حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳ Tuesday, 21 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4214 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 129×
  • تقویم شمسی

    دی ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • « دریا » در بیست و چهارمین سال صدای رسای هرمزگان و مطالبات مردم
    ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۵:۳۷
    شناسه : 22597
    بازدید 162
    6
    دریانیوز// روزنامه دریا همچنان بر مدار مطالبه گری قرار داردو این مسیر را انشاءالله ادامه خواهد داد.
    ارسال توسط : نویسنده : علی زارعی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// روزنامه دریا همچنان بر مدار مطالبه گری قرار داردو این مسیر را انشاءالله ادامه خواهد داد. روزنامه‌ها و رسانه‌های محلی نقش بسیار مهمی در اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و پیگیری حقوق مردم دارند. در این میان، روزنامه «دریا» یکی از رسانه‌های محلی بندرعباس است که با وجود همه فراز و نشیب‌ها، همچنان به اطلاع رسانی به مخاطبان خود ادامه می‌دهد. «دریا» از امروز وارد بیست و چهارمین سال انتشار خود می‌شود و این موفقیت حاصل تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر تیم اجرایی و حمایت‌های مخاطبان وفادارش است.

    از زمان تأسیس توسط حاج ایوب دبیری نژاد، این روزنامه همواره به عنوان صدای رسای همشهریان و هموطنان خود عمل کرده و مسئله‌محوری و مطالبه‌گری را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.روزنامه «دریا» با نگاهی دقیق و انتقادی، به بررسی مشکلات و معضلات محلات حاشیه‌ای، بافت‌های فرسوده و روستاهای محروم پرداخته و همواره از مسئولان خواسته است که برای رفع این مشکلات، نسخه‌های درمانگری ارائه دهند. از بازگشایی معابر و بازسازی املاک فرسوده گرفته تا رفع فاضلاب‌های روان و توجه به معیشت و درمان حاشیه‌نشینان، همه و همه موضوعاتی بوده‌اند که «دریا» به آنها پرداخته است.

    این روزنامه بارها و بارها در جلسات رسانه‌ای با مسئولان ارشد استان، امام جمعه محترم بندرعباس، شورای شهر و دیگر نهادهای مرتبط، مسائل و مشکلات مردم را مطرح کرده و از مدیران صنایع و بنگاه‌های اقتصادی خواسته است تا در عمران و آبادانی مناطق محروم شهر واستان سهیم شوند.از جمله موضوعات دیگری که «دریا» به آن پرداخته، وضعیت آموزشی استان، کمبود معلم و مدرسه، مشکلات مدارس شبانه‌روزی و ترک تحصیل دانش‌آموزان است. این روزنامه همواره بر ضرورت تحقق عدالت آموزشی و فراهم کردن شرایط مناسب آموزشی برای همه دانش‌آموزان تأکید کرده است.

    علاوه بر این، مسائل بهداشتی و درمانی، کمبود پزشک و پرستار و تجهیزات بهداشتی نیز از موضوعاتی بوده که در گزارش‌ها و یادداشت‌های «دریا» به آنها پرداخته شده است.در حوزه مسکن، مشکلات مستاجران و بی‌سروسامانی بازار مسکن در بندرعباس، نفوذ مافیا و دلالان مسکن و تأخیر در اجرای طرح نهضت ملی مسکن از جمله مواردی بوده که «دریا» به آنها پرداخته است. همچنین، این روزنامه به بررسی موضوعات مرتبط با تحویل خودروها، ضرورت انتقال صنوف مزاحم به خارج از شهر و وضعیت نامناسب جاده‌های استان پرداخته و از مسئولان خواسته است تا اقدامات لازم را برای رفع این مشکلات انجام دهند.

