دریانیوز// هزینه های سنگین دارو و درمانباعث شده است که برخی از بیماران نتوانند خودشان را درمان ویا روند درمان شان را تکمیل کنند. هزینه های عینک، دندانپزشکی، سونوگرافی ، نمونه برداری ها و….که تقریبا آزاد محاسبه می شوند تا برخی از داروها که اگر کمیاب و نایاب نباشند و بیمه ای نیستند و از طرفی
بسیاری از بیماران که فاقد بیمه هستند و یا بیمه های شان در درمان های سرپایی و آزمایشات و…، کاهش هزینه های شان چندان محسوس و اثرگذار نیست ، باعث شده است که برخی بیماران بگویند اگر که تمام درآمدمان را هم صرف درمان کنیم ، باز همنمی توانیم روند درمان مان را کامل کنیم.
برخی از پزشکان هم که به بیماران شان می گویند عمل و…را فقط در بیمارستان های خصوصی و نیمه خصوصی انجام می دهند که هزینه های سنگینی بر بیماران تحمیل می شوند و گاهی برخی بیماران برای تکمیل روند درمان شان مجبور به اخذ وام، قرض، فروش وسایل منزل و… می شوند و متاسفانه برخی هم بدلیل فقر و نداشتن هزینه های سنگین درمان و ایاب و ذهاب و…، از بیماری ها رنج می برند و گاهی برخی از اعضای بدنشان و یا برخی مواقع جان شان را هم از دست می دهند که بایستی برای بیماران محروم، مراکز درمانی مجهز خیریه با تامین نیروی انسانی متخصص احداث شود.
از طرفی دیگر قشر محروم جامعه که از تغذیه مناسبی هم چندان برخوردار نیستند و مسائل بهداشتی را هم نمی توانند بطور کامل اجرا کنند، به کلکسیونی از بیماری های مرتبط با سوء تغذیه، گوارشی ،داخلی، تنفسی و … مواجه هستند و توانایی درمان را ندارند و رنج می برند. اینقشر که بیشترین فرزندآوری را هم دارند، از یکطرف برای هزینه های غربالگری جنین و مادر با مشکل مواجه هستند واز طرفی دیگر گاهی فرزندانی ناقص و با مشکلات وبیماری های را بدنیا می آورند و فرزندان شان هم نیاز به درمان دارند و همواره بیمار هستند و بیشتر خانواده ها با مشکل هزینه های درمان و یافتن دارو و پزشک و…. مواجه می شوند. خانواده های حاشیه نشین و روستایی بیشترین مشکل را برای درمان دارند و بایستی برای درمان شانتدبیری اندیشیده شود تا رنج دیگری به غیر از رنج بیماری نداشته باشند.
برخی از دانش آموزان بدونصبحانه به مدرسه می روند و بیشتر خانواده ها توانایی تامینسه وعده غذایی و میان وعده و… را ندارند و فرزندان دانش آموزشان با سوء تغذیه و…مواجه وبه بیماری های مختلفی مبتلا می شوند. در برخی از کوچه های محلات حاشیه ای هم که همچنان فاضلاب رواناست و بوی تعفن به مشام می رسد ، شیوع بیماری های پوستی و آسم وآلرژی و… را شاهدیم و خانواده ها در این دو دهه که از این مناطق گزارش تهیه کرده ایم ، همواره از این موضوع گلایه مند بوده اند و در چند سال اخیر و امسال هماز بوی خورگورسوزان به ستوه آمده اند. اینشرایط باعث شده است که ساکنان اینمناطق از بیماری های جسمی و روحی بیشتر رنج ببرند و اینبی توجهی ها به خانواده در اینمناطق باعث آسیب های اجتماعی نیز شده است.
ثبت دیدگاه