حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۳ Monday, 24 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4406 تعداد نوشته های امروز : 9 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 131×
  • تقویم شمسی

    بهمن ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • نقش مدیران توانمند بومی در پیشرفت هرمزگان
    ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۴:۵۴
    شناسه : 25473
    بازدید 123
    1
    دریانیوز// استان هرمزگان، با موقعیت استراتژیک و اقتصادی ویژه‌ای که دارد، همیشه نیازمند مدیرانی توانمند و متعهد بوده است که بتوانند برنامه‌های توسعه‌ای این استان را به بهترین شکل ممکن پیش ببرند.
    ارسال توسط : نویسنده : علی زارعی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// استان هرمزگان، با موقعیت استراتژیک و اقتصادی ویژه‌ای که دارد، همیشه نیازمند مدیرانی توانمند و متعهد بوده است که بتوانند برنامه‌های توسعه‌ای این استان را به بهترین شکل ممکن پیش ببرند. انتصاب فرخنده جلالی به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان از سوی استاندار، یکی از گام‌های موثر و ارزشمند در این مسیر بوده است. خانم فرخنده جلالی از بدنه ارشاد بوده و توانمندی خود را تا مسئولیت روابط عمومی استانداری نیز نشان داده است. وی چهره‌ای خوشنام، متواضع، دلسوز و متعهد است که توانسته است در مسئولیت‌های مختلف به خوبی از عهده وظایف خود برآید.

    استقبال و رضایت اهالی فرهنگ، هنر و رسانه از این انتصاب نشان‌دهنده‌ی اعتبار و محبوبیت وی در میان جامعه فرهنگی استان هرمزگان است.انتخاب مدیران بومی و توانمند برای اداره‌های مختلف استان هرمزگان اهمیت ویژه‌ای دارد. این مدیران با درک دقیق‌تر از مسائل و نیازهای محلی می‌توانند برنامه‌های توسعه‌ای موثرتری ارائه دهند و به بهبود شرایط اجتماعی و اقتصادی منطقه کمک کنند. انتصاب فرخنده جلالی نمونه‌ای از این نوع انتخاب‌هاست که می‌تواند الگویی برای انتصاب‌های آینده باشد.

    انتظار می‌رود که در سایر حوزه‌ها نیز چنین مدیرانی منصوب شوند تا بتوانند با تجربه و تعهد خود به توسعه همه‌جانبه استان کمک کنند.اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای هرمزگان یکی از حوزه‌هایی است که از ابتدای انقلاب تاکنون هیچگاه مدیر بومی سکاندارش نبوده است. با توجه به وجهه اقتصادی استان، این اداره کل جایگاه ویژه‌ای در آموزش و تربیت نیروی انسانی برای صنایع و بنگاه‌های اقتصادی دارد. متأسفانه، واگذاری کارگاه‌ها و مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای دولتی به بخش خصوصی باعث شده است که بیشتر افراد فاقد تمکن مالی از این آموزش‌های مهارتی محروم شوند.با توجه به شرایط فعلی، ضرورت دارد که مدیری بومی و توانمند در اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای هرمزگان منصوب شود.

    چنین مدیری می‌تواند با ایجاد تغییرات ساختاری، زمینه‌ی آموزش و اشتغال جوانان استان را فراهم کند و مراکز شبانه‌روزی را احیا کند. همچنین، با مهارت‌آموزی و اشتغال در صنایع، می‌توان از میزان اشتغال کاذب جوانان استان کاست و دوره‌های مهارت‌آموزی را به دل محلات و روستاهای محروم نیز برد.ایجاد مراکز خواهران فنی و حرفه‌ای در بندرعباس واستان ضرورت دارد و با توجه به کمبود مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای برای زنان در استان، ایجاد چنین مراکزی می‌تواند به افزایش اشتغال و توانمندی زنان کمک کند. احیای مراکز شبانه‌روزی فنی وحرفه ای دولتی می‌تواند به ایجاد فرصت‌های آموزشی بیشتر برای جوانان استان کمک کند.

    همچنین با ارائه دوره‌های مهارت‌آموزی در محلات و روستاهای محروم، می‌توان به کاهش نابرابری‌های آموزشی و افزایش اشتغال در این مناطق کمک کرد.انتظار می‌رود که استاندار هرمزگان در واگذاری سکان مدیریت اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای به مدیری توانمند و بومی تسریع کند تا از فرصت‌سوزی جلوگیری شود. انتصاب مدیران بومی و توانمند فارغ از بازی های سیاسی و جناحی و… می‌تواند با درک بهتر از نیازها و مشکلات محلی، برنامه‌های موثرتری را برای پیشرفت استان ارائه دهد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.