حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۱۳ اسفند , ۱۴۰۳ Monday, 3 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4442 تعداد نوشته های امروز : 6 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 131×
  • تقویم شمسی

    اسفند ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • روز قبل انسانیت را تشییع نمودیم، مسئولین و مدیران حوزه درمان استان با خیال راحت به همایش های آبکی خودشان بپردازند
    ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
    شناسه : 25815
    بازدید 179
    0
    عیسی عباسی رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس: دریانیوز//عیسی عباسی در صد و شصت و یکمین جلسه رسمی شورای شهر بندرعباس، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: امیدوارم ضمن بهره مندی از رحمت الهی در این ماه عزیز، اینجانب و خدمتگزاران خودتان در شورای اسلامی شهر بندرعباس را از دعای خیر محروم نفرمائید.
    ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز//عیسی عباسی در صد و شصت و یکمین جلسه رسمی شورای شهر بندرعباس، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: امیدوارم ضمن بهره مندی از رحمت الهی در این ماه عزیز، اینجانب و خدمتگزاران خودتان در شورای اسلامی شهر بندرعباس را از دعای خیر محروم نفرمائید.

    وی افزود: رمضان، فرصتی است مغتنم برای خودسازی، تهذیب نفس، تقویت ایمان و همدلی و همراهی با نیازمندان. امیدوارم در این ماه پرفضیلت، با بهره‌گیری از لحظات معنوی آن، بتوانیم گامی در جهت ارتقای اخلاق و معنویت جامعه برداریم و با دستگیری از نیازمندان، لبخند را بر لبان همشهریان خود بنشانیم.

    عباسی ادامه داد: پس از روزه و عبادت و تلاوت قرآن، یکی از مهمترین دستورات دینی مسلمانان در این ماه مبارک یاری رساندن به فقرا و مستمندان و مظلومین است، لذا بر خود واجب می دانم تا در آغاز ماه مبارک رمضان، مظلومیت و محرومیت مردم بی نوای هرمزگان را فریاد بزنم.

    رئیس شورای شهر بندرعباس عنوان کرد: تاکنون از محرومیت ها و کمبود امکانات درمانی در استان گلایه می کردیم به این امید که شاهد جان دادن و پرپر شدن عزیزانمان نباشیم، اما حالا که امکانات درمانی هرمزگان در حال رسیدن به سطح مورد قبول است، باید عرض کنم مشکل هرمزگان کمبود امکانات نیست، بلکه کمبود روح انسانیت و شرافت نزد برخی پزشکانی است که برای وجدان خود قیمت گذاشته و سوگندنامه سقراط حکیم را به بهای زیر میزی می فروشند.

    عباسی گفت: ای کاش صدای صحن شورای شهر به گوش رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه و وزیر بهداشت می رسید تا فکری برای جلوگیری از مرگ هرمزگانی هایی کنند ، که بدلیل بی مسئولیتی و پول دوستی معدود پزشکان جان خود را از دست می دهند و خانواده ای داغدار می گردد.

    وی اضافه کرد: متاسفانه دوشب قبل در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس، سرپرست خانواده ای که بدلیل تصادف بستری شده بود و نیازمند عمل جراحی بود، به جرم اینکه خانواده وی نتوانستند مبلغ مورد درخواست پزشک متخصص را برای زیرمیزی تهیه نمایند، جان خود را از دست داد و یک خانواده را بی سرپرست نمود.

    روز گذشته به اتفاق همکارم دکتر دبیری نژاد برای تشییع جنازه این شهروند بندرعباسی آن هم از یک محله فقیر نشین و ضعیف حاضر شدیم. دیروز ما یک شهروند بندرعباسی را تشییع نکردیم، بلکه شرافت و انسانیت و سوگندنامه پزشکی آن پزشک بی مسئولیت را تشییع و دفن نمودیم و امروز همه اعضای شورای شهر بندرعباس هم قسم می گردیم تا حق این خانواده مظلوم را بستانیم تا دیگر هیچ مسئول تازه به دوران رسیده ای به خود اجازه ندهد با جان مردم ما بازی کند.

