حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 8 July , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 7354 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 176×
دفاتر مشاوران از ارزان شدن  املاک و خودرو استقبال می کنند
06 مرداد 1401 - 9:06
شناسه : 3113
بازدید 11192
55
رئیس اتحادیه املاک، اتومبیل و پارکینگ داران بندرعباس : رئیس اتحادیه املاک، اتومبیل و پارکینگ داران بندرعباس گفت:دفاتر مشاوران از ارزان شدن املاک و خودرو استقبال می کنند.
ارسال توسط : نویسنده : علی زارعی منبع : روزنامه دریا
پ
پ

دریانیوز// رئیس اتحادیه املاک، اتومبیل و پارکینگ داران بندرعباس گفت:دفاتر مشاوران از ارزان شدن املاک و خودرو استقبال می کنند.
به گزارش خبرنگار دریا ؛ امید رنجبر افزود: تحقق این موضوع باعث افزایش تعداد معاملات وسودآوری بیشتر دفاتر مشاور املاک و خودرو می شود. وی افزود: سود مشاوران املاک در افزایش تعداد معاملات است و هرچه ملک و خودرو ارزان‌تر شود، میزان معاملات افزایش یافته وبه نفع مشاوران املاک و خودرو هم می باشد و به همین دلیل آنها هم موافق ارزان شدن خودرو وملک هستند.

رئیس اتحادیه املاک، اتومبیل و پارکینگ داران بندرعباس گفت: مشاوران املاک فقط کمیسیون را از طرفین خرید وفروش ویا رهن واجاره دریافت می‌کنند و قانونی است و چیزی به نام «شیرینی» که در برخی معاملات مطرح می شود را قبول نداریم و غیرقانونی است و برخورد می شود. وی در خصوص رعایت 15درصدی میزان اجاره بها در شهر بندرعباس نیز گفت: بخشنامه مصوب هنوز به اتحادیه اعلام نشده است و براساس اعلام
رسانه ای، اتحادیه نیز این موضوع را به مشاوران املاک اعلام نموده است. رنجبر افزود: بر اساس مصوبه اخیر نحوه افزایش اجاره بها مقرر گردیده که شوراهای حل اختلاف نیز دستور تخلیه صادر ننمایند؛ مگر اینکه موجر بخواهد واحد مورد اجاره را برای خود و یا افراد تحت تکفل خود استفاده نمایند و یا اقدام واقعی به فروش واحد بر اساس مستندات نموده باشد و یا مستاجر در سال قبل بر اساس قرارداد به تعهدات خود در خصوص پرداخت بموقع اجاره بها عمل نکرده باشد.

وی موضوع دوقراردادی را در معاملات غیرقانونی خواند و آن را تخلف منجر به لغو پروانه کسب مشاوران املاک خواند. رنجبر گفت: بازار مسکن هم به مانند دیگر بازارها به برجام گره خورده است و همچنین از عواملی که باعث رکود در بازار مسکن شده، گرانی مصالح و قیمت تمام شده ساخت مسکن و فاصله قیمت تمام شده ساخت مسکن تا قیمت اعلامی توسط سازنده است و دیگری انتظار برای تعیین تکلیف موضوع برجام است. در این مدت شاهد این بوده ایم بازار مسکن با کوچکترین پالس مثبتی از مذاکرات برجام واکنش نشان می‌دهد.وی اظهار داشت: یکی دیگر از عوامل مهم در رکود معاملات مسکن پیش بینی میزان تورم در سال آینده است که همین امر موجب نگرانی مالکان از آینده تورم در بخش مسکن و به دنبال آن عدم تمایل به فروش ملک را در پی دارد.

وی گفت: موضوع دیگر آن است که در گذشته به علت عدم تورم چشمگیر در حوزه مسکن، انبوه سازان و سازندگان مسکن در زمان شروع پروژه ساخت، اقدام به پیش فروش واحدهای خود می نمودند که با توجه به شرایط اخیر و پر ریسک اقتصادی، سازندگان تمایلی به فروش واحد های خود نداشته و ترجیح می‌دهند در شرایط افزایش قیمت ها اقدام به فروش نموده و به سود چشمگیرتری از تورم حاصله دست یابند.رنجبر گفت: یکی از عواملی که شاید بتواند در کاهش قیمت مسکن توسط انبوه سازان و سازندگان مسکن تاثیر داشته باشد، تسهیل درصدور مجوز ساخت وساز و پروانه شهرداری و همچنین اعطای مجوز تراکم بالاتر ساخت در مناطق بافت فرسوده می‌باشد؛ بطور مثال: در صورتیکه در یک قطعه زمین ۴۰۰ متری که در حال حاضر مجوز ۶ طبقه صادر می‌شود؛ چنانچه امکان افزایش تراکم به ۸ الی ۱۰ طبقه باشد، هزینه زمین و ساخت به جای تقسیم بر ۶ طبقه به ۱۰ طبقه تقسیم شده و سازنده منصف قیمت تمام شده ساخت خود را با در نظر گرفتن سود منطقی با قیمت متعارف تری به خریداران عرضه خواهد نمود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.