حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 8 July , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 7354 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 176×
خروش ساحل‌نشینان در چهلم قائد امت و شهدای دانش‌آموز میناب
22 فروردین 1405 - 5:45
شناسه : 40731
بازدید 119
1
دریانیوز// پنج‌شنبه بیستم فروردین ۱۴۰۵ شهر بندرعباس شاهد یکی از باشکوه‌ترین اجتماعات مردمی در تاریخ خود بود.
ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
پ
پ

دریانیوز// پنج‌شنبه بیستم فروردین ۱۴۰۵ شهر بندرعباس شاهد یکی از باشکوه‌ترین اجتماعات مردمی در تاریخ خود بود. به گزارش خبرنگار دریا؛ در چهلمین روز عروج ملکوتی رهبر شهید انقلاب و بزرگداشت شهدای سرافراز جنگ تحمیلی سوم، هزاران نفر از مجاوران خلیج فارس در بوستان غدیر گرد هم آمدند تا نشان دهند شعله ایمان و مقاومت در دل‌هایشان خاموش‌شدنی نیست. این مراسم که با هدف تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا برگزار شد، بازتابی از ایستادگی ملتی بود که در برابر سخت‌ترین تهاجمات، قامت خم نکرده است.این آیین معنوی از ساعت ۹ صبح با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا و مسئولان استانی در فضایی آکنده از حزن و حماسه آغاز شد. حضور پرشور هیئت‌های مذهبی و برپایی مراسم عزاداری سنتی به سبک خاص جنوب، جلوه‌ای بی‌نظیر به این تجمع بخشیده بود.

صدای واحد عزاداران که در فضای ساحلی بوستان غدیر طنین‌انداز شده بود، حکایت از داغی سنگین بر دل داشت که با گذشت چهل روز، همچنان تازه و جوشان است.تجمع‌کنندگان با اجتماع در زیر پرچم برافراشته جمهوری اسلامی ایران در بوستان غدیر، نمادی از اهتزاز ابدی شکوه و استقلال کشور را به نمایش گذاشتند. در این مراسم، یاد و خاطره شهدای نبرد اخیر و به‌ویژه دانش‌آموزان مظلوم مینابی که در حملات ناجوانمردانه دشمن به شهادت رسیدند، گرامی داشته شد. مردم با در دست داشتن تصاویر رهبر شهید و جانشین ایشان، بر ادامه مسیر مقاومت تا پیروزی نهایی تأکید کردند.حضور نوجوانان و دانش‌آموزانی که به یاد هم‌کلاسی‌های شهید خود در میناب با سربندهای لبیک یا خامنه‌ای در میدان حاضر شده بودند، از نکات برجسته این اجتماع بود. مداحان و مرثیه‌سرایان با بازخوانی رشادت‌های رزمندگان در جنگ تحمیلی سوم، بر این نکته پای فشردند که خون پاک شهدا، تضمین‌کننده امنیت و اقتدار ایران در برابر تجاوزات صهیونی-آمریکایی است و راهی که با شهادت آغاز شده، هرگز به بن‌بست نخواهد رسید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.