    وی تصریح کرد: عاجزانه از رئیس کل دادگستری و دادستان محترم درخواست دارم به این موضوع ورود جدی نمایند و اجازه ندهند مسئولین امر و خاطیان با پرونده سازی و توجیه خون یک بی گناه را پایمال نمایند.

    عباسی افزود: چرا یک پزشک متخصص که در استخدام دولت است باید به خانواده بیمار بگوید که اگر مریضتان را در فلان بیمارستان خصوصی بستری نکنید و فلان مبلغ زیر میزی به حساب شخصی نریزید من وی را عمل نمی کنم؟

    رئیس شورای شهر بندرعباس عنوان کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵ قانون اخلاق پزشکی ایران، پزشکان موظف هستند در هر شرایطی، حتی در صورت عدم توانایی مالی بیمار، به درمان او اقدام کنند. همچنین، ماده‌ی ۵۹۵ قانون مجازات اسلامی به‌وضوح بیان می‌کند که ‘هر پزشکی که از کمک به بیمار نیازمند خودداری کند، مجازات خواهد شد.’
    اما متأسفانه، در این مورد خاص، پزشک متخصص جراحی ، که حتی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی نیز هست، نه تنها از کمک به بیمار خودداری کرد، بلکه خانواده‌ی بیمار را مجبور کرد به مرکز درمانی خصوصی مراجعه کنند. خانواده‌ی بیمار که از نظر مالی در تنگنا بودند، نتوانستند هزینه‌های سنگین مرکز خصوصی را پرداخت کنند و در نهایت، بیمار فوت کرد.

    وی گفت: من از پاسخگویی و پیگیری رئیس بیمارستان تشکر می کنم، اما حتی وی نیز نتوانست پزشک مربوطه را بر بالین بیمار حاضر کند، تمام پیامهای رد و بدل شده و تماس های میان خانواده مرحوم و کادر بیمارستان موجود است، باز هم می خواهیم سرمان را در برف کنیم؟

    وی ابراز کرد: “در اسلام، کمک به نیازمندان و نجات جان انسان‌ها از بالاترین ارزش‌هاست. پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند:
    ‘من أصبح و لم یهتم بامور المسلمین فلیس بمسلم’
    یعنی ‘هر کس صبح کند و به امور مسلمانان اهمیت ندهد، مسلمان نیست
    دو شب پیش زمانی که ما خواب بودیم ، پدر یک خانواده ضعیف بر اثر بی مسئولیتی من و سایر مسئولین فوت شده است، اگر پیامبر اسلام امروز در میان ما بود، یک به یک مسئولین در استان هرمزگان را مصداق “فلیس بسلم ” خطاب نمی کرد؟
    آیا هنوز وقت آن نشده منابر و تریبون ها از مظلومیت مردمی سخن بگویند که بر اثر ضعف مالی جان می دهند؟

    عباسی بیان کرد: آیا وضعیت بهداشت و درمان امروز استان هرمزگان همان آرمانی است که در اصل ۲۹ و ۴۳ قانون اساسی ذکر شده است؟ آقایان نزدیک به نیم قرن از همه پرسی قانون اساسی گذشته است. آن ۹۹٫۵درصد ایرانی که به قانون اساسی رای داده اند یا فوت شده اند یا در دوران سالمندی هستند، هنوز نتوانستیم بدیهی ترین حقوق مندرج در قانون اساسی را تامین نمائیم.

    رئیس شورای شهر بندرعباس اظهار کرد: این اطمینان را به همه شهروندان بندرعباسی می دهم که تا روشن شدن ابعاد کامل این واقعه تاسف بار، دست از پیگیری بر نخواهیم داشت و اجازه نخواهیم داد مسئولین امر از کنار چنین حوادث تلخی به آسودگی عبور نمایند.

    وی خاطرنشان کرد: در پایان از پزشکانی که سوگندنامه خود را زیر سوال نبرده اند و هنوز حس انسان دوستی در آنها وجود دارد و رسیدگی به بیماران را از وظایف خود می دانند نیز تقدیر و تشکر می کنم.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.