حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۱۳ دی , ۱۴۰۳ Thursday, 2 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4129 تعداد نوشته های امروز : 9 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 127×
  • تقویم شمسی

    دی ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • ۹ دی؛ حماسه‌ای از بصیرت و آگاهی ملت ایران
    ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۸:۱۸
    شناسه : 23110
    بازدید 139
    2
    دریانیوز//نهم دی ماه در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان "روز بصیرت و میثاق با ولایت" نام‌گذاری شده است. ریاست‌جمهوری همان سال به وقوع پیوست
    ارسال توسط : نویسنده : علی زارعی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز//نهم دی ماه در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان “روز بصیرت و میثاق با ولایت” نام‌گذاری شده است. این روز به یاد تجمعات بزرگ مردمی در سال ۱۳۸۸ برگزار می‌شود که در حمایت از نظام جمهوری اسلامی و اعتراض به نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری همان سال به وقوع پیوست.

    ۹ دی ۱۳۸۸ یک نقطه عطف در تاریخ معاصر ایران بود که مردم با حضور در صحنه‌های خیابانی، نشان دادند که به آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهبری جمهوری اسلامی پایبند هستند. این روز به نماد بصیرت و آگاهی ملت ایران در برابر فتنه‌ها و دشمنی‌های داخلی و خارجی تبدیل شده است.انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ با مشارکت گسترده مردم و رقابت تنگاتنگ میان نامزدها برگزار شد. پس از اعلام نتایج، برخی نامزدها و حامیانشان به نتایج انتخابات اعتراض کرده و به خیابان‌ها آمدند. این اعتراضات به تدریج به خشونت کشیده شد و به دنبال آن حوادث تلخی در کشور رخ داد.برخی حتی به عاشورا و عزاداران حسینی اهانت کردند که این موضوع برمردم بسیار سخت آمد.

    روز ۹ دی با توجه به پیش زمینه‌هایی که حوادث پس از انتخابات به وجود آورده بود شکل گرفت؛ از جمله این پیش زمینه‌ها می‌توان به عواملی همچون زیر سؤال بردن اصل دین، نظام مقدس اسلامی و همچنین اصل ولایت فقیه اشاره کرد که باعث شد مردم ایران با خلق حماسه ماندگار خود، دشمنان قسم خورده نظام اسلامی را مأیوس کنند.از دیگر زمینه‌های اصلی شکل گیری حماسه ۹ دی می‌توان به هتک حرمت ماه محرم و روز عاشورا اشاره کرد که باعث جریحه دار شدن احساسات مذهبی مردم ایران شد.

    اوج حرکت این افراد در روز عاشورا گویای این بود که آن‌ها معتقد به ارزش‌ها و مظاهر اسلامی از جمله امام حسین (ع) و عاشورا نبودند و به همین دلیل روز عزای امام حسین (ع) را به جشن تبدیل کردند و به صفوف نماز عزاداران و افرادی که بر حسب ظاهر چهره حزب اللّهی داشتند، حمله کردند و شعار‌هایی دادند که نشانگر مبارزه اساسی با نظام اسلامی و اصل ولایت بود و همین موضوع مردم را به صحنه کشاند.این هتک حرمت به عاشورا و عزاداران حسینی، ملّت ایران را نگران و چشمان آنان را گریان کرد و ۹ دی ماه واکنش به این حرکت و اعلام حمایت از ولایت و شخص مقام معظّم رهبری بود.نهم دی ماه به عنوان روزی که مردم با حضور گسترده و پرشور خود در خیابان‌ها به حمایت از نظام جمهوری اسلامی و رهبری پرداختند، به ثبت رسید. مردم از اقشار مختلف جامعه در این تجمعات شرکت کردند و با صدای بلند اعلام کردند که پشتیبان نظام اسلامی و رهبر معظم انقلاب هستند.

    بصیرت به معنای آگاهی و شناخت عمیق از مسائل و رویدادهای پیرامون است. در جریان فتنه ۱۳۸۸، مردم ایران با بصیرت و آگاهی مثال‌زدنی خود نشان دادند که می‌توانند در برابر تهاجمات دشمنان داخلی و خارجی مقاومت کنند و از آرمان‌های انقلاب دفاع نمایند. حوادث ۹ دی پیامدهای مختلفی در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی داشت.

    تجمعات نهم دی نشان‌دهنده وحدت و همبستگی ملت ایران در حمایت از نظام جمهوری اسلامی بود.این حوادث باعث افزایش آگاهی سیاسی مردم و شناخت بیشتر از مسائل و چالش‌های کشور شد.حضور گسترده مردم در صحنه‌های خیابانی، نشان‌دهنده حمایت قاطع آنها از رهبری جمهوری اسلامی بود.نهم دی به عنوان روز بصیرت و میثاق با ولایت، یک نماد از آگاهی و وحدت ملت ایران است. این روز به ما یادآوری می‌کند که در برابر فتنه‌ها و چالش‌ها، همواره باید با بصیرت و آگاهی عمل کنیم و از آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی حمایت نماییم.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.