حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۱ بهمن , ۱۴۰۳ Monday, 20 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4214 تعداد نوشته های امروز : 6 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 129×
  • تقویم شمسی

    دی ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • ۲۵۰ صنعت آلاینده و ۳۵هزار نفر تحت تأثیر مستقیم
    ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۴:۲۴
    شناسه : 23913
    بازدید 175
    1
    آمار تکان دهنده محیط زیست هرمزگان از آلودگی ها؛ دریانیوز// مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: ۲۵۰ واحد آلاینده صنعتی، تولیدی و خدماتی در استان داریم.
    ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: ۲۵۰ واحد آلاینده صنعتی، تولیدی و خدماتی در استان داریم.

    به گزارش خبرنگار دریا ؛ حبیب مسیحی در نشست خبری هفته هوای پاک(۲۹دی لغایت ۳بهمن) با شعار «عزم ملی برای هوای پاک با انرژی های تجدیدپذیر» افزود: این تعداد واحد آلاینده به سازمان محیط زیست و سپس امورمالیاتی معرفی شده اند تا عوارض آلایندگی (سبز) را اخذ کنند.

    مسیحی اظهارداشت : ۳۵ هزار نفر از کارکنان صنایع و ساکنان روستاهای اطراف صنایع غرب بندرعباس بطور مستقیم تحت تأثیر این آلایندگی قرار دارند.وی خاطرنشان کرد: بدلیل نداشتن ابزار لازم برای سنجش میزان تاثیر آلایندگی صنایع بر مردم بندرعباس ، نمی توانیم بطور دقیق اعلام کنیم ساکنان بندرعباس چه میزان تحت تأثیر صنایع آلاینده قرار دارند.مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: چهارهزار واحد انرژی خورشیدی توسط مددجویان کمیته امداد راه اندازی شده است.مسیحی تصریح کرد:انرژی باد در کنار ساحل به عنوان انرژی تجدیدپذیر در هرمزگان داریم که بایستی از آن استفاده شود.

    مسیحی اظهارداشت : در پروژه کاشت یک میلیارد نهال در کشور، بیش از چهارمیلیون اصله درخت در سال گذشته در هرمزگان‌کاشته شد و امسال این روند ادامه دارد.وی خاطرنشان کرد: درختکاری در صنایع از زیر ده درصد به بالای ۱۰ درصد رسیده ، اما به ۲۵درصد نرسیده است ودر مناطق صنعتی و ویژه باید به ۴۰درصد برسد.

    مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: بایستی کمربند سبز در بندرعباس و استان محقق شود.مسیحی تصریح کرد: از ۲۵واحد مشمول نصب سیستم های برخط روی دودکش ها، ۴۵ دودکش صنایع را برخط رصد می کنیم و درصورت وجود آلودگی ، اخطار داده می شود.مسیحی اظهارداشت : در پایش های سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۳، اخطارهایی که واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی داده شده، ۸۱۵ اخطار بود که در سال جاری ۶۳۹ اخطاریه برای کاهش آلایندگی واحدها صادر شد. وی خاطرنشان کرد: پایش های واحد به واحد صورت گرفته که بازدید و برداشت نمونه هم بوده که ۱۲۰۰بازدید و نمونه برداری در سال ۱۴۰۲ و امسال ۹۱۲ بازدید وپایش از واحدها داشتیم.

    مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: براساس شاخص ها ،۳۱۷روز در بندرعباس هوای پاک و قابل قبول ، ۳۴روز هوای ناسالم و ۱۴ روز بسیار ناسالم در سال ۱۴۰۲ داشتیم. مسیحی تصریح کرد: بندر خمیر ۵۱ روز هوای پاک ، ۲۴۱ روز قابل قبول ، ۴۶ روز ناسالم برای گروه های حساس و ۲۷روز برای تمام گروه ها ناسالم در سال ۱۴۰۲ داشت.مسیحی اظهارداشت : در ۹ماهه ۱۴۰۳ بندرعباس، ۲۹ روز هوای پاک ،۱۹۲ روز هوای قابل قبول، ۲۹ روز ناسالم برای گروهای حساس و ۱۶ روز برای تمام گروه ها، ۶ روز بسیار ناسالم و ۴ روز خطرناک بود.وی خاطرنشان کرد: جشنواره خانه محیط زیست در استان اجرا می شود.مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: پیاده روی و دوچرخه سواری و دیدار با خانواده های شهدا، معاینه فنی خودروها بصورت رایگان یا با تخفیف در این هفته اجرا می شود.

