حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۵ بهمن , ۱۴۰۳ Friday, 24 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4240 تعداد نوشته های امروز : 9 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 129×
  • تقویم شمسی

    دی ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • ورود فناوری های نوین در کشاورزی
    ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
    شناسه : 9555
    بازدید 1419
    21
    استاندار هرمزگان تاکید کرد دریانیوز// با حضور مهدی دوستی استاندار هرمزگان، پژمان شیرمردی معاون سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها و حسین رنجبر اقدم رئیس سازمان حفظ نباتات کشور، تفاهم نامه همکاری مشترک میان سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان و سازمان انرژی اتمی ایران با موضوع توسعه صلح آمیز فناوری‌های هسته ای در کنترل عوامل خسارت زای گیاهی منعقد شد.
    ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// با حضور مهدی دوستی استاندار هرمزگان، پژمان شیرمردی معاون سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها و حسین رنجبر اقدم رئیس سازمان حفظ نباتات کشور، تفاهم نامه همکاری مشترک میان سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان و سازمان انرژی اتمی ایران با موضوع توسعه صلح آمیز فناوری‌های هسته ای در کنترل عوامل خسارت زای گیاهی منعقد شد.
    به گزارش خبرنگار دریا؛ مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این مراسم با اشاره به طرح‌های کلان استان در حوزه کشاورزی گفت: در استان به دنبال توسعه کشاورزی و راهبری آن از معیشتی به کشاورزی اقتصادی هستیم. وي با بيان اين مطلب كه بايد فناوري را وارد كشاورزي كرد افزود: یک مشکل و مسئله در استان در حوزه کشاورزی داریم و بخشی از نخیلات دچار آفات مختلف می‌شدند و صرفا هم محدود به نخیلات نیست و سایر باغات را نیز تحت تاثیر قرار می‌داد.

    استاندار هرمزگان گفت: روش‌های مختلف برای مبارزه با آفات وجود دارد که یکی از این روش‌های نوین استفاده از انرژی هسته‌ای در مبارزه با آفات است، سند امروز هم برای کمک گرفتن از ظرفیت انرژی هسته‌ای برای ساخت تجهیزات مقابله با این آفت و بیماری است که مزیت‌های زیادی در حوزه بهره وری و تولید و کاهش ریسک سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی و تثبیت اشتغال خواهد داشت. وی تصریح کرد: در حوزه کشاورزی باید ابزار مدرن به کارگیری شود تا بتوان کشاورزی سنتی و معیشتی را به کشاورزی با صرفه و اقتصادی تبدیل کرد،ما در هرمزگان از طرح‌هایی که منفعت ملی دارند استقبال می‌کنیم و آماده ایم به صورت پایلوت این طرح ها را اجرایی کنیم.

    پژمان شیرمردی معاون سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها نیز در این جلسه گفت: یکی از ماموریت‌های سازمان انرژی اتمی ارتقای سهم و نقش خود در حوزه امنیت غذایی ایران است، در دولت سیزدهم با رویکردی که وجود دارد خوشبختانه تجهیزات دانش بنیان خوبی ساخته شده است.وی افزود: یکی از این تجهیزات دانش بنیان سامانه پرتودهی برای حذف آفات بود که به دنبال آن دستگاه‌هایی برای حذف آفات وارداتی طراحی و ساخته شده و امروز هم این تفاهم نامه در راستای شروع به کار این دستگاه بود و ظرف مدت سه ماه آینده تحویل هرمزگان خواهد شد.مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها گفت: اعتبار این تفاهم نامه بخشی از سوی اعتبارات استانی و بخشی نیز از سوی سازمان انرژی اتمی ایران تامین خواهد شد. حسین رنجبر اقدم رئیس سازمان حفظ نباتات کشور نیز در این جلسه گفت: در راستای توسعه برنامه های مدیریت آفات و بیماریهای گیاهی در کشور یکی از راهبردها توسعه اقدامات غیر شیمیایی و حفظ و ارتقای ضریب امنیت غذایی جامعه است.

    وی افزود: این تفاهم نامه در راستای مقابله و کنترل یکی از مهم‌ترین معضلات نخلستان‌های هرمزگان است که می‌تواند کار ساز باشد، این کار برای اولین بار در کشور در استان هرمزگان انجام خواهد گرفت و ضمن کنترل آفت به امنیت غذایی و ایمنی غذایی کمک خواهد کرد.رنجبر گفت: هرمزگان حدود ۳۸ هزار هکتار سطح زیر کشت نخیلات دارد که از این میزان ۲۷۲ هکتار تحت تاثیر سوسک سرخرطومی حنایی است که اگر اقدام مناسبی در خصوص مهار این آفت صورت نگیرد می‌تواند به سایر نخلستان‌های استان نیز آسیب بزند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.