حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 8 July , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 7354 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 176×
افتخار آفرینی مجدد شیلات هرمزگان در جشنواره شهید رجایی
19 شهریور 1401 - 5:30
شناسه : 4116
بازدید 1831
37
دریانیوز: اداره کل شیلات هرمزگان برای دومین سال پیاپی موفق به کسب عنوان برتر در هر دو شاخص اختصاصی و عمومی بین دستگاه های اجرایی استان هرمزگان در بیست و پنجمین جشنواره شهید رجایی در مراسمی با حضور استاندار، نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از مسئولین و مدیران دستگاه های اجرایی استان شد.
ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
پ
پ

دریانیوز: اداره کل شیلات هرمزگان برای دومین سال پیاپی موفق به کسب عنوان برتر در هر دو شاخص اختصاصی و عمومی بین دستگاه های اجرایی استان هرمزگان در بیست و پنجمین جشنواره شهید رجایی در مراسمی با حضور استاندار، نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از مسئولین و مدیران دستگاه های اجرایی استان شد.
به گزارش خبرنگار دریا، عبدالرسول دریایی مدیر کل شیلات هرمزگان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر تاکید کرد: تمامی افتخارات ایران اسلامی ریشه در عملکرد این دو شهید بزرگوار دارد و بدون شک هفته دولت بهترین زمان برای بیان دستاوردهای دستگاه های دولتی است.
وی کسب این مقام توسط اداره کل شیلات هرمزگان را نتیجه همراهی، همکاری و تلاش کارکنان شیلات استان و همچنین بهره برداران شیلاتی استان به ویژه جامعه آبزی پروری، صیادی و صنایع شیلاتی و حمایت و پشتیبانی دولت مردمی ، استانداری ،سازمان شیلات ایران و سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سایر دستگاههای مرتبط خواند و گفت: باتوجه به فعالیت های صورت گرفته در حوزه شیلات استان بی شک در آینده ایی نزدیک شاهد درخشش بیش از پیش شیلات در این استان باشیم .
دریایی توجه ویژه به رهنمودهای مقام معظم رهبری و منویات ایشان را از اولویت و دلایل موفقیت های مجموعه شیلات هرمزگان خواند و عنوان کرد: تلاش در راستای تحقق ظرفیت های شیلاتی استان، با رویکرد اشتغال زایی، تولید با محوریت دانش بنیان اولویت اصلی شیلات استان خواند.
دریایی اخلاص در عمل و کار برای خدا بسیار مهم داست و گفت: با تکیه بر همین اصول و حتی با همین منابع محدود می‌توان خدمات بزرگی در مسیر انجام وظیفه داشت.گفتنی است در پی کسب این موفقیت ، استاندار هرمزگان با اهدای تقدیرنامه ای به عبدالرسول دریایی ، مدیرکل شیلات هرمزگان از تلاش ها و زحمات ایشان و کلیه کارکنان تلاشگر و خدوم این مجموعه در سال 1400 تشکر و قدردانی نمود

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.