حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 28 September , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 7932 تعداد نوشته های امروز : 8 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 177×
سازه بدقواره در ویترین ساحل
06 مهر 1405 - 7:16
شناسه : 46145
بازدید 139
♥2
دریانیوز//چندین ماه از روزی که سازه جدید پل عابر پیاده در بلوار ساحلی بندرعباس، روبروی بازار و حوالی بانک صادرات بالا رفت می‌گذرد؛ پروژه‌ای که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان هرمزگان و با هدف ارتقای ایمنی عابران و روان‌سازی تردد در یکی از شلوغ‌ترین نقاط شهر به مرحله اجرا درآمد.
ارسال توسط : نویسنده : یعقوب رستمی منبع : روزنامه دریا
پ
پ

دریانیوز//چندین ماه از روزی که سازه جدید پل عابر پیاده در بلوار ساحلی بندرعباس، روبروی بازار و حوالی بانک صادرات بالا رفت می‌گذرد؛ پروژه‌ای که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان هرمزگان و با هدف ارتقای ایمنی عابران و روان‌سازی تردد در یکی از شلوغ‌ترین نقاط شهر به مرحله اجرا درآمد. احداث چنین سازه‌ای در نقطه‌ای که روزانه هزاران شهروند و مسافر از عرض خیابان پرتردد ساحلی عبور می‌کنند، فی‌نفسه تصمیمی ضروری و بجا بود، اما آنچه امروز در عمل دیده می‌شود، فرسنگ‌ها با استانداردهای یک پروژه تمیز و در شأن پایتخت اقتصادی کشور فاصله دارد. نخستین نکته‌ای که در نگاه اول توی ذوق هر بیننده‌ای می‌زند، نمای بصری زمخت و فاقد ظرافت آن است.

این پل در پیشانی ساحل و در مسیر گردشگری اصلی شهر قرار گرفته، اما از لحاظ زیبایی‌شناسی شهری، نه تنها چیزی به سیما و منظر بندرعباس اضافه نکرده، بلکه منظره‌ای نازیبا و ناقص ایجاد کرده است. هیچ‌گونه ظریف‌کاری در ساخت آن دیده نمی‌شود؛ نرده‌های حفاظتی بدون رنگ‌آمیزی مناسب رها شده‌اند و پایه‌ها و ستون‌های فلزی آن گویی پروژه‌ای نیمه‌کاره را به نمایش می‌گذارند که وسط کار به حال خود واگذار شده است. وضعیت روی پل اما از نمای بیرونی آن هم تأسف‌بارتر است. کف‌پوش و موزاییک‌کاری روی پل با چنان شلختگی و بی‌کیفیتی اجرا شده که شیارها و بندکشی‌ها اصلاً چفت و جفت‌وجور نیستند. در همین مدت کوتاه، برخی موزاییک‌ها لق شده یا کنده شده‌اند و زیر پای عابران بازی می‌کنند؛ مسئله‌ای که حتی راه رفتن عادی را برای افراد سالم به تجربه‌ای ناامن و پرخطر تبدیل کرده است.

در این میان، بزرگ‌ترین علامت سؤال به قشر توان‌یاب و معلولان جسمی‌حرکتی بازمی‌گردد. با این وضعیت دسترسی و پله‌های تند و غیراستاندارد، یک فرد دارای معلولیت، سالمندان یا حتی مادری با کالسکه کودک چگونه باید از این مسیر عبور کنند؟ آیا در شهری ساحلی، عدالت اجتماعی و دسترس‌پذیری شهری فقط روی کاغذ خلاصه می‌شود؟ پرسش اساسی از مجموعه شهرداری بندرعباس و ناظران فنی این است: مگر نه اینکه هر ریال هزینه این پروژه‌ها از محل بیت‌المال و عوارض جیب همین شهروندان تأمین می‌شود؟ چرا نظارت دقیقی بر نحوه اجرای پیمانکار صورت نگرفته و چرا سازه‌ای با این حجم از عیب و نقص تحویل گرفته شده است؟ هزینه کردن از جیب مردم برای کارهای سمبل‌شده، نه‌تنها خدمت به شهر نیست، بلکه هدررفت منابع عمومی است. شهرداری باید هرچه سریع‌تر با ورود به موضوع و پاسخگو کردن پیمانکار، نسبت به اصلاح کف‌پوش‌ها، رنگ‌آمیزی کامل ستون‌ها، مناسب‌سازی و زیباسازی این پل اقدام کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.