حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۴ اسفند , ۱۴۰۳ Saturday, 22 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4388 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 131×
  • تقویم شمسی

    بهمن ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
    ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰  
  • پایان وابستگی،آغاز خوداتکایی خودکفایی سه هزار خانوار در هرمزگان
    ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۵:۱۷
    شناسه : 25371
    بازدید 131
    1
    دریانیوز// طی آیینی جشن خودکفایی سه هزار مددجو تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) هرمزگان برگزار شد.این مراسم با حضور محمد آشوری استاندار هرمزگان،حمیدرضا ترقی، عضو هیأت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره)،مهدی روح‌الهی، مدیرکل توسعه مشاغل بنیاد حیات کمیته امداد، حمید باسره مديرکل کمیته امداد هرمزگان، مدیران بانک‌های عامل استان و جمعی از مسئولان در فرهنگسرای طوبی بندرعباس برگزار شد.
    ارسال توسط : نویسنده : یعقوب رستمی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// طی آیینی جشن خودکفایی سه هزار مددجو تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) هرمزگان برگزار شد.این مراسم با حضور محمد آشوری استاندار هرمزگان،حمیدرضا ترقی، عضو هیأت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره)،مهدی روح‌الهی، مدیرکل توسعه مشاغل بنیاد حیات کمیته امداد، حمید باسره مديرکل کمیته امداد هرمزگان، مدیران بانک‌های عامل استان و جمعی از مسئولان در فرهنگسرای طوبی بندرعباس برگزار شد.


    محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان در مراسم جشن خودکفایی سه هزار خانوار مددجو، با اشاره به تاسیس نهادهای انقلابی پس از استقرار جمهوری اسلامی، گفت: نهادهای انقلابی و حمایتی در مسیر حکمرانی و خدمت‌رسانی به مردم ایجاد شدند چراکه صیانت از امنیت و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، الگوی بی‌بدیلی در راستای حرکت به سمت اهداف متعالی در گفتمان انقلاب است.وی در ادامه افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) را یکی از نهادهایی دانست که کارنامه درخشانی در زمینه توانمندسازی جامعه هدف خود داشته و تصریح کرد: جشن خودکفایی، اقدامی بسیار ارزشمند برای تقویت فرهنگ کار و توانمندسازی است که در عرصه‌های اقتصاد سهم مشارکت مردم را افزایش می‌دهد.

    آشوری، ایجاد اشتغال پایدار را یکی از اولویت‌های استان دانست و با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه خودکفایی، گفت: لازم است موانع بازاریابی و فروش تولیدات جامعه هدف طرح خودکفایی در کارگروه مشترک با دستگاه‌های اجرایی، بررسی و مرتفع شود.استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه استقلال، میراث بزرگ انقلاب اسلامی است، افزود: ایران امروز مستقل‌ترین کشور دنیاست و باید با کارآمدی و ظرفیت‌سازی، تهدیدات دشمن را خنثی و جبران کنیم، کمیته امداد در کنار دولت‌های مختلف، توانسته با استفاده از الگوهای بومی و نوآوری‌ها، جامعه هدف خود را به سمت اشتغال پایدار سوق دهد.حمیدرضا ترقی، عضو هیأت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره)، در این مراسم اظهار کرد: “در دهه اول انقلاب اسلامی وظیفه اصلی ما این بود که فقر مطلق را از محرومین و نیازمندان جامعه برطرف کنیم.

    از دهه دوم، توجه ما به فقر نسبی افزایش پیدا کرد و به نیازهای غیرمعیشتی و فرهنگی خانواده‌ها، به ویژه مسائل تحصیلی دانش‌آموزان توجه ویژه‌ای شد.”وی در ادامه افزود: جلوگیری از انتقال فقر خانواده به نسل جوان و فراهم کردن ایجاد اشتغال و کار برای افراد مورد حمایت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شده است. این اقدامات به ما کمک می‌کند تا زمینه ازدواج دختران این خانواده‌ها و رشد فرهنگی آنها فراهم شود.ترقی خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم سطح درآمدی خانواده‌های محروم و نیازمند را در جامعه به دهک‌های بالاتر انتقال دهیم و به تحقق عدالت اجتماعی نزدیک‌تر شویم.
    روحیه کار و اشتغال
    ترقی با تأکید بر اهمیت تقویت روحیه کار و اشتغال در بین اقشار جامعه اظهار کرد: “افراد نباید به کمک‌های امدادی اکتفا کنند، بلکه باید به سمت کار و اشتغالی بروند که هم کرامت و هم جایگاه اجتماعی آنها را حفظ کند. کار فرهنگی در کنار اقدامات عملی و تسهیلاتی که برای این افراد فراهم کرده‌ایم، توانسته است امروز ما را به شرایطی برساند که از جمعیتی که زیر پوشش حمایتی کمیته امداد هستند، بالغ بر یک و نیم میلیون نفر آماده اشتغال و کار باشند.”وی با اشاره به روند رشد کمی و کیفی اشتغال و خودکفایی گفت: “در طول این سال‌ها، روند هم رشد کمی و هم رشد کیفی اشتغال و خودکفایی بهتر شده است. با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تغییرات مشاغل، ما باید شغل‌های جدید تعریف کنیم و خانواده‌ها را با مشاغل نو وفق دهیم. فضای مجازی، اینترنت و هوش مصنوعی تاثیرات زیادی بر مشاغل آینده خواهند داشت.”
    سفارش مقام معظم رهبری
    ترقی با اشاره به سفارش مقام معظم رهبری به ریاست کمیته امداد حضرت امام (ره) افزود: “شما باید یک درآمد پایدار برای این خانواده‌ها ایجاد کنید. در طی چند سال اخیر، تولیدات خانواده‌های تحت حمایت ما، مانند فرش‌های ثبت جهانی شده در سازمان ملل که نشان‌دهنده کیفیت بالا و سهم ما در تولید ملی کشور است.”وی ادامه داد: کاری که کمیته امداد انجام می‌دهد، نگهداری فقر نیست بلکه تبدیل یک عنصر نیازمند جامعه به یک عنصر مولد و موثر در رشد اقتصادی کشور است. امیدوار هستیم که خداوند متعال به ما توفیق بدهد که بتوانیم در مسیر خوداتکایی و خوداشتغالی خانواده‌ها و کسانی که آمادگی دارند، تلاش کنیم.

