حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3934 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 127×
  • تقویم شمسی

    آبان ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • چگونه به صورت زیر ساختی تغییر کنیم؟
    ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۵:۳۷
    شناسه : 21911
    بازدید 118
    0
    دریانیوز// چرا تغییر کردن سخت است؟
    ارسال توسط : نویسنده : کبری عبدلی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// چرا تغییر کردن سخت است؟ چرا زمانی که تصمیم به تغییر در نحوه ی زندگیمان، در شیوه ی ارتباطمان با دیگران و در در آمد و مهارتهایمان می گیریم با موانع زیادی رو به رو می شویم؟ یا اینکه چرا در ابتدای تغییر با شور و اشتیاق و حس متفاوت شروع می کنیم اما با اولین مانعی که سر راهمان قرار می گیرد یادمان می رود که چه قول هایی به خودمان داده ایم و قرار بوده چه کارهایی را انجام دهیم؟

    چرا ما آدم ها در مورد آینده ی بهتر، فیزیک مناسب تر و ذهن خلاق تر حرف می زنیم اما نمی توانیم تغییر عمیقی در خودمان ایجاد کنیم؟چرا ما انسان ها برای تغییر کردن منتظر یک بحران، تشخیص بیماری آسیبی جدی، خیانت یا از دست دادن هستیم؟ این را هم باید بدانیم که ما می توانیم هم در حالت درد و ناراحتی و هم در حالت شادی و رغبت تغییر کنیم. پرسش مهم این است که ما کدام را انتخاب می کنیم؟

    سفر تغییر، آغاز می شود. من مشتاق تغییرم. همه چیز با برداشتن اولین قدم ها شروع می شود.من مشتاقم که همه ی الگوها و باور های منفی و قدیمی را از خودم دور سازم و الگوهای جدید و باورهای مثبت را جایگزین کنم.قدرتی که مرا خلق کرده ، به من این قدرت را داده است که خودم زندگی ام را دوباره بسازم وخلق کنم و نسخه ی بی نظیر خود شوم. من انتخاب می کنم که افکار جدید و مثبت داشته باشم تا از زندگی ام رضایت داشته باشم و یک زندگی جدیدی را تجربه کنم.

    همین الآن انتخاب می کنم که در این سفر با برداشتن اولین قدم حرکت کنم و سوار بر قطار تغییر ، از مبدا و وضعیت موجود، به ایستگاه مقصد و وضعیت مطلوبم بروم. همه ی ما در سفر هستیم.سفر یادگیری برای آشکار کردن تمام توانایی ها و استعدادها و ویژگیهای خدا دادیمان در این دنیا. بیشتر ما یاد گرفته ایم که هرآنچه فکر می کنیم دنیای بیرون، آنچه که درون ماست را به ما نشان می دهد و بیرون ما انعکاسی از درون ماست. انعکاسی از آنچه که برایمان اتفاق می افتد.

    * برای تغییر زیر ساختی:
    ۱٫ابتدا باید فرآیند تغییر را بررسی کنیم تا مسیر تغییر برایمان آسانتر شود. باید بدانیم فرآیند تغییر طولانی وآرام و گاهی با خطا و اشتباهات زیادی همراه است و تغییر و تحول یک شبه و به آسانی صورت نمی گیرد.
    ۲٫ باید ارزش های درونی خود را شناخت و با آموزش و یادگیری متداول، عیار وجودیمان را بالا ببریم نه با آویزان کردن گردنبند طلا بر گردنمان. آنچه که از زیور آلات به خود آویزان می کنیم یک ارزش بیرونی است. دنیای درون، ما را به زیبایی به دنیای بیرون گره می زند و باعث می شود ما با چشمانی باز جلو برویم و هر چه قدر روی درونمان کار کنیم باعث می شود و اقعیتهای دنیای بیرون تحت الشعاع قرار گیرد.

    پس از امروز تمرین کنیم هر چیزی را که می خواهیم تغییر دهیم ابتدا باید از تغییر آن در خودمان شروع کنیم. اگر می خواهیم با ما با احترام رفتار شود ابتدا باید احترام به خود و سپس احترام به دیگران را رعایت کنیم. اگر آرزو داریم همه خوب رانندگی کنند اول خودمان راننده ی خوبی باشیم و به خوبی رانندگی کنیم.

    * چرا باید تغییر کنیم؟
    اینجا انسان ها دو دسته هستند:
    ۱٫کسانی که فکر می کنند بهترند و همه چیز دانند و نیاز به تغییر ندارند و همیشه انگشت اشاره ی آن ها به سمت دیگری است و دیگران را مسبب و مقصر هر موضوع می دانند. در کار، رابطه، شغل و جامعه خود را عالی می دانند. از یاد برده اند همه انگشتانشان به سمت خودشان است و فکر می کنند کامل و تمام هستند و نیازی به رشد و تغییر ندارند . در صورتی که اگر این افراد به دنبال رشد بیشتر نباشند باید بدانند که زندگی همیشه روی یک پایه نمی چرخد و امکان پسرفت برایشان هست چون انسان ها تحت تاثیر یک سری محرک ها به سمت منفی هدایت می شوند.
    ۲٫دسته ی دوم کسانی هستند که خواهان تغییر هستند و می خواهند از آنچه که هستند بهتر شوند و این تغییر برایشان هدفمند است. آنها از گفتن نمی دانم ابایی ندارند. می دانند برای تغییر باید آموزش ببینند و در هر جایی ضعف دارند آن ضعف را می شناسند و باید آن را تغییر دهند. چرا که آگاهند همین ضعف به کار و زندگیشان لطمه وارد می کند و مانع پیشرفتشان می شود. در نتیجه تصمیم می گیرند تا مسیر متفاوت را انتخاب کنند تا این ضعف به قوت تبدیل شود.

    در نتیجه برای تغییر ابتدا باید از خود شروع کرد و این تغییر تنها به تو ختم نمی شود. تغییر تو باعث می شود آن ۱۰ نفری که با آنها در ارتباط هستی و هرکدام از آنها باعث تغییر ۱۰ نفر دیگر شوند و باید آنقدر ادامه داد تا افراد دور و بر ما رشد کنند.این را بدانیم که در صدد اصلاح و تغییر کسی غیر از خود نباشیم. ما نمی توانیم دیگران را تغییر دهیم. وقتی روی خودمان کار کنیم می توانیم شرایط موجود را به شکل عجیبی متحول کنیم و زندگیمان در یک جهت کاملا جدید به حرکت در آوریم. مهم برداشتن اولین قدم و حرکت کردن است.” پس اگرقصد دارید رشد کنید و بهترین خودتان باشید حرکت کنید. از این نترسید که حرکت شما آهسته است، از این بترسید که اصلا حرکت نکنید.”

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.