حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 8 July , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 7354 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 176×
اجرای ۶۶ کیلومتر روکش آسفالت در راه‌های هرمزگان
09 تیر 1405 - 5:40
شناسه : 42987
بازدید 132
1
طی سه‌ماهه نخست ۱۴۰۵ صورت گرفت؛ دریانیوز// مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان از اجرای ۶۶ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای مختلف استان طی سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد.
ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
پ
پ

دریانیوز// مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان از اجرای ۶۶ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای مختلف استان طی سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد. به گزارش خبرنگاردریا؛ عباس شرفی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای حفظ و ارتقای کیفیت شبکه راه‌های استان، از ابتدای سال جاری تا پایان خردادماه، مجموعاً ۶۶ کیلومتر از محورهای مواصلاتی هرمزگان تحت عملیات روکش آسفالت قرار گرفت. وی افزود: از این میزان، ۲۹ کیلومتر در محورهای بزرگراهی، ۱۲ کیلومتر در راه‌های اصلی، ۱۸ کیلومتر در راه‌های فرعی و ۷ کیلومتر در راه‌های روستایی استان اجرا شده است. شرفی با اشاره به نقش عملیات نگهداری راه‌ها در افزایش ایمنی تردد گفت: روکش آسفالت یکی از مهم‌ترین اقدامات نگهداری راه‌ها محسوب می‌شود که با هدف بهبود کیفیت روسازی، افزایش سطح ایمنی و ارتقای خدمات به کاربران جاده‌ای در دستور کار قرار دارد. مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هرمزگان تصریح کرد: اجرای این حجم از عملیات در سه‌ماهه نخست سال، بخشی از برنامه‌های نگهداری مستمر راه‌های استان است که بر اساس اولویت‌های فنی و نیاز محورهای مختلف انجام شده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.