حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۴ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 24 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4073 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 127×
  • تقویم شمسی

    آذر ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • سانروف؛ تفریح یا تهدید؟
    ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۵:۳۶
    شناسه : 21772
    بازدید 160
    1
    دریانیوز// در دنیای امروز، والدین به دنبال راه‌هایی برای خوشحال کردن فرزندان خود هستند و یکی از این راه‌ها، اجازه دادن به کودکان برای استفاده از سانروف خودرو است. اما آیا واقعاً این کار بی‌خطر است؟
    ارسال توسط : نویسنده : آناهیتا مطهری نژاد منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// در دنیای امروز، والدین به دنبال راه‌هایی برای خوشحال کردن فرزندان خود هستند و یکی از این راه‌ها، اجازه دادن به کودکان برای استفاده از سانروف خودرو است. اما آیا واقعاً این کار بی‌خطر است؟ واقعیت این است که ایستادن در سانروف برای کودکان نه تنها یک تفریح نیست، بلکه می‌تواند عواقب خطرناکی به همراه داشته باشد.

    اولین نکته‌ای که باید به آن توجه کنیم، سطح اتکا ناپایدار سانروف است. کودکان به دلیل جثه کوچک و نحیف خود، در صورت ترمز ناگهانی به جلو پرتاب می‌شوند و این می‌تواند منجر به آسیب‌های جدی شود. همچنین، والدینی که کودکان خود را بر روی پاهایشان میگذارند و رانندگی می‌کنند، باید بدانند که در صورت وقوع تصادف، آسیب‌دیدگی‌ها چند برابر خواهد شد. فرمان خودرو می‌تواند به قفسه سینه کودک برخورد کند و آسیب‌های جدی به او وارد کند.

    برخی از والدین به اشتباه کودکان کوچک خود را روی صندلی جلو می‌نشانند. این کار نه تنها خطرناک است، بلکه در صورت وقوع تصادف، احتمال آسیب‌دیدگی کودک به شدت افزایش می‌یابد. ایربگ‌های خودرو در زمان تصادف به شدت باز می‌شوند و می‌توانند به کودک آسیب برسانند. همچنین، در صورت ترمز ناگهانی، کودک به جلو پرتاب شده و ممکن است دچار آسیب‌های جدی شود.

    بسیاری از بچه‌ها دست و سر خود را از خودرو آویزان می‌کنند که این عمل نیز بسیار خطرناک است. ممکن است اشیاء پرتاب شده یا خودروهای عبوری با آن‌ها برخورد کنند. این رفتارها می‌تواند منجر به حوادث جبران‌ناپذیری شود.یکی از نکات کلیدی که والدین باید به آن توجه کنند، بازرسی دور خودرو قبل از سوار شدن است. بارها شاهد بوده‌ایم که والدینی به دلیل عدم دید کافی، فرزندان خود را زیر می کنند. این موضوع به ویژه در پارکینگ‌ها که احتمال حضور کودکان بیشتر است، اهمیت دارد. قبل از سوار شدن به خودرو، حتماً دور آن را بررسی کنید و با زدن چند بوق، از عدم وجود بچه‌ها در اطراف خودرو مطمئن شوید.

    پلیس راهنمایی و رانندگی به شدت با رفتارهای خطرناک والدین در حین رانندگی برخورد می‌کند. طبق قوانین موجود، نشاندن کودکان روی پا یا در صندلی جلو و همچنین اجازه دادن به آن‌ها برای آویزان کردن دست و سر از خودرو، تخلف محسوب می‌شود. در این موارد، پلیس می‌تواند جریمه‌هایی برای والدین در نظر بگیرد و حتی در مواردی که این رفتارها منجر به حوادث جدی شود، ممکن است عواقب قانونی بیشتری برای والدین به همراه داشته باشد. وظیفه والدین تنها تربیت و نگهداری از فرزندان نیست، بلکه آموزش ایمنی نیز جزئی از این مسئولیت است. طبق ماده ۷ قانون مسئولیت مدنی، اگر در تصادفات تقصیر متوجه کودکان شود، والدین مسئول خواهند بود.

    بنابراین، آگاه‌سازی کودکان درباره خطرات استفاده از سانروف و دیگر رفتارهای خطرناک بسیار مهم است.استفاده نادرست از سانروف می‌تواند منجر به حوادثی مانند پرتاب کودک به بیرون از خودرو در صورت تصادف یا واژگونی شود. همچنین، ممکن است اشیاء خارجی وارد چشم کودک شود و حتی در مواردی منجر به آسیب‌های جدی گردد.

    در نهایت، باید به یاد داشته باشیم که مدیریت حضور فرزندان در خودرو به عهده والدین است. نباید به تمام خواسته‌های کودکان پاسخ مثبت داد؛ ایمنی فرزندان باید در اولویت قرار گیرد و والدین باید با مسئولیت بیشتری رفتار کنند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.