    مهدی روح‌الهی، مدیرکل توسعه مشاغل بنیاد حیات کمیته امداد نیز در این مراسم اظهار کرد:فعالیت‌هایی که بنیاد حیات امام خمینی (ره) در چند سال اخیر برای توسعه داشته بسیار مهم و تأثیرگذار بوده است.وی در ادامه افزود: حضرت داوود نبی از خداوند آموخت که ساخت زره و کسب رزق و روزی حلال ارزشمند است و این‌که شما از دسترنج خود اشتغال ایجاد کرده‌اید و روزی حلال برای خود و دیگران فراهم کرده‌اید، بسیار مهم و ارزشمند است. حدیثی از نبی اکرم می‌فرماید که عبادت اگر ۷۰ جز داشته باشد، بهترین جز آن کسب رزق و روزی حلال است.
    آموزش و توسعه مهارت‌ها
    روح‌الهی خاطر نشان کرد: “ما در مجموعه زنجیره امداد برنامه‌های متنوعی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان و دانشجویان داریم. این برنامه‌ها شامل کاربینی و توسعه ذهنی از طریق بازدیدها از کسب و کارهای موفق است تا عزیزان تشویق شوند وارد عرصه کار شوند. وی بیان داشت: در سال گذشته بیش از ۸۰ هزار مورد آموزش مهارتی داشتیم که بستری برای اشتغال فراهم کرده است.روح اللهی با اشاره به اهمیت تأمین منابع مالی برای اشتغال گفت: “تأمین منابع مالی برای اشتغال یک کار پر زحمت است. بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار قرار گرفته و همکاری بانک‌ها در این زمینه بسیار حائز اهمیت است. باید از بانک‌ها به عنوان یاوران اصلی و کنار امداد تشکر کنیم.

    این مقام مسئول تأکید کرد: “پایداری اشتغال یک کار پیچیده است، اما در طول این سال‌ها روند رشد کمی و کیفی اشتغال و خودکفایی بهتر شده است. ما امیدواریم که با حمایت دولت و مسئولین، این برنامه‌ها پایدار بماند.وی افزود: “نقش خیرین در این حوزه بسیار مهم است و ما امیدواریم که با حمایت آن‌ها بتوانیم کسب و کارهای پایدار ایجاد کنیم. خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد اکنون بیش از ۸۰ مگاوات برق تولید می‌کنند و این نشان‌دهنده ظرفیت بالای تولیدات آن‌هاست.


    حمید باسره مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) هرمزگان نیز در این آیین با اشاره به تغییر رویکرد کمیته امداد در حمایت از خانواده‌های نیازمند، گفت: یکی از برنامه‌های اصلی و اساسی این نهاد، برخلاف گذشته، این است که خانواده‌های تحت حمایت با دریافت مشاوره، تسهیلات و همچنین با تلاش و همت خود به خوداتکایی و خودکفایی برسند.وی در ادامه افزود: در سه الی چهار سال اخیر، بیش از ۲۵ تا ۳۰ هزار خانواده تسهیلات دریافت کرده‌اند که جمعی از آنها به خودکفایی رسیده‌اند.

    مدیر کل کمیته امداد هرمزگان خاطر نشان کرد:در سال گذشته سه هزار خانوار و امسال نیز سه هزار خانوار دیگر به خودکفایی رسیده‌اند و پیش‌بینی می‌شود که سال آینده چهار هزار خانواده دیگر نیز به این هدف دست یابند.باسره تاکید کرد: نقش این نهاد و همکارانش در خودکفایی خانوارها بسیار مهم است، اما ۹۰ درصد این موفقیت به همت بلند این خانواده‌ها بازمی‌گردد. وی ضمن تشکر و تقدیر از این خانواده‌ها، اظهار داشت: باید خداوند متعال را شاکر و سپاسگزار باشیم که امروز در سراسر استان، سه هزار خانوار خودکفا شده و از پوشش کمیته امداد خارج شده‌اند.”این مقام مسئول همچنین بیان داشت: این موفقیت به همت همه عزیزان و بزرگان بوده است و امروز توفیق داریم به صورت نمادین یک دستگاه تراکتور به نیابت از ۳۰ دستگاه به ۳۰ خانوار و یک دستگاه وانت به نیابت از ۷۰ خانوار تقدیم عزیزان می‌شود.

    در پایان، باسره از حضور و حمایت همگان تقدیر و تشکر کرد و ابراز امیدواری نمود: موفقیت‌ها و خودکفایی‌های بیشتری در آینده حاصل شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.