    روزنامه دریا؛ صدای رسای مردم
    روزنامه «دریا» از امروز وارد بیست و چهارمین سال انتشارش می‌شود. با وجود فراز و نشیب‌های فراوان، این روزنامه به لطف همراهی مخاطبانش همچنان هر روز منتشر می‌شود. این روزنامه را حاج ایوب دبیری نژاد بنیان نهاد تا صدای رسای همشهریان و هموطنانش باشد و همواره مطالبه‌گری را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است. روزنامه «دریا» همواره از محلات حاشیه‌ای و بافت‌های فرسوده و روستاهای محروم نوشته و از مسئولان خواسته برای رفع مشکلات این مناطق نسخه درمانگری پیچیده شود. بازگشایی معابر، بازسازی املاک فرسوده، رفع فاضلاب‌های روان، توجه متولیان به کوچه‌هایی که به پاتوق معتادان، مواد و مشروب‌فروشان و… تبدیل شده‌اند، لزوم ارتقای امنیت این مناطق و خدمات‌رسانی و توجه به معیشت و درمان حاشیه‌نشینان را همواره مطرح کرده‌ایم.

    بارها نوشته‌ایم و حتی در جلسات رسانه ای با مسئولان ارشد استان، امام جمعه محترم بندرعباس، شورای شهر و… مطرح کرده‌ایم که مدیران صنایع و بنگاه‌های اقتصادی را به محلات ببرید تا وضعیت این مناطق را از نزدیک ببینند و در راستای ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی‌شان در عمران و آبادانی این مناطق سهیم شوند تا بخشی از مشکلات محلات و مناطق محروم استان برطرف شود.مشکلات ساکنان محله نایبند شمالی بندرعباس بارها رسانه‌ای شده که معارض برای املاک وجود دارد و متاسفانه این موضوع حتی باعث سلب آرامش ساکنان این محله و فشارهای روحی و روانی آنان شده است. یکی از ساکنان نیز گفته شد که چند هفته قبل به دلیل همین استرس‌ها و….، سکته کرد و جان خود را از دست داد.

    وضعیت آموزشی نابسامان استان
    بارها از وضعیت آموزشی استان، کمبود معلم و مدرسه، تجهیزات آموزشی، مدارس فرسوده، مشکلات مدارس شبانه‌روزی، ترک تحصیل دانش‌آموزان و بازماندگی از تحصیل برخی دیگر از دانش‌آموزان استان به دلایل اقتصادی، کمبود معلم و مدرسه و… نوشته‌ایم و اینکه عدالت آموزشی در استان باید محقق شود را نیز مورد تاکید قرار داده ایم. دانش‌آموزان باید از شرایط آموزشی مناسبی برخوردار شوند و در شرایط عادلانه در کنکور رقابت کنند.دانشگاه فرهنگیان که امسال دانشجوی بیشتری گرفت تا معلم تربیت کند و اندکی از مشکل کمبود معلم در استان برطرف شود، اما از آن طرف با کمبود کلاس و خوابگاه مواجه شدند و بخشی از دانشجویان نتوانستند خوابگاه بگیرند و خوابگاه‌های موجود هم بسیار شلوغ است.

    از آن طرف قطعه زمینی که دانشگاه فرهنگیان در منطقه آزادگان بندرعباس دارد، کروکی و نقشه‌های ساختش برای اسکان ۷۰۰ نفر آماده است و ضرورت دارد دولت و صنایع و بنگاه‌های اقتصادی و خیرین آموزشی برای ساخت این مجتمع خوابگاهی و آموزشی برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان همت کنند و انتظار می‌رود استاندار هرمزگان پیگیری کنند تا این مهم محقق شود و مشکل کمبود خوابگاه و کلاس درس و… دانشجومعلمان فرهنگیان برطرف شود تا میزان جذب دانشجومعلم در دانشگاه فرهنگیان در سال های آتی افزایش یابد و کمبود چندهزار نفری معلمان در استان برطرف شود که چندگام به عدالت آموزشی در استان نزدیک شویم.

    حوزه سلامت
    از کمبود پزشک و پرستار وکادر درمان و همچنین تجهیزات بهداشتی و درمانی قلم زده‌ایم که بیماران زیادی مجبورند برای درمان به یزد، شیراز و تهران و… بروند. کمبود تخت بیمارستانی و نیروی انسانی همچنان در استان وجود دارد. بخشی از نیروی انسانی موردنیاز در استان باید تربیت شوند و‌پرورش یابند و بخشی دیگر نیز شرایط ماندگاری‌شان در استان فراهم شود و مسکن و امکانات رفاهی، تفریحی، آموزشی و… برای خانواده‌های‌شان فراهم شود تا آنها در استان و شهرستان‌های هرمزگان ماندگار شوند.

