سال ۱۴۰۳ پرافتخارترین سال زندگی ورزشیام بود
لزوم همافزایی دستگاههای فرهنگی در هرمزگان راهحلی برای جلوگیری از فرهنگسوزی
نقدی بر پدیده شوم فرارمالیاتی و ناکارآمدی قوانین مربوطه
ترمیم فوری حفاری ها و خرابی معابر
پویش «نه به تصادف و نه به جریمه» در آستانه سفرهای نوروزی
سومین دوره مسابقات ملی مهارت نوجوانان هرمزگان در مسیر شکوفایی استعدادها
زنگ خطر ۵۲۲ نقطه فاقد آنتندهی در هرمزگان
بازدید مدیرعامل هلدینگ انرژی شستا از پروژه آبشیرینکن کرگان
برچسب مصرف انرژی، راهی به سوی ساختمانهای پایدارتر در هرمزگان
واگذاری زمین، کلید رونق ساختوساز مسکن ملی
دریانیوز// محمد خرم، متولد دهم اسفند ۱۳۶۷ در بندرعباس، از علاقه شدید به دروازهبانی در کودکی تا فعالیت حرفهای در فوتسال، مسیر درخشانی را طی کرده است.
دریانیوز// استان هرمزگان، بهعنوان یکی از مهمترین مناطق استراتژیک ایران، از تنوع فرهنگی و تاریخی غنی برخوردار است.
دریانیوز// فرارمالیاتی به معنای تلاش افراد یا شرکتها برای کاهش یا اجتناب از پرداخت مالیات به روشهای غیرقانونی یا غیر اخلاقی است.
دریانیوز// ضرورت ترمیم فوری حفاریهای رها شده و خرابیهای معابر در بندرعباس، خواسته بحق شهروندان و رسانه هاست که بایستی مورد توجه متولیان مربوطه قرار گیرد.
دریانیوز// پویش «نه به تصادف» یک حرکت اجتماعی است که با هدف افزایش آگاهی عمومی و تشویق رانندگان به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در آستانه سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ کلید خورده است.
دریانیوز// سومین دوره مسابقات ملی مهارتهای نوجوانان ایران، که از ۸ تا ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۳ در بندرعباس برگزار شد، رویدادی مهم و تأثیرگذار در حوزه مهارتآموزی کشور بود.
دریانیوز// رئیس کل دادگستری هرمزگان چند روز قبل با بیان اینکه وجود ۵۲۲ نقطه فاقد آنتن دهی ایرانسل و همراه اول در استان هرمزگان یکی از مهمترین دغدغه های نظام اداری و سازمانی استان است، گفت: در این خصوص مصوب شده است تا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نسبت به پیگیری موضوع جهت رفع این مشکل با اولویت بندی مسیرهای پرتردد از طریق اپراتورها و دیگر متولیان امر پیگیری و اقدام کند.
دریانیوز// بهمن صالحی جاوید، مدیرعامل شرکت مدیریت توسعه انرژی تأمین (هلدینگ انرژی شستا)، به همراه مسئولین استانی و محلی از پروژه آبشیرینکن کرگان بازدید کردند.
دریانیوز// استانداردسازی، بهینهسازی، مدیریت و ارزیابی انطباق انرژی در ساختمانها،گامی به سوی آیندهای پایدار به شمار می رود.
دریانیوز// تامین مسکن مردم براساس قانون اساسی وظیفه دولت است که متاسفانه بیشتر دولت ها نسبت به این موضوع توجهی نداشتند و فقط دولت نهم و دهم با اجرای طرح مسکن مهر، بیشتر تعداد مسکن را ساخت و دولت سیزدهم هم طرح نهضت ملی مسکن را کلید زد و انتظار می رود دولت چهاردهم این طرح را ادامه دهد تا مشکل مسکن مردم برطرف شود که بهتر است این طرح بصورت ویلایی سازی با واگذاری زمین به مردم تداوم یابد.