حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۴ اسفند , ۱۴۰۳ Saturday, 22 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4388 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 131×
  • تقویم شمسی

    بهمن ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
    ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰  
  • درخواست‌های فعالان اقتصادی برای تسهیل فرآیندها
    ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۱۴
    شناسه : 25379
    بازدید 126
    1
    درشورای گفتگو دولت و بخش خصوصی اتاق بازرگانی هرمزگان تاکیدشد دریانیوز//صد و یکمین و آخرین جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی اتاق بازرگانی هرمزگان در سال جاری با حضور دکتر محمد آشوری استاندار هرمزگان، احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، محمدرضا صفا رئیس اتاق بازرگانی استان و جمعی از مدیران و فعالان بخش دولتی و خصوصی در سالن جلسات اتاق بازرگانی هرمزگان برگزار شد.
    ارسال توسط : منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز//صد و یکمین و آخرین جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی اتاق بازرگانی هرمزگان در سال جاری با حضور دکتر محمد آشوری استاندار هرمزگان، احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، محمدرضا صفا رئیس اتاق بازرگانی استان و جمعی از مدیران و فعالان بخش دولتی و خصوصی در سالن جلسات اتاق بازرگانی هرمزگان برگزار شد. این جلسه به بررسی مسائل اقتصادی استان و ارائه راهکارهای مناسب برای حل مشکلات موجود اختصاص داشت.
    محمد آشوری، استاندار هرمزگان در حاشیه این جلسه با اشاره به اهمیت مشارکت جمعی در حل مشکلات استان، گفت: در این جلسه، محور بحث و بررسی‌ها پیرامون افزایش اختیارات استانداران و تسهیل روند حل مشکلات و تسریع توسعه استان بود.
    وی در گفتگو با خبرنگاران افزود: یکی از مباحث اصلی افزایش اختیارات استانداران است که می‌تواند موجب کاهش فرآیندهای طولانی و تسریع در خدمات‌رسانی به مردم و فعالان اقتصادی شود.آشوری با مطرح‌شدن بحث‌هایی نیز در خصوص تقویت اختیارات استانداران در تصمیم‌گیری‌های کلان استان افزود: در این راستا، تلاش داریم با مشارکت بخش خصوصی و دستگاه‌های مختلف، به تدوین یک مدل حکمرانی مناسب پرداخته و پیشنهاد‌های ارائه‌شده را در جلسات آینده با حضور وزیر کشور و ریاست جمهوری مطرح کنیم.استاندار هرمزگان تأکید کرد که تصمیمات سریع و به‌موقع در حل مشکلات می‌تواند گره‌های بسیاری را باز کند و از سوی دیگر، فرآیندهای طولانی‌مدت تصمیم‌گیری، باعث ایجاد مشکلات بیشتر و کاهش سرعت پیشرفت استان می‌شود.وی در رابطه با مشکلات تأمین برنج موردنیاز استان اظهار داشت: یکی از موضوعات دیگر مطرح‌شده در این جلسه،بحث تأمین برنج و رفع چالش‌های موجود در این زمینه بود که از دغدغه‌های اصلی در سطح کشور مطرح است، در جلسات متعددی با وزیر جهاد کشاورزی و سایر مسئولان، این موضوع را پیگیری کرده‌ایم و امیدواریم در هفته جاری جلسات بیشتری برای تصمیم‌گیری‌های نهایی برگزار شود. آشوری در ادامه بیان کرد که تلاش‌ها بر این است که سهمیه برنج خارجی که با ذائقه مردم استان همخوانی داشته باشد، تأمین‌شده و مشکلات توزیع این کالا برطرف شود. این مقام ارشد استان ما تأکید کرد: به دنبال عدالت در توزیع برنج و سایر اقلام ضروری هستیم و معتقدیم بخش خصوصی نیز باید در این زمینه به شکل مؤثر مشارکت داشته باشد.
    احمد مرادی، نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، ضمن تشکر از تلاش‌های استاندار و فعالان اقتصادی استان، به پیگیری‌های صورت گرفته در سطح ملی اشاره کرد و گفت: در جلسه‌ای که سه‌شنبه هفته گذشته با رئیس‌جمهور و معاونین داشتیم، مسائل مهمی در خصوص مشکلات نادر در بخش‌های برق، گاز و آب مطرح شد که امیدواریم در آینده نزدیک، تصمیمات مثبتی در این زمینه گرفته شود. وی افزود: بحث دیگر مطرح‌شده در آن جلسه، افزایش اختیارات استانداران به‌ویژه در استان‌های جنوبی کشور بود. نگاه ویژه رئیس‌جمهور و استاندار هرمزگان به توسعه معیشت مردم، افزایش اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی استان، نویدبخش تحولات مثبتی برای مردم هرمزگان است.مرادی همچنین تصریح کرد: ما به‌عنوان نمایندگان استان تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در کنار فعالان اقتصادی و با همراهی استاندار، مسائل کلان اقتصادی استان را پیگیری کنیم و این مسائل را در سطح ملی مطرح سازیم.

    درخواست‌های فعالان اقتصادی برای تسهیل فرآیندها
    رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات مختلفی که فعالان اقتصادی استان با آن مواجه هستند، گفت: یکی از درخواست‌های مهم بخش خصوصی این است که اختیارات ویژه‌ای به استانداران داده شود تا در استان بتوانند به‌سرعت مجوزهای خاص را صادر کرده و فعالان اقتصادی نیاز به مراجعه به تهران نداشته باشند.
    محمدرضا صفا در ادامه تأکید کرد: استان هرمزگان با ظرفیت‌های بالای اقتصادی خود، به‌ویژه در مناطق آزاد، نیازمند اختیارات بیشتری است تا استاندار بتواند به تشخیص خود، در مسائل اقتصادی و مدیریتی تصمیمات لازم را اتخاذ کند. این اختیارات می‌تواند موجب بهبود شرایط اقتصادی و تسریع درروند توسعه استان شود.
    وی همچنین به‌ضرورت حضور استاندار در هیئت‌مدیره مناطق آزاد اشاره کرد و گفت:درخواست داریم که استاندار به‌عنوان عضو هیئت‌مدیره اصلی مناطق آزاد انتخاب شود تا بتواند در فرآیند تصمیم‌گیری‌های مهم و استراتژیک مشارکت داشته باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.