    بازار آشفته مسکن
    مشکلات مسکن در استان و عدم اجرای مسکن ملی در بندرعباس یکی از موضوعاتی است که بارها به آن پرداخته‌ایم. از مشکلات مستاجران و بی‌سروسامانی بازار مسکن در بندرعباس و نفوذ مافیا و دلالان مسکن بر تصمیم‌گیران حوزه مسکن در استان گفته‌ایم که باعث شده است ۱۵ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در اتوبان شهید رجایی بندرعباس همچنان ساخته نشود و سفیر چین هم از اینکه قرار بود چینی‌ها این طرح را به سرانجام برسانند، اظهار بی‌اطلاعی کرد. مشکل مسکن‌باعث شده نه تنها مردم از خانه دار شدن در بندرعباس ناامید شوند، حتی برای اجاره خانه هم با مشکل مواجهند که اگر ۱۵ هزار واحد مسکن ملي ساخته می شد، بطور حتم آب سردی بر شعله های داغ و فوران آتش بحران مسکن در این شهر بندری ریخته می شد و مردم و مستاجران خانه دار می شدند.

    عدم تحویل خودرو
    در هفته‌های اخیر از گلایه مردم نسبت به عدم تحویل خودروهای‌شان در زمان مقرر و همچنین نارضایتی‌شان از خدمت‌رسانی برخی از نمایندگی‌های خودروسازان نوشته‌ایم. مردم هزینه های خودرو را پرداخت کرده اند، اما زمان قطعی تحویل خودروها مشخص نیست و هیچ نهادی هم از حقوق مردم دفاع نمی کند و نظارتی هم در این بخش وجود ندارد‌.

    صنوف مزاحمی که جا خوش کرده اند
    موضوع دیگر اینکه در این سال‌ها و حتی ماه‌های اخیر بارها گزارش‌هایی را در خصوص ضرورت انتقال صنوف مزاحم به خارج از شهر نوشته‌ایم و مسئولان فقط وعده داده‌اند و روزبه‌روز بر ترافیک و تضییع حقوق عابران پیاده افزوده شده است. صنوف مزاحم در شهر و حاشیه محلات جاخوش کرده اند و ساکنان محلات از آزارشان به ستوه آمده اند و پیاده روها را تصرف کرده اند و‌بارها در این زمینه گزارش زدیم و گوش شنوایی را نیافته ایم. شهردار بندرعباس سال گذشته وعده داد که اواخر سال ۱۴۰۲ بخشی از صنوف مزاحم به خارج از شهر بروند که این وعده هم محقق نشد.

    تاریکی های ناامن کننده
    از تاریکی معابر و کوچه‌های محلات که منجر به افزایش ناامنی و حوادث می‌شود، بارها نوشته ایم و متاسفانه به این‌بخش نیز توجهی نشد.در بسیاری از کوچه های محلات باید با نورگوشی تلفن همراه یا فانوس و… رفت و به همین‌دلیل سرقت ، کیف قاپی ، دعوا و ناامنی در این کوچه ها زیاد است. بخشی از دوربرگردان اتوبان شهیدرجایی روبروی کوی گلستان در شمال محله چاهستانی ها همچنان تاریک است و بارها گزارش زدیم و به دادستان محترم هم منعکس کردیم، اما همچنان تاریک است.

    جاده هایی که اسم ترانزیتی دارند
    وضعیت نامناسب بسیاری از جاده‌های استان ترانزیتی هرمزگان موضوع دیگری است که به آنها پرداخته‌ایم که وضعیت این جاده ها و نقاط حادثه خیز چندان بهبود نیافته اند و خانواده های زیادی در این جاده ها عزیزان شان را ازدست می دهند و عزادار می شوند . موضوع دیگر اینکه چند مرتبه نوشتیم که در حوادث مرگبار رانندگی ، تقصیر جاده و خودرو اعلام عمومی نمی‌شود و به همین دلیل خودروهای بی‌کیفیت همچنان تولید و عرضه می‌شوند که با کوچک‌ترین ضربه‌ای مچاله می‌شوند و از آن طرف مصرف سوخت‌شان هم بالاست و روزبه‌روز گران‌تر می‌شوند و رعایت حق مصرف‌کننده فقط شعار است. اگر تقصیر جاده در تصادفات مرگبار مشخص می شد و متولیان‌ مربوطه خسارت پرداخت می کردند، بطور حتم وضعیت جاده ها بهتر از شرایط امروز بود‌.

