حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

یکشنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۳ Sunday, 26 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4254 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 129×
  • تقویم شمسی

    دی ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • معلمان جهادی و نقش آن‌ها در عدالت تربیتی و آموزشی
    ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۴:۵۲
    شناسه : 24265
    بازدید 133
    2
    دریانیوز// معلمان جهادی، نامی که با عشق، از خودگذشتگی و تلاش بی‌وقفه گره خورده است. آن‌ها آموزگاران دانش و پرچم‌داران عدالت آموزشی و تربیتی در سراسر ایران هستند.
    ارسال توسط : نویسنده : سمیه هاشمی پور منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// معلمان جهادی، نامی که با عشق، از خودگذشتگی و تلاش بی‌وقفه گره خورده است. آن‌ها آموزگاران دانش و پرچم‌داران عدالت آموزشی و تربیتی در سراسر ایران هستند. در مناطق محروم و دورافتاده، جایی که کمبود امکانات و محرومیت‌های اقتصادی و اجتماعی، فرصت‌های آموزشی را از کودکان می‌گیرد، معلمان جهادی با پایمردی و ایثار، حاضر می‌شوند تا چراغ دانش را روشن نگه دارند. آن‌ها با وجود تمام دشواری‌ها، از جمله نبود راه‌های مناسب، کمبود امکانات آموزشی و با عزمی راسخ به آموزش کودکان این مناطق می‌پردازند.

    معلمان جهادی، تنها به انتقال کتاب‌های درسی بسنده نمی‌کنند. آن‌ها با خلاقیت و ابتکار، کلاس‌های درس را به فضایی پویا و جذاب تبدیل می‌کنند. در شرایطی که حتی گاهی نیمکت و تخته سیاه وجود ندارد، آن‌ها با استفاده از ابزارهای ساده و گاهی دست‌ساز، به دانش‌آموزان خود یاد می‌دهند که چگونه بیاموزند و چگونه در زندگی موفق شوند. آن‌ها علاوه بر معلم، مانند یک پدر، مادر، مشاور و دوست دانش‌آموزان هستند.

    در بسیاری از موارد، معلمان جهادی با حمایت‌های عاطفی و روانی، به دانش‌آموزان کمک می‌کنند تا بر مشکلات خانوادگی و اجتماعی غلبه کنند و به آینده‌ای روشن امیدوار باشند.این معلمان، با حضور در مناطق محروم، نشان می‌دهند که آموزش حق هر کودک ایرانی است، فارغ از اینکه در کجای این کشور زندگی می‌کند. آن‌ها با تلاش‌های بی‌وقفه خود، شکاف‌های آموزشی را پر می‌کنند و امید را به قلب خانواده‌ها و جوامع محلی بازمی‌گردانند. معلمان جهادی، با کمترین امکانات، بیشترین تأثیر را بر زندگی دانش‌آموزان می‌گذارند و ثابت می‌کنند که آموزش می‌تواند زندگی‌ها را تغییر دهد. آن‌ها با آموزش مهارت‌های زندگی، تقویت اعتماد به نفس و ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان، به آن‌ها کمک می‌کنند تا در آینده افرادی مستقل و موفق باشند.

    برگزاری جشنواره معلمان جهادی، فرصتی است تا از زحمات این قشر زحمت‌کش تقدیر شود و فعالیت‌های آن‌ها در سطح ملی دیده شود. این جشنواره علاوه بر شناسایی معلمان برتر الگوهایی را معرفی می‌کند که می‌توانند برای سایر معلمان و دانش‌آموزان الهام‌بخش باشند. دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی اعلام کرد که حدود ۲۵۰۰ معلم جهادی مدارک حاصل از زحمات یک سال گذشته خود را در سامانه‌ی طراحی شده بارگذاری کرده‌اند. از این تعداد، ۶۰ معلم به مرحله ارزیابی نهایی راه یافته‌اند تا از میان آن‌ها ۲۴ تا ۳۰ نفر به عنوان معلمان برتر انتخاب شوند. این فرآیند با دقت و حساسیت بالا در حال انجام است و داوری‌های استانی در حال نهایی شدن هستند.

    مراسم تقدیر از معلمان جهادی نیز با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار خواهد شد. برنامه‌ریزی می‌شود مراسم قبل از پایان سال برگزار شود چنانچه محقق نشود این مراسم سال آینده برگزار می‌شود.این جشنواره، فرصتی است تا از زحمات بی‌وقفه معلمان جهادی تقدیر شود و الگوهای برتر در حوزه آموزش و پرورش معرفی شوند. معلمان جهادی، چراغ‌های روشن‌گر راه عدالت آموزشی هستند. آن‌ها با عشق و از خودگذشتگی، در دورترین نقاط کشور، به آموزش و پرورش فرزندان ایران زمین مشغولند. جشنواره معلمان جهادی، فرصتی است تا از این قشر زحمت‌کش تقدیر شود و فعالیت‌های آن‌ها در سطح ملی دیده شود. بی‌تردید، قدردانی از این معلمان، قدردانی از ارزش‌های والای آموزش و پرورش است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.