    مسیحی تصریح کرد: میز خدمت در مسجد جامع بندرعباس برگزار شد.مسیحی اظهارداشت : قصه گویی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و خانه های محیط زیست اجرا می شود. وی خاطرنشان کرد: پاکسازی پارک های درون شهر بندرعباس و نهالکاری انجام می شود. مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: بالغ بر ۲۵۰ واحد صنعتی ، تولیدی و خدماتی به عنوان لیست آلاینده در سال گذشته معرفی کردیم . نیروگاه بندرعباس و فلات قاره استقرار آلایندگی دارند و چندسال ادامه دارد و بایستی منبع تامین انرژی شان تغییر کند.

    مسیحی تصریح کرد: مازوت و گاز در نیروگاه بندرعباس استفاده می کنند و آلودگی زیادی ایجاد می کند.مسیحی اظهارداشت : مشارکت صندوق ملی محیط زیست در برنامه های محیط زیست استان را خواهیم داشت.وی خاطرنشان کرد:یکی از مشارکت ها در مدیریت پسماند ویژه است و قرار است تکنولوژی های به روزی در استان در این بخش داشته باشیم.مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: از آتش زدن لاستیک در استان جلوگیری می شود.مسیحی تصریح کرد: در حوزه توسعه صنعتی در غرب بندرعباس ، صنایع در راستای صنایع «های‌تک « بایستی باشند و آلودگی کمتری داشته باشند.

    مسیحی اظهارداشت : تعدادی پرونده حقوقی برای صنایع داشتیم و محیط زیست مماشاتی ندارد. پرونده های قضایی در حوزه معدنی، پسماندی و آلودگی هوا و خاک تشکیل داده ایم.وی خاطرنشان کرد: در زمان انتقال روستای جمال احمد به مکان فعلی ، محیط زیست مخالفت کرد؛ بدلیل اینکه آنجا پسماندهایی وجود دارد.مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: شرایط مطلوبی در بندرعباس در حوزه پسماند نداریم.مسیحی تصریح کرد: کارخانه شیشه هایی که در استان داریم و هنوز به بهره برداری نرسیده اند، اما دغدغه مردمی در حوزه زیست محیطی و بروز بیماری ایجاد شده است که این کارخانه شیشه از نوع کارخانه های جدید کشور هستند و آلودگی سلیسی به خارج از محدوده های خودشان ندارند.

    مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: چهار نقطه به عنوان جایگاه پسماند ویژه در استان مطالعه کرد که یکی بندرعباس است و ۶۹هکتار عرصه است که ۴۲ هکتار لندفیل برای پسماندهای غیربازیافت اختصاص دارد. در سامانه جامع محیط زیست هم ، واحد صنعتی می تواند هر واحد بازیافتی در کشور را انتخاب کند.مسیحی تصریح کرد: پسماندهای لندفیل سایر استان ها را اجازه ندادیم وارد استان شود.

    مسیحی اظهارداشت : آثار تجمعی آلایندگی صنایع غرب بندرعباس بر ۳۵ هزار نفر بر کارکنان صنایع ، روستاییان و… تایید شده است.وی خاطرنشان کرد: از انرژی خورشیدی غافل شده ایم. در حوزه مدیریت انرژی و حوزه محیط زیست ، بایستی در ساختمان سازی و احداث مجتمع های بزرگ از این ظرفیت توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان استفاده شود‌ تا از خروج انرژی جلوگیری شده واز انرژی خورشید نیز استفاده شود.مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: میزان تابش خورشید در استان بالاست بایستی از ظرفیت انرژی خورشیدی استفاده شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.