    قاچاق سوخت
    بحران قاچاق سوخت و سوختن و پرپرشدن مردم در تصادفات و حوادث مرتبط با قاچاق سوخت همچنان ادامه دارد و تصمیمات کارشناسی شده و بازدارنده نبوده و مجازات هم اثرگذاری لازم را نداشته است‌.در خصوص قاچاق سوخت در استان بارها گزارش، یادداشت و… منتشر کرده‌ایم و تاکید کرده‌ایم که از یک طرف باید این چالش در استان آسیب‌شناسی شود که چرا حتی برخی از دانش‌آموزان و دانشجویان تحصیل را رها می‌کنند و به سمت قاچاق سوخت می‌روند و از طرفی دیگر باید با باندهای سازمان‌یافته سوخت مقابله شود و با ترک فعل‌هایی که توسط مسئولان در مرکز و استان صورت می‌گیرد، برخورد شود و فقط مردم عادی را با چالش سوخت‌گیری و صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت مواجه نکنند. ایست و بازرسی بعد از دانشگاه هرمزگان در جاده بندرعباس به میناب که‌فقط منجر به ایجاد ترافیک در پایان هفته شده و از آن‌طرف قاچاقچیان سوخت در خلاف جهت عبور قانونی خودروها در جاده ها می رانند و جاده ها را ناامن کرده اند و امام جمعه محترم، شورای شهر، نمایندگان مجلس ، رسانه ها و…. بارها نسبت به این موضوع تذکر وهشدار داده اند.

    قطب اقتصاد در فقر و‌فلاکت‌
    بارها و بارها نوشته‌ایم و گفته‌ایم هرمزگان که لقب قطب تجارت و اقتصاد کشور را یدک می‌کشد، چرا باید در فقر و فلاکت، بیکاری و… هم جایگاه برتر را در کشور داشته باشد و بیشتر مردم استان در فقر مطلق زندگی کنند و از بسیاری از امکانات محروم باشند. در این استان که ده‌ها صنعت و بنگاه اقتصادی فعالیت دارند که حتی حاضر نبودند مالیات و عوارض‌شان را در استان پرداخت کنند و با پیگیری‌های دستگاه‌های قضایی و امنیتی، استانداری و رسانه‌ها، بالاخره پرونده مالیاتی بیشترشان در دولت‌سیزدهم به استان برگشت و اما همچنان حساب بانکی و بیمه‌های بیشترشان در خارج از استان است.

    اگر این صنایع و مناطق اقتصادی در ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی‌شان به‌خوبی عمل کرده بودند، درحال حاضر نباید فقر و محرومیتی را در استان شاهد می‌شدیم. ده‌ها شرکت و بنگاه اقتصادی از جمله شرکت نفت پاساگارد، شرکت بناگستر پس کرانه، شرکت تایدواتر، شرکت بندری بتا، شرکت سهند، فولاد مادکوش، نفت جی،شرکت های بزرگ و کوچک بندری، برخی پالایشگاه ها و… در مسئولیت‌های اجتماعی نقشی ندارند. شرکت فولادکاوه کیش وابسته به بنیاد مستضعفان در ماه‌های اخیر گام‌هایی را در راستای ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی‌شان برداشته‌اند که البته باید افزایش دهند. اگر تمام صنایع و بنگاه‌های اقتصادی در این حوزه گام برداشته بودند، امروز فقر و فلاکتی در استان معنا نداشت.

    در دولت سیزدهم تلاش شد تا اولویت در بکارگیری نیروی انسانی در صنایع با بومیان باشد و در همین راستا آزمون‌هایی برگزار شد که انتظار می‌رود این روند ادامه یابد و بیشتر از گذشته از ظرفیت بومیان استفاده شود و از استاندار جدید هرمزگان انتظار می‌رود از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی و اشتغال صنایع برای رفع محرومیت هرمزگان و بیکاری جوانان استان بیشتر از گذشته استفاده کنند. بایستی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان‌نیز بجای واگذاری مراکز و کارگاه ها، آموزش مهارت های فنی و حرفه ای به نوجوانان و جوانان را بیش از پیش در دستورکار قرار دهد تا نیروی انسانی موردنیاز صنایع و… استان پرورش داده شود و اشتغالزایی پایداری را در استان شاهد باشیم و نوجوانان و جوانان به سمت قاچاق سوخت نروند.

