حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۲۸ دی , ۱۴۰۳ Friday, 17 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4190 تعداد نوشته های امروز : 6 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 129×
  • تقویم شمسی

    دی ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • پرسشگری و تفکر خلاق؛ ابزارهایی برای تقویت قدرت تفکر در دانش‌آموزان
    ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۵:۵۹
    شناسه : 23793
    بازدید 123
    1
    دریانیوز// چند سالی هست که به واسطه حضور در کلاس‌های درسی مدارس با دانش آموزان در ارتباط هستم و تلاش کرده ام که این ارتباط فرای حضورم به عنوان مربی فن بیان تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد.
    ارسال توسط : نویسنده : محمد بی طمع منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// چند سالی هست که به واسطه حضور در کلاس‌های درسی مدارس با دانش آموزان در ارتباط هستم و تلاش کرده ام که این ارتباط فرای حضورم به عنوان مربی فن بیان تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد. اولین موضوعی که برایم اهمیت بسیار زیادی دارد تلاش برای تغییر نگرش آنهاست و این اتفاق مستلزم این است که‌ آنها فرصت اظهار نظر و ابراز وجود داشته باشند و زمانی این امر میسر است که دانش آموزان اعتماد کافی به من به عنوان مربی داشته باشند واعتماد وقتی به وجود خواهد آمد که صمیمیت و احساس خوبی در کلاس جاری باشد.

    در قدم بعدی موضوعی که معمولا به آن پرداخته نمی‌شود و تلاش می‌کنم که در کلاس جاری باشد پرسشگری دانش آموزان است ،منتهی نه به این شکل که آنها سوال بپرسند و من پاسخ را براساس تجربه ها و نگاه خودم با آنها به اشتراک بگذارم، بلکه از خودشان درخواست می‌کنم که آنچه را که به عنوان پاسخ سوالی که مطرح کرده اند به ذهن‌شان می‌رسد در جمع دوستان‌شان به اشتراک بگذارند یا از دیگر دانش آموزان در خواست می‌کنم اگر از بین شما شخصی پاسخی به ذهنش می‌رسد در مورد آن صحبت کند و این باعث می‌شود که قدرت تفکر ، نگاه متفاوت به یک موضوع مشخص ، خلاقانه فکر کردن درذهن آنهاشکوفا شود.

    اما موضوع بعدی که غیر از فن بیان و مطالب مربوط به این حوزه در کلاس مطرح می‌کنم موضوعاتی است که مربوط به حوزه توسعه فردی و یادگیری مهارت‌هایی است که کمک می‌کند که دانش آموزان چالش‌های کمتری را درمسیر زندگی تجربه کنند مثل مهارت های رفتاری ،خودشناسی، خودآگاهی و ….. و تاکیدم براین است که شناخت دانش آموزان از خودشان بهترین راهگشای مسیر زندگی، انتخاب رشته تحصیلی و شغل آینده آنها خواهد بود .نکته پایانی که برآن تاکید می‌کنم این است که خودباوری درستی از خودشان داشته باشند وتلاش کنند اعتماد به نفس کاذب نداشته باشند و غیر از یادگیری درس با نحوه صحیح مطالعه و درس خواندن با توجه و تمرکز نیز آشنا شوند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.