حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3934 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 127×
  • تقویم شمسی

    آبان ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • اقتصاد زیرتیغ قاچاق
    ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۴:۴۵
    شناسه : 21900
    بازدید 120
    0
    دریانیوز// قاچاق سوخت به عنوان یک چالش اساسی در استان هرمزگان مطرح است که نیاز به آسیب‌شناسی و واکاوی دلایل افزایش آن دارد.
    ارسال توسط : نویسنده : علی زارعی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// قاچاق سوخت به عنوان یک چالش اساسی در استان هرمزگان مطرح است که نیاز به آسیب‌شناسی و واکاوی دلایل افزایش آن دارد. در حوزه قاچاق سوخت، نباید حساب قاچاقچیان حرفه‌ای را با رانندگانی که برای امرار معاش مسافرکشی می‌کنند و نیاز به بنزین بیشتر از سهمیه دارند، یکی دانست.

    این رانندگان نباید در صف‌های طولانی بنزین معطل بمانند. از سوی دیگر، باید با کسانی که سهمیه قانونی سوخت خود را خرید و فروش می‌کنند و یا کسانی که برای امرار معاش مقدار اندکی سوخت خرید و فروش می‌کنند، به شیوه‌ای متفاوت از قاچاقچیان سازمان‌یافته که ضربه عمیقی به اقتصاد و امنیت کشور وارد می‌کنند، برخورد شود.قاچاق سوخت در هرمزگان یکی از مشکلات جدی این منطقه است که تأثیرات منفی بسیاری بر اقتصاد و امنیت منطقه دارد. بر اساس گزارش‌ها، نیروهای انتظامی و مرزبانی هرمزگان بطور مرتب موفق به شناسایی و دستگیری چندین شبکه قاچاق شده‌اند.

    این شبکه‌ها با استفاده از خودروها و شناورها، سوخت را بصورت غیرقانونی از کشور خارج می‌کنند. قاچاق سوخت نه تنها باعث کاهش منابع مالی دولت می‌شود، بلکه به محیط زیست و امنیت جاده‌ها نیز آسیب می‌زند. برای مقابله با این مشکل، نیاز به همکاری بیشتر بین نهادهای دولتی و مردم محلی است تا بتوانند با این پدیده مقابله کنند و امنیت و ثبات منطقه را حفظ کنند.

    قاچاق سوخت در هرمزگان به دلایل مختلفی رخ می‌دهد که فقر و بیکاری از جمله آن‌ها هستند. بسیاری از مردم هرمزگان به دلیل نبود فرصت‌های شغلی مناسب و فقر اقتصادی به سمت قاچاق سوخت می‌روند تا بتوانند درآمدی کسب کنند. برای رفع این مشکل، باید تصمیمات مناسبی در حوزه اشتغال‌زایی پایدار برای بومیان اتخاذ شود و شرایط تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان فراهم گردد تا مجبور به ترک تحصیل و سوق یافتن به سمت قاچاق و بزه و مشاغل کاذب نشوند.

    نبود نظارت کافی و ترک فعل برخی مدیران در سطوح مختلف نیز در قاچاق سوخت اثرگذار است. وجود شبکه‌های قاچاق سازمان‌یافته که به صورت حرفه‌ای و با استفاده از تجهیزات پیشرفته اقدام به قاچاق سوخت می‌کنند، نیز یکی از دلایل اصلی این پدیده است. این عوامل باعث می‌شوند که قاچاق سوخت در هرمزگان به یک مشکل جدی تبدیل شود که نیاز به راه‌حل‌های جامع و همکاری‌های بین‌نهادی دارد.البته تصمیماتی که اتخاذ می شود، بایستی کارشناسی شده و بادرنظرگرفتن تمام جوانب باشد.

    ایست بازرسی موقت بعد از دانشگاه هرمزگان در جاده بندرعباس میناب باعث شده است قاچاقچیان از جاده خاکی و حتی جهت مخالف جاده های اصلی تردد کنند که خطرات تصادفات را چندبرابر کرده است وبایستی در این حوزه تصمیم مناسب تری اتخاذ شود تا امنیت جاده ها افزایش یابد. از آن طرف با قاچاق مشروبات الکلی ، موادمخدر، اتباع بیگانه و… نیز بایستی برخورد شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.