دریانیوز: دانشگاه آزاد اسلامی بندرخمیر تعداد رشتههای خود را از ۷ رشته فعال به ۲۱رشته درسال تحصیلی جدید رساند. این اقدام گام مهمی در آموزش عالی شهر یادگیرندهی خمیر است. ریاست دانشگاه آزاد اسلامی بندرخمیر، دکتر محمد رضا حیدری سیرمندی، در گفتگو با خبرنگار روزنامه منطقه جنوب کشور دریا ؛ با اشاره به تاریخچه دانشگاه دراین شهر افزود: دانشگاه آزاد بندرخمیر در سال ۱۳۸۸تحت عنوان آموزشکده فنی و حرفهای سما تأسیس و با۱۲۰دانشجو فعالیتش را در شهرستان آغاز کرد و درسال ۱۳۹۰ آموزشکده سما با ارتقاء تبدیل به دانشگاه آزاد مرکز بندرخمیر و در یک ساختمان استیجاری با ۱۳۳ دانشجو در مقطع کاردانی به کار خود ادامه داد. دکتر حیدری سیرمندی با اشاره به افتتاح ساختمان جدید دانشگاه عنوان نمود: درسال ۱۳۹۸ساختمان دانشگاه آزاد شهرستان که درجنب میدان شهید حاج قاسم سلیمانی شهر قرار دارد با بودجهای بالغ بر ۳۶ میلیارد ریال در زمینی به وسعت ۱۱/۳هکتار با زیر بنایی ۲هزار ۱۲متر با۱۳کلاس درس،کارگاه وآزمایشگاه در۴طبقه در زمینه آموزشهای دانشگاهی و مهارتی به شهرستان خدمات ارائه مینماید.
حیدری سیرمندی بابیان اینکه درحال حاضردانشگاه در نیمسال دوم۱۴۰۱-۱۴۰۰ در ۷رشته در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته با۴۲۰دانشجو در حال انجام فعالیت میباشد، افزود: با پیگیری انجام شده درسال تحصیلی جدید، دانشگاه در ۲۱رشته/مقطع دانشجو میپذیرد و این گام بزرگی برای آموزش شهر جهانی بندرخمیر بعنوان شهر یادگیرنده میباشد. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرخمیر با اشاره به برنامههای توسعه دانشگاه عنوان نمود: باتوجه به حسن سابقهی مدارس غیرانتفاعی سما در کشور، این دانشگاه درنظر دارد ۴مدرسه سما در سایت دانشگاه ساخته و راه اندازی نماید.
وی ادامه داد با توجه به تالابی بودن شهر بندرخمیر و دستور ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی درسفر به این شهر و ظرفیتهای فراوان شهرتالابی بندرخمیر، یک پژوهشکده تالابی ایجاد و بصورت دانشگاهی به پژوهشهای مربوط به تالابها بپردازد. حیدری سیرمندی افزود: از دیگر برنامههای دانشگاه ایجاد امکانات ورزشهای ساحلی خواهد بود. و همچنین بر اساس تعهدات هیئت مؤسس دانشگاه مبنی بر جذب کمکهای خیرین، ساخت مسجد در دستور کار قرار دارد.درپایان ریاست دانشگاه آزاد اسلامی بندرخمیر ۲۱رشته دانشگاه را به شرح زیر معرفی نمودند. در مقطع کارشناسی پیوسته (رواشناسی)، مقطع کارشناسی ناپیوسته( تکثیر وپروش آبزیان، مهندسی مکانیک/تاسیسات حرارتی وبرودتی، مهندسی تکنولوژی برق/قدرت، آموزش و پرورش ابتدایی، مهندس حرفهای کامپیوتر/نرم افزار، حسابداری) و در مقطع کاردانی پیوسته (مکانیک خودرو، الکتروتکنیک، نرم افزار کامپیوتر، حسابداری، معماری) و در نهایت در مقطع کاردانی ناپیوسته (کاردانی فنی مکانیک، کاردانی فنی ایمنی کار و حفاظت محیط، کاردانی فنی برق، آموزش و پروش ابتدایی، حسابداری، کامپیوتر، کاردانی فنی جوشکاری، کاردانی فنی گاز/عملیات تولید و فراورش، مکانیک موتورهای دریایی) لازم بذکر است، تاکنون دانشگاه آزاد اسلامی بندر خمیر از زمان تأسیس چهار رئیس داشته است.
از سال۹۰تا ۹۵دکتر فرشاد جوادی زاده، از ۹۵تا۹۸ دکتر محمد صالح امیری، از سال ۹۸تا ۱۴۰۰ دکتر علی امیری ریاست دانشگاه را برعهده داشتند و هم اکنون هم دکترمحمدرضاحیدری سیرمندی ریاست دانشگاه را عهدهدار است.
ثبت دیدگاه