حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 8 July , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 7354 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 176×
آخرهفته؛ مهلت تعیین تکلیف استرداد۳۰درصدکل قرارداد
10 خرداد 1405 - 8:43
شناسه : 41984
بازدید 116
0
خط و نشان رئیس سازمان حمل‌ونقل شهرداری بندرعباس برای شرکت‌های متخلف سرویس مدارس دریانیوز // رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس با صراحت اعلام کرد: همه ۱۷ شرکت فعال در حوزه سرویس مدارس موظفند ۳۰ درصد کل مبلغ قرارداد سرویس مدارس را به والدین بازگردانند و هرگونه تفسیر به رأی، تخلف محسوب می‌شود.
ارسال توسط : نویسنده : علی زارعی منبع : روزنامه دریا
پ
پ

دریانیوز // رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس با صراحت اعلام کرد: همه ۱۷ شرکت فعال در حوزه سرویس مدارس موظفند ۳۰ درصد کل مبلغ قرارداد سرویس مدارس را به والدین بازگردانند و هرگونه تفسیر به رأی، تخلف محسوب می‌شود. امید کاردانی در گفتگو با خبرنگار روزنامه دریا تأکید کرد: تا پایان هفته جاری آخرین فرصت برای تعیین تکلیف استرداد این مبالغ است و سازمان در برخورد با متخلفان هیچ مماشاتی نخواهد داشت. کاردانی با اشاره به تعطیلی مدارس از دهم اسفندماه بدلیل شرایط جنگی و ادامه آموزش به صورت مجازی اظهار کرد: «به دلیل شرایط خاص ناشی از دفاع مقدس سوم و توقف خدمات‌رسانی سرویس مدارس در سه ماه پایانی سال تحصیلی، مطابق نامه معاونت عمرانی وزارت کشور، شرکت‌های سرویس مدارس مکلف هستند ۳۰ درصد از کل مبلغ قرارداد را به والدین مسترد کنند.» وی با رد برداشت برخی شرکت‌ها مبنی بر اینکه فقط باید ۳۰ درصد مدت زمان عدم سرویس‌دهی را محاسبه و بازپرداخت کنند، افزود: «این برداشت، تفسیر به رأی و خلاف دستورالعمل صریح وزارت کشور است. فصل‌الخطاب برای ما، نامه وزارت کشور است و همه شرکت‌ها باید دقیقاً بر همان اساس عمل کنند.

هیچ شرکتی حق ندارد قانون را به نفع خودش تعبیر کند.» کاردانی با بیان اینکه در این خصوص جلسات متعددی در سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر و همچنین کمیسیون حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر بندرعباس برگزار شده است، گفت: «موضوع به صورت دقیق بررسی شده و تصمیم نهایی روشن است. مماشاتی در کار نیست. هر ۱۷ شرکت سرویس مدارس موظفند این مبلغ را به طور کامل به والدین پرداخت کنند که البته تعدادی از شرکت ها در این زمینه اقدام کرده اند. در صورت تخلف نیز برخورد قانونی انجام خواهد شد و حتی ضبط ضمانت‌نامه شرکت‌های متخلف در دستور کار قرار می‌گیرد.» رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس ادامه داد: «حق و حقوق مردم باید به طور کامل پرداخت شود. ما در این زمینه کوتاه نمی‌آییم، چون طرف حساب اصلی ما خانواده‌ها هستند و نباید حقی از والدین ضایع شود.» وی در عین حال به یک راهکار توافقی نیز اشاره کرد و گفت: «البته در صورتی که والدین رضایت داشته باشند، شرکت‌ها می‌توانند ۳۰ درصد کل هزینه سال تحصیلی را به عنوان بستانکار برای سال آینده منظور کنند. اما این موضوع فقط با موافقت والدین امکان‌پذیر است و شرکت‌ها نمی‌توانند یک‌طرفه چنین تصمیمی بگیرند.»

کاردانی از والدینی که تاکنون موفق به دریافت مطالبات خود نشده‌اند خواست موضوع را از طریق مسیرهای رسمی پیگیری کنند و افزود: «والدین می‌توانند با شماره تلفن‌های ۰۷۶۳۳۷۱۰۰۰۱ تا ۳ تماس بگیرند یا برای پیگیری حضوری به ساختمان‌شماره ۲ سازمان حمل ونقل بار ومسافر(معاونت برنامه ریزی ونظارت، محمدرضا بی نیاز) و مدیرسرویس مدارس ، زینب ماندگاری واقع در ترمینال مسافربری بندرعباس مراجعه کنند. ما این موضوع را با جدیت دنبال می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم حقی از مردم تضییع شود.» وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو از برنامه‌ریزی برای ساماندهی بهتر سرویس مدارس در سال تحصیلی آینده خبر داد و اظهار کرد:«در همین هفته، نرخ‌نامه پیشنهادی سرویس مدارس به شورای شهر ارسال می‌شود تا هرچه سریع‌تر تصویب، تأیید و ابلاغ شود و مانند سال‌های گذشته با تأخیر و ابهام مواجه نباشیم.» رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس با تأکید بر افزایش نظارت‌ها در سال آینده تصریح کرد: «برای ارتقای کیفیت خدمات، جلساتی نیز با مدیرکل آموزش و پرورش برگزار خواهد شد تا هماهنگی‌های لازم انجام شود. هدف ما این است که هم تعداد سرویس‌های مجاز افزایش پیدا کند و هم با سرویس‌های غیرمجاز برخورد جدی‌تری صورت بگیرد.» کاردانی در پایان از شهروندان خواست تنها از سرویس‌های رسمی و تحت پوشش این سازمان استفاده کنند و گفت:«از خانواده‌ها درخواست می‌کنیم برای رفت‌وآمد فرزندان خود فقط از سرویس‌های مجاز، شناسنامه‌دار و مورد تأیید سازمان استفاده کنند، زیرا این موضوع مستقیماً با امنیت، آرامش و اطمینان خاطر آنان در ارتباط است.»

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.