حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3927 تعداد نوشته های امروز : 8 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 127×
  • تقویم شمسی

    آبان ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • چرا انسان ها به سمت تغییر نمی روند؟
    ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۵:۰۲
    شناسه : 21847
    بازدید 119
    0
    دریانیوز// بهشت سهم انسان های ترسو نیست. برای تغییر باید با تمام وجود وارد شد. تغییر یعنی مرگ متعلقات، مرگ غرور،مرگ زیاده خواهی، مرگ نفسانیات و... باید بمیرید، قبل از آنکه بمیرید.
    ارسال توسط : نویسنده : کبری عبدلی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// بهشت سهم انسان های ترسو نیست. برای تغییر باید با تمام وجود وارد شد. تغییر یعنی مرگ متعلقات، مرگ غرور،مرگ زیاده خواهی، مرگ نفسانیات و… باید بمیرید، قبل از آنکه بمیرید. تغییر یا بارقه، یک نور الهی، یک لطف الهی و یک رحمت الهی است. زمان تغییر، باید صداقت را بیشتر کنی و گفتار و کردارت باید با هم همخوان باشند.خصلتهای منفی وجودی انسان همان موشها، عقربها، رتیلها و باورها است که تا از خانه ی وجودت بیرون نکنی هیچگاه نور درونی ورود نمی کند.

    غرور یک مار، حسادت یک موش، عصبانیت یک رتیل اگر در وجودت باشد فرشتگان پیدا نمی شوند. پس چرا انسانها به سمت تغییر نمی روند؟ چون تغییر شجاعت می خواهد. تغییر بها دارد وانسان ها حاضر به پرداخت بها نیستند. برای به دست آوردن هر چیزی ، بهایی باید پرداخت. (شجاعت تعهدی به آغاز است نه تضمینی برای دستیابی به موفقیت)یوهان ولفگانگ فون گوته_شاعر،ادیب و نویسنده ی آلمانی بزرگترین دارایی هر انسان دانایی و توانایی اوست. پس باید به آن بها بدهد وزمان بگذارد و با آموزش آن را به دست آورد.تغییر برای کسی که تشنه ی آن است سخت نیست بلکه آسان است. اما فرآیند یک شبه ای نیست .

    ممکن است شخص ی در مرحله ای باشد که خسته شده و سر دو راهی قرار گرفته ، هر چه تلاش می کند نتیجه ای نمی گیرد، هر چه بیشتر تلاش می کند کمتر نتیجه می گیرد. اینجاست که باید جرقه ای در ذهنش روشن شود که در جای درستی قرار ندارد و باید از خود بپرسد که آیا محکوم به این زندگیست؟

    در وجود هر انسان یک ولگرد ساحلی(شکست بالقوه) وهم یک میلیونر(موفقیت بالقوه) وجود دارد. دو راه وجود دارد: ۱٫ شخص می تواند جایی که هست را رها کند و به سمت هدف و تغییر کشیده شود. ۲٫ می تواند هدف را رها کند و دکمه ی تاخیر را بزند در جایی که هست باقی بماند.

    شما بر مسیر زندگیتان کنترل تمام و کمال دارید.فلسفه ی شما، نگرش هایتان را به وجود می آورد. نگرش های شما ،اقدامات شما و اقدامات شما، نتایج شما و نتایج شما زندگیتان را رقم میزند.افراد موفق در مسیر موفقیت بارها شکست می خورند. کارتان را شروع کنید، توانایی انجام دادن ان به دنبالش می آید.(وقتی که شاگرد آماده باشد استاد از راه می رسد. تنها کسی که سرنوشت، شما را به آن تبدیل می کند همانی است که خودتان تصمیم به بودنش می گیرید)در انجام اقدامات پیش پا افتاده ماهر شوید.

    نکته ی ساده ای که از آن غفلت می کنیم این است که هنگامی که شروع می کنیم به بررسی موفقیت هاو شکست هایمان، همان فعالیت هایی که ما را از شکست نجات داده و به بقا رسانده، می تواند ما را از خط متوسط نجات، و به خط موفقیت برساند. البته بستگی به تکرار و تمرین و مداومت در تکرار و تمرین است.کارهایی که انسان را از شکست دور و به بقا می رساند کارهای ساده ای است که نادیده گرفته می شوند و وقتی به آن نگاه می کند بی اهمیت به نظر میرسند و کارهای بزرگ و شاقی نیستند و نیاز به تلاش زیادی ندارند.

    کارهایی که افراد موفق انجام می دهند و افراد نا موفق فقط به آن ها می نگرند و کاری نمی کنند. کارهای پیش پا افتاده ای که در انجام آن ها باید ماهر شد.مثل نیم ساعت مطالعه ی روزانه، تشکر و قدردانی از شخصی، گفتن کلمه ی دوستت دارم به خود و دیگران، نیم ساعت زودتر بیدار شدن در هنگام صبح. این کارها، کارهایی هستند که باید هر روز و به طور مداوم انجام شود. همین کارها اثر مرکب دارند.

    این ها فضیلت های کوچک و عادت های موفقیت است. این فضیلت های کوچک یا عادت های موفقیت یا اقدامات ساده ی سازنده، همان برتری خفیف است. برتری خفیف همانند ارابه ای است که به یک اسب وصل شده و باعث افزایش نیروی ارائه می شود.افراد به سه دلیل این کارها ی ساده را انجام نمی دهند: ۱٫ انجام دادنشان آسان است و انجام ندادنشان نیز آسان است. ۲٫ در ابتدا هیچ نتیجه ای مشاهده نمی کنند. ۳٫ این کار ها را پیش پا افتاده، نا چیز و بی اهمیت می بینند اما در و اقع مهم هستند.

    برتری خفیف بی رحم است و در دو مسیر حرکت می کند: ۱٫ اقدامات منظم ساده ۲٫ اشتباهات ساده. وقتی این کارها در تصمیم گیری هایی که در طول زمان مرتبا تکرار شود، یا شما را به موفقیت می رساند و یا شما را نابود می کند.

    برتری خفیف همیشه عمل می کند چه به نفع شما، چه به ضرر شما. از کارهای کوچکی که با تکرار و به مرور زمان باعث موفقیت در زندگیتان می شود وبسیار آسان است. انجام دادن آن و همچنین انجام ندادن آن بسیار آسان است.( غفلت کردن از انجام کارهای درست)نتایج این کارها آنی نیست و ضرر آن هم انی مشخص نمی شود.

    مثل خوردن یک غذای پر چرب که همان لحظه انسان را نمی کشد اما به مروربا به وجود آوردن چربی به دور قلب اتفاق می افتد. یا با یک بار ورزش کردن فرد خوش اندام و سالم نمی شود اما به مرور این اتفاق می افتد.نتیجه می گیریم در طی مسیر تغییر با شکست ها وچالش هایی روبه رو می شویم.( افرادی به تو می خندند اما تو از رویاهایت دست نکش)تمام این چالش ها، آزمونی برای محک زدن تو در صبر و استقامت و عطش تغییر است. پس امید وارانه به جلو برو. استرس می آید اما به ساقه ی گل رز نگاه کن، تا آن تیغ ها نباشند گل رز شکفته نمی شود.

    ممکن است افکارت تو را گول بزنند و ناتوانی ها و تجربه های ناموفقت را به یادت بیاورد و به رخت بکشد. اما بدان این افکار همان دشمنان و شیطان وجود توست و بدان آن روزی که به جایی که باید، برسی بهترین اتفاق این است که آن روز، روز دوباره متولد شدن توست. روز تحول تو، و آن روز را باید جشن گرفت.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.