دریانیوز// سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان از مدیر شعب بانک رفاه استان هرمزگان تجلیل کرد.
به گزارش خبرنگار روزنامه دریا؛ دکتر غلامعلی جاودان با اهداء لوح تقدیر از حسن مکرمی مدیر شعب بانک رفاه استان هرمزگان به پاس همراهی این بانک با دانشگاه علوم پزشکی استان تقدیر کرد.
در متن لوح تقدیر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان آمده است:
جناب آقای دکتر مکرمی
مدیر محترم شعب بانک رفاه استان هرمزگان
با سلام و احترام، بدون شک ارتقای سلامت جامعه مرهون تلاش همه جانبه و همدلی ارزشمند کسانیست که خالصانه مهر گرانبهای خود را برای سربلندی و سازندگی ایران اسلامی قرار دادهاند. بدینوسیله ضمن عرض تبریک آغاز سال ۱۴۰۲ از مساعدت های بیدریغ جنابعالی و همکاران در راستای پیشبرد و تعالی اهداف نظام سلامت به ویژه حمایت از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در مسیر ارائه خدمات بهداشتی درمانی مطلوب به مردم استان صمیمانه تقدیر و تشکر مینمایم. امیدوارم نوروزتان همواره با پیروزمندی های نو همراه باشد.
دکتر جاودان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در دیدار با مکرمی مدیر شعب بانک رفاه استان هرمزگان ضمن تاکید بر تقویت تعاملات با بانک رفاه در سال جاری، از حمایت های بانک رفاه در تخصیص تسهیلات احداث بیمارستان مگاهاسپیتال به عنوان یکی از پروژههای ملی تقدیر و تشکر نمود.
قابل ذکر است؛ بانک رفاه استان هرمزگان در راستای مسئولیت های اجتماعی خود سال گذشته کمک های زیادی از جمله خرید دستگاه الکتروفیزیولوژی قلب برای بیماران قلبی در استان هرمزگان نموده است.
دریانیوز// سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان از مدیر شعب بانک رفاه استان هرمزگان تجلیل کرد.
ارسال توسط : تحریریه دریا منبع : روزنامه دریا
ثبت دیدگاه