حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۳ Wednesday, 5 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4461 تعداد نوشته های امروز : 10 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 131×
  • تقویم شمسی

    اسفند ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • راه‌اندازی ۱۲۰ آشپزخانه اطعام مهدوی برای یاری نیازمندان
    ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۴:۵۴
    شناسه : 25916
    بازدید 127
    3
    همدلی در هرمزگان؛ دریانیوز// اطعام نیازمندان از دیرباز یکی از سنت‌های پسندیده و ریشه‌دار در فرهنگ اسلامی بوده که در طول سال، به‌ویژه در ماه مبارک رمضان، جلوه‌ای خاص پیدا می‌کند.
    ارسال توسط : نویسنده : امین زارعی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// اطعام نیازمندان از دیرباز یکی از سنت‌های پسندیده و ریشه‌دار در فرهنگ اسلامی بوده که در طول سال، به‌ویژه در ماه مبارک رمضان، جلوه‌ای خاص پیدا می‌کند. این ماه، که ماه نزول رحمت و برکت الهی است، فرصتی بی‌نظیر برای دستگیری از محرومان و تقسیم شادی‌های معنوی با اقشار کم‌برخوردار جامعه فراهم می‌آورد. در این میان، نهادهایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و مراکز نیکوکاری نقش محوری در سازمان‌دهی و هدایت کمک‌های مردمی ایفا می‌کنند تا این سنت حسنه به شکلی منسجم و مؤثر به ثمر نشیند.

    کمیته امداد با سال‌ها تجربه در شناسایی نیازمندان و توزیع عادلانه کمک‌ها، به‌عنوان بازوی اجرایی خیرین عمل کرده و مراکز نیکوکاری نیز به‌عنوان پل ارتباطی میان مردم و محرومان، توانسته‌اند اعتماد عمومی را جلب کنند. این تلاش‌ها نه تنها به تأمین نیازهای اولیه خانواده‌های کم‌بضاعت کمک می‌کند، بلکه روح همدلی، انسجام اجتماعی و مسئولیت‌پذیری را در میان آحاد مردم تقویت می‌نماید. در این راستا، استان هرمزگان با ابتکاری ستودنی، بار دیگر نشان داده است که می‌توان با تکیه بر مشارکت مردمی و هدایت نهادهای خیریه، گام‌های بلندی در مسیر کاهش آلام نیازمندان برداشت.

    در راستای ترویج فرهنگ همدلی و نیکوکاری، کمیته امداد امام خمینی (ره) با همکاری مراکز نیکوکاری، اقدام به راه‌اندازی ۱۲۰ آشپزخانه اطعام مهدوی در سطح استان هرمزگان نموده است. این اقدام خیرخواهانه با هدف تأمین غذا برای نیازمندان و محرومان صورت گرفته و نشان‌دهنده تعهد جدی این نهاد به مسئولیت‌های اجتماعی و ارتقاء سطح رفاه و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه می‌باشد. آشپزخانه‌های اطعام مهدوی با همکاری نیروهای داوطلب و خیرین، روزانه هزاران وعده غذایی گرم و مقوی تهیه و در اختیار نیازمندان قرار می‌دهند.

    این طرح نه‌تنها به تأمین نیازهای اولیه غذایی افراد کم‌بضاعت کمک می‌کند، بلکه روحیه‌ی همبستگی و نوع‌دوستی را در جامعه تقویت می‌کند. با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی، راه‌اندازی این آشپزخانه‌ها گامی مؤثر در جهت کاهش فشارهای معیشتی و ایجاد حس اطمینان و امید در میان نیازمندان است.

    مشارکت در طرح اطعام مهدوی
    نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در مراسم راه‌اندازی آشپزخانه‌های مهدوی در استان هرمزگان با اشاره به برنامه‌ریزی دقیق و بهبود سالانه این طرح اظهار داشت: با هدایت و حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره)، امسال پیش‌بینی شده است که یک میلیون و ۲۰۰ هزار وعده غذایی در آشپزخانه‌های تعیین‌شده پخته و بین خانواده‌های نیازمند توزیع شود. امید داریم با مشارکت مردم این عدد افزایش یابد.

    نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان با تأکید بر مردمی بودن این حرکت خداپسندانه، از مردم نیکوکار استان دعوت کرد تا با مشارکت در این طرح، هم به نیازمندان کمک کنند و هم ثواب افطاری دادن را در این ماه مبارک کسب کنند. وی افزود: بر اساس این طرح، ۱۲۰ آشپزخانه با رعایت تمامی استانداردهای بهداشتی و نظافتی، مسئولیت پخت و توزیع غذا را بر عهده خواهند داشت. شماره حساب‌های مرتبط برای دریافت کمک‌های مردمی نیز از طریق کمیته امداد اعلام خواهد شد.آیت‌الله عبادی‌زاده ضمن گرامیداشت حلول ماه مبارک رمضان، از مردم هرمزگان خواست تا با الگوگیری از کرامت اهل‌بیت (ع)، در این طرح معنوی مشارکت فعال داشته باشند.

    اطعام مهدوی با همکاری خیرین و مراکز نیکوکاری
    مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان نیز در این مراسم گفت: به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و در راستای کمک به تامین معیشت نیازمندان در ماه مهمانی خداوند،تعداد ۱۲۰ آشپزخانه در قالب اطعام مهدوی در سراسر استان به منظور طبخ و توزیع غذای گرم بین نیازمندان فعال و راه اندازی می گردد.

    حمید باسره در حاشیه آیین راه اندازی آشپزخانه های اطعام مهدوی اظهارداشت: هر ساله کمیته امداد با هدف کمک به تامین معیشت نیازمندان، اقدام به راه اندازی آشپزخانه هایی در قالب پویش ملی اطعام مهدوی می نماید و بر همین اساس امسال نیز در استان هرمزگان تعداد ۱۲۰ آشپزخانه اطعام مهدوی با همکاری خیرین و مراکز نیکوکاری راه اندازی می شود. باسره با بیان اینکه مراکز نیکوکاری و هئیت های مذهبی، خیرین و مساجد در این پویش همکاری داشته و نقش اصلی را ایفا می کنند، افزود: امیدواریم با مشارکت های خوب مردم و خیرین تا پایان ماه مبارک رمضان امسال بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذای گرم پخت و بین نیازمندان استان توزیع گردد.

    این مقام مسئول تصریح کرد: شناسایی خانواده های نیازمند توسط مراکز نیکوکاری و همچنین مددکاران کمیته امداد انجام می گیرد و بسته های غذایی نیز با همکاری آنان درب منازل نیازمندان تحویل خواهد شد. مدیرکل کمیته امداد هرمزگان با بیان اینکه تمامی هزینه های تهیه مواد اولیه ، طبخ و بسته بندی غذاهای گرم از محل کمک های مردمی و مساعدت خیرین تامین می شود تصریح کرد: خیران و مردم نوع دوست استان می توانند کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را به دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری تحویل دهند و از این طریق این کمک ها با مشارکت خود مردم به دست نیازمندان واقعی خواهد رسید.

    باسره گفت: همه مردم شریف استان می توانند برای مشارکت در پویش اطعام مهدوی از طریق کد دستوری #۰۷۶*۸۸۷۷* و یا واریز به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۴۸ اقدام نموده و در ثواب این پویش پر خیر و برکت در ماه مبارک رمضان سهیم باشند.طرح پخت و توزیع یک میلیون و ۵۰۰هزار وعده غذایی در هرمزگان، نمونه‌ای درخشان از همت جمعی و روحیه خیرخواهی مردم استان است که در ماه رمضان به اوج خود می‌رسد.

    این حرکت نه تنها گره‌ای از مشکلات نیازمندان باز می‌کند، بلکه پیامی از وحدت و نوع‌دوستی را به سراسر جامعه مخابره می‌کند. مشارکت گسترده مردم در این طرح می‌تواند الگویی برای سایر مناطق کشور باشد تا با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی، گام‌های مؤثری در راستای کاهش فقر و محرومیت برداشته شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.