دریانیوز// شوراي شهر بندرعباس در دوره ششم را بايد پرحاشيه ترين دوره شوراهاي بندرعباس ناميد، شورايي كه از جواناني با انگيزه تشكيل شده بود كه در صورت صرف انرژي خود براي پيشبرد امور شهر بندرعباس مي توانستند طرحي نو در اندازند.
خامي و ناپختگي اعضاي جوان اين شورا باعث شد تا خيلي زود سياسيون پشت پرده عنان اعضاي شورا را در دست گرفته و با تحريك حس قدرت طلبي و شهوت ديده شدن، شوراي شهر بندرعباس را به دو شقه تبديل نمايند. اكثريت پيروز شوراي بندرعباس كه دوسال تمام مناصب و كميسيون هاي تخصصي شورا را بر عهده داشتند، با خروج از قبل برنامه ريزي شده رئیس سابق شورا بعنوان محور اصلي درگيري با گروه اقليت، دچار فروپاشي شده و حالا ديگر به اقليت شورا مبدل شده اند.اقليتي كه حاضر به انتقال قدرت در شورا نيستند و آخرين نفس هاي خود را براي حفظ سمت ها و كميسيون هاي شورا مي كشد.
اقلیتی که حالا حاضر است زير ميز بازي بزند تا جايگاه خود را حفظ نمايد.در هر صورت بازنده اصلي اين قمار بي حاصل شوراي شهر، مردم بندرعباس خواهند بود. اينجاست كه نقش دستگاه هاي حاكميتي ناظر بر شوراي شهر پررنگ تر مي شود. قانون همیشه راه حلی برای حل این قبیل مشکلات پیش روی مسئولین امر نهاده است و آن هم برگزاری جلسه فوق العاده توسط فرماندار است. پس از اين همه حواشي هنوز مشخص نيست فرمانداري بندرعباس در كجاي اين قصه پرغصه قرار گرفته و علي رغم نقش موثري كه در قانون به فرمانداري داده شده، چرا فرمانداري بندرعباس اقدامي براي احقاق حقوق از دست رفته شهروندان بندرعباسي انجام نمي دهد؟ هنر فرمانداران اين است كه در مواقع بحران با استفاده از ابزار حاكميتي بتوانند چالش ها را مرتفع نمایند.
لذا توقع عموم مردم اقدام فوری و پیشگیرانه فرمانداری است و اگر فرمانداری به موقع وارد عمل می شد، خیلی زودتر از اینها از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری می شد. امیدواریم بزودی شاهد اقدام جدی تر فرمانداری بندرعباس در انجام وظایف قانونی و تذکر به اعضا و اقدامات خلاف شان و جایگاه اعضای شورا باشیم. شاید یکبار اقدام جدی و قاطع فرمانداری برای همیشه اختلاف و کارشکنی را از چهره شهر بزداید.
ثبت دیدگاه