Site icon روزنامه دریا

طرح بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم دارندگان وسایل نقلیه موتوری تا ۱۸ شهریورماه

دریانیوز// مسئول صندوق تأمین خسارت‌‌های بدنی هرمزگان، گفت: طرح بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم دارندگان وسایل نقلیه تا ۱۸ شهریور ماه در هرمزگان ادامه خواهد داشت.
محمد باقر شیخ ممو در گفت‌وگو با خبرنگار روزنامه دریا با اشاره به آغاز طرح بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در هرمزگان، اظهار کرد: این طرح در راستای کمک به فراگیری فرهنگ بیمه و کاهش پرداختی مردم برای تهیه بیمه نامه در حال انجام است. وی در ادامه افزود: به مناسبت هفته دولت و اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله حسین(ع) طرح ویژه بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی که در حال اجرا است تا ۱۸ شهریور ماه در استان ادامه دارد.
مسئول صندوق تأمین خسارت‌ های‌ بدنی هرمزگان با اشاره به آثار زیان‌بار دارندگان وسیله نقلیه موتوری زمینی فاقد پوشش بیمه نامه شخص ثالت از هم‌استانی‌های عزیز درخواست کرد با مراجعه به دفاتر نمایندگی بیمه های معتبر نسبت به تهیه بیمه نامه اقدام کنند و از مزایای این طرح برخوردار شوند. شیخ ممو بیان کرد: صندوق تامین خسارت‌های بدنی یک نهاد عمومی غیر دولتی بوده که مصرف درآمدهای آن به شرح ماده ۵۹ قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب سال ۹۵ در غیر موارد مطرح در حکم دخل و تصرف در اموال وجوه عمومی می‌باشد.
وی ابراز داشت: این صندوق به منظور حمایت از زیان دیدگان حوادث ناشی از وسایل نقلیه، خسارت‌های بدنی وارده به اشخاص ثالث که به علت فقدان یا انقضای بیمه نامه، بطلان قرارداد بیمه، شناخته نشدن وسیله نقلیه مسبب حادثه، کسری پوشش بیمه‌نامه ناشی از افزایش مبلغ ریالی دیه، تعلیق یا لغو پروانه فعالیت شرکت بیمه یا صدور حکم توقف یا ورشکستگی بیمه گر موضوع ۲۲ قابل پرداخت نباشد و… یا به طور کلی خسارت‌های بدنی که خارج از تعهدات قانون بیمه‌گر مطابق مقررات این قانون است به استثنای موارد مطرح در ماده ۱۷ توسط صندوق مستقلی به نام صندوق تامین خسارت‌های بدنی جبران خواهد شد. مسئول صندوق تأمین خسارت‌های بدنی هرمزگان در پایان عنوان کرد: این صندوق تمام سعی و تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا خدمات مطلوب را به جامعه هدف خود ارائه دهد.

Exit mobile version