    شورای شهر متحد شوند
    از آن طرف بارها تاکید کرده‌ایم شورای شهر اختلافات را کنار بگذارند و مدیران صنایع را به صحن شورا دعوت کنند و حتی آنها را به محلات حاشیه‌ای و بافت فرسوده بندرعباس ببرند تا وضعیت و شرایط محلات را از نزدیک ببینند و در عمران و آبادانی محلات و رفع مشکلات این مناطق مشارکت کنند.

    آموزش مهارت های زندگی
    موضوع آموزش مهارت‌های زندگی را بارها تاکید کرده‌ایم که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد که افزایش مهارت‌های زندگی باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود و دستگاه‌های متولی حوزه آسیب‌های اجتماعی باید در این حوزه برنامه‌ریزی کنند. استانداری، امور اجتماعی، اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری، بهزیستی، آموزش و پرورش و… باید برای آموزش مهارت‌های زندگی برای خانواده‌های در معرض آسیب و آسیب‌دیده اجتماعی،دانش‌آموزان و دانشجویان برنامه‌ریزی کنند تا این مهارت‌ها به‌خوبی آموزش داده شود. همچنین، خرید خدمت از آموزشگاه‌های آزاد که در حوزه مهارت‌های زندگی فعالیت دارند، باید مورد توجه قرار گیرد.

    متاسفانه آسیب های اجتماعی در استان درحال افزایش است و اقدام ملموس و اثرگذاری را هم توسط متولیان‌این حوزه شاهد نیستیم و فقط توپ مسئولیت در زمین دستگاه های مختلف پاسکاری می شود. آمارهای آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد، خودکشی، خودفروشی ، سقط جنین، مشکلات خانوادگی و… همچنان برای مسئولان محرمانه تلقی شده و مخفی نگه داشته شده و آسیب شناسی و اقدام لازم در این حوزه ها صورت نمی گیرد. زنان و فرزندان بدسرپرست حامی ندارند و بیشترین مشکلات را این خانواده ها دارند و بارها تاکید کرده ایم که بایستی از اینگونه خانواده ها حمایت شود‌.

    مشاوره های خانوادگی، فرزندپروری، همسرداری ، شغلی ،حقوقی و… بایستی در مناطق محروم و محلات و برای خانواده های درمعرض آسیب و آسیب دیده بایستی داشته باشیم که در این بخش نیز اقدامات مناسبی را شاهد نیستیم.سن مصرف موادمخدر و مشروبات الکلی و‌… بسیار کاهش یافته است و متولیان‌ مربوطه نسبت به این موضوع اقدام لازم را انجام نداده اند. کمبود اماکن تفریحی، فرهنگی، آموزشی ، ورزشی و…. با افزایش آسیب های اجتماعی بی ارتباط نیست و بارها تاکید کرده ایم که بایستی این کمبودها برطرف شود.

    روستابازارهایی که راه اندازی نشده اند
    یکی دیگر از موضوعات مهم، گرانی‌های سرسام‌آوری است که باعث شده سفره مردم روز به روز کوچک‌تر شود و برخی از اقلام غذایی از سفره و سبد غذایی‌شان حذف شود. ماهی و میگو در این استان ساحلی آنقدر گران است که تأمین آن برای بسیاری از خانواده‌های بندری و بندرنشین نیز به یک رویای دست نیافتنی تبدیل شده است. در بازارچه صادقیه بندرعباس و بازار شیلات بندرعباس قرار بود آبزیان با قیمت مناسب و با حذف واسطه‌ها و ارزان‌تر در اختیار مردم قرار گیرد که اینگونه نشد.

