حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۱۴ دی , ۱۴۰۳ Friday, 3 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4129 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 127×
  • تقویم شمسی

    دی ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • کانون های تخصصی خواهران مساجد امن ترین پایگاه برای حضور اجتماعی بانوان
    ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۸:۵۵
    شناسه : 12010
    بازدید 1446
    22
    مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان عنوان کرد دریانیوز// درویشی، از کانون های فرهنگی هنری تخصصی خواهران مساجد به عنوان بهترین و امن ترین پایگاه برای حضور اجتماعی و فعالیت بانوان یاد کرد و گفت: تربیت دینی کودکان و نوجوانان، بدون حضور فعال بانوان در مساجد محقق نمی شود.
    ارسال توسط : نویسنده : زینب شکوه منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// درویشی، از کانون های فرهنگی هنری تخصصی خواهران مساجد به عنوان بهترین و امن ترین پایگاه برای حضور اجتماعی و فعالیت بانوان یاد کرد و گفت: تربیت دینی کودکان و نوجوانان، بدون حضور فعال بانوان در مساجد محقق نمی شود.
    محدثه درویشی در دوره آموزشی مدیران کانون های فرهنگی هنری تخصصی خواهران استان هرمزگان ضمن قدردانی از اهتمام ویژه ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور نسبت به قشر تاثیرگذار بانوان، به تشریح جایگاه زن در جامعه اسلامی پرداخت و اظهار کرد: سه نوع نگاه «الگوی سنتی شرقی»، «الگوی زن غربی» و «الگوی زن مسلمان» که مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) بارها مطرح فرموده اند در رابطه با زن وجود دارد. وی با اشاره به اینکه الگوی سنتی شرق، زن را تنها محصور در کنج خانه و نداشتن اثرگذاری فعال اجتماعی می داند و الگوی غرب که به زن به چشم یک کالا نگاه می کند، افزود: اما آنچه نگاه سوم می گوید این است که زن ابتدا نقش همسری و مادری آن پررنگ است و سپس با حفظ حیا، حضور فعال اجتماعی نیز دارد و نمونه کامل آن وجود بابرکت حضرت زهرا(س) و حضرت زینب کبری(س) در صدر اسلام است.
    مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان با تاکید بر اینکه هدف کانون های فرهنگی هنری تخصصی خواهران باید پررنک کردن الگوی سوم زن در جامعه باشد، گفت: بهترین و امن ترین پایگاه برای تحقق این مهم، مساجد است زیرا حضور فعال و موثر زنان در مساجد می تواند معرف کارآمدی الگوی سوم زن مسلمان باشد. وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جمعیت و فرزندآوری اشاره و اظهار کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد به ویژه کانون های تخصصی خواهران می توانند در زمینه تشویق و ترغیب خانواده ها به فرزندآوری نقش بسزایی ایفا کنند.

    راه اندازی کانون های تخصصی خواهران گامی مثبت در راستای شبکه سازی امور فرهنگی است
    داوود میرنژاد نیز در نخستین مرحله دوره آموزشی مدیران کانون های فرهنگی هنری تخصصی خواهران استان هرمزگان به تبیین ابعاد مختلف بیانیه گام دوم انقلاب پرداخت و اظهار کرد: بازخوانی این بیانیه، توسط فعالان فرهنگی هنری به ویژه اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد ضروری و مهم است. وی با مرور سرفصل های مهم بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: طبق بیانیه گام دوم انقلاب، رسیدن به تمدن اسلامی، نقطه نهایی و قله ایران اسلامی محسوب می‌شود.
    دبیر ستاد جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان هرمزگان با اشاره به اینکه این بیانیه توسط شخص مقام معظم رهبری(حفظه الله) در خرداد ماه سال ۹۸ تشریح شده است، افزود: معظم له در این بیانیه، راه رسیدن به این تمدن را حرکت عمومی ملت ایران دانسته اند و شناخت صحنه و جهت‌گیری های منطقی و مشخص را از ضرورت های مسیر به شمار آورده اند. میرنژاد، راهکار عملی برای ایجاد حرکت عمومی در جامعه طبق بیانات رهبر معظم انقلاب را ایجاد جریان های حلقه‌های میانی دانست و گفت: راه اندازی کانون های فرهنگی هنری تخصصی خواهران گامی مثبت در راستای تقویت جریان های حلقه های میانی و شبکه سازی در امور فرهنگی است. وی در پایان به بیان الزامات، آسیب ها و راهکارهای موثر در جذب دختران و زنان به مساجد پرداخت و افزود: با توجه به اتفاقات سال گذشته در کشور، حوزه زنان، همچنانی که با توجه دشمنی دشمنان به عنوان یک تهدید برای نظام و ارزش های اسلامی به حساب آمد می تواند یک فرصت برای آگاهی زنان و دختران و گسیل این قشر عظیم به سمت حفظ آرمان ها و ارزش های انسانی و اسلامی باشد.

    راه اندازی ۵۵ کانون تخصصی خواهران در مساجد هرمزگان
    اسلام خواجه یی همچنین در این دوره آموزشی اظهار کرد: پس از ابلاغ ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور مبنی بر راه اندازی کانون های تخصصی خواهران و اعلام فراخوان آن، ۵۵ مسجد این استان درخواست تاسیس این کانون ها را در سامانه بچه های مسجد ثبت کردند. وی با بیان اینکه تاکنون از این تعداد، مدارک ۴۵ کانون تکمیل و بزودی مجوز رسمی فعالیت آنها صادر می شود، افزود: ۱۰ کانون دیگر نیز مدارکی در سامانه بچه های مسجد ثبت کرده اند اما همچنان نواقصی وجود دارد که باید برطرف شود.
    سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان از برگزاری دوره آموزشی به منظور الگوسازی، انتقال تجربیات و توانمندسازی مدیران کانون ها به عنوان ضروری ترین نیاز شناخته و اجرا شد، گفت: این دوره آموزشی در سه مرحله برگزار خواهد شد. وی افزود: دومین مرحله این دوره آموزشی بزودی به صورت غیرحضوری و متمرکز(آنلاین) به مدت سه ساعت توسط گروه آموزش ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و سومین مرحله نیز حضوری و متمرکز و به مدت ۲ ساعت در دهه آخر آذرماه جاری در تهران برگزار می شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.