    بارها نوشتیم که حتی در دهه ۹۰ چندین شناور صیادی مجوز صید گرفتند تا صیدشان را در اختیار بازار شیلات قرار دهند تا با قیمت ارزان‌تری به مردم ارائه شود که فقط چند مرتبه این موضوع در همان سال‌های آغازین فعالیت بازار شیلات بندرعباس محقق شد و ادامه نیافت.این گرانی‌ها باعث شده که بسیاری از خانواده‌ها حتی نتوانند گوشت و مرغ و دیگر اقلام ضروری شان را بخرند. دولت سیزدهم در اوایل سال گذشته از طریق وزارت کشور به استانداران دستور داد تا روستابازارهایی در استان‌ها راه‌اندازی شوند و اقلام موردنیاز مردم را ارزان‌تر و با حذف واسطه‌ها در اختیار مردم قرار دهند که نسبت به اجرای آن در هرمزگان بی‌توجهی شد.

    با رسانه‌ای شدن این موضوع، بالاخره ستاد تنظیم بازار استان در اسفندماه سال گذشته مصوب کرد که چهار روستابازار در بندرعباس و یک روستابازار هم در هر شهرستان راه‌اندازی شود. تاکنون فقط یک روستابازار در بندرعباس و روبروی بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) راه‌اندازی شده و مابقی روستابازارها، از جمله روستابازاری که مصوب شده بود در شهرک پیامبراعظم (ص) راه‌اندازی شود و مطالبه ساکنان مسکن مهر است، راه‌اندازی نشده است. انتظار می‌رود با دستور استاندار هرمزگان سه روستابازار دیگر در بندرعباس و روستابازارهای شهرستان‌ها نیز راه‌اندازی شوند و حتی در محلات و مناطق دیگر روستابازارهایی راه‌اندازی شوند تا میوه و تره‌بار و کالاهای اساسی با قیمتی ارزان‌تر در اختیار شهروندان قرار گیرد.

    سرویس مدارس
    در سال‌های اخیر همواره مردم با چالش سرویس مدارس مواجه بوده اند‌.بارها از مشکلات سرویس مدارس و مشکلات والدین برای تأمین سرویس مدارس نوشته‌ایم که به دلیل کمبود سرویس مدارس و اجبار والدین برای استفاده از خودروی شخصی، اسنپ، دربستی و…، ترافیک خیابان‌های منتهی به مدارس بسیار زیاد است. این کمبود سرویس مدرسه منجر به بازارسیاه سرویس مدرسه و اخذ کرایه‌های نجومی و خارج از نرخ‌نامه مصوب شده است. برخی از دانش‌آموزان نیز با موتورسیکلت بی‌پلاک و با پلاک و بدون گواهینامه و… تردد می‌کنند که قوانین راهنمایی و رانندگی را هم رعایت نمی‌کنند. حتی چند هفته قبل هم این موضوع را از سازمان مدیریت حمل و نقل و بار ومسافر شهرداری بندرعباس پیگیری کردیم و حتی سوالات مکتوب را برایشان ارسال کردیم و علی‌رغم وعده پاسخگویی، تاکنون پاسخ‌ها را ارسال نکرده‌اند.

    مشکلات خانواده ها برای آموزش قرآن
    در این سال‌ها بارها نوشته‌ایم که علی‌رغم تأکیدات رهبر معظم انقلاب برای تربیت ده میلیون حافظ قرآن کریم در کشور و گذشت بیش از یک دهه از این فرمایش، اما همچنان در هرمزگان خانواده‌ها برای آموزش قرآن به فرزندانشان با مشکل مواجه هستند و اقدام مناسبی برای آموزش قرآن و تربیت قاری و حافظ قرآن صورت نگرفته است. موسسات قرآنی نیز با مشکل مالی و مکان، تجهیزات آموزشی و… مواجهند و حمایت دولتی را ندارند و برخی از آنها تعطیل شده‌اند. خانواده هایی که تمایل دارند فرزندان شان قرآن بیاموزند و به دومین وظیفه شان بعد از نام‌نیکونهادن بر فرزندان شان عمل کنند، این‌شرایط را در استان ندارند و مراکز آموزشی قرآن کریم در دسترس شان نیست.

    استاندار بومی
    آخرین موضوعی که به آن پرداخته ایم این موضوع است ، حال که استانداری بومی با تجربه دو دهه نمایندگی مجلس سکان مدیریت استان را در دست گرفته است، انتظار است با برنامه ریزی و استفاده از تمامی ظرفیت ها ، گام های بلندی در جهت رفع محرومیت و فقر وفلاکت و بیکاری در این استان مرزی و برای مردمان ولایت مدارش برداشته شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.