دریانیوز // رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:جراح قلب کودکان نداریم وتا ۵سال آینده هم نخواهیم داشت.
حسین فرشیدی در جمع خبرنگاران افزود: برخی از رشته های پزشکی با توجه به تعداد بيمار، در استان ها وجود دارد. فرشیدی اظهارداشت : اما جراح قلب کودکان در شیراز وجود دارد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در حوزه کووید هماهنگی خوبی بین دانشگاه وسایر حوزه ها ودستگاه های اجرایی، نماینده ولی فقیه در استان و نمایندگان مجلس وجود داشت تا این بیماری تاحدی مهار شد.
فرشیدی اظهارداشت : بیش از ۶۵درصد از بیمارانی که به آی سی یو رفتند، کسانی بودند که بعد از دو دُز واکسیناسیون، واکسن دیگری نزده بودند و بیمار بستری بالای ۱۰۰سال داشتیم. وی تصریح کرد :بیماری های زیادی به غیر از کووید داریم. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در اول دهه ۷۰ فوتی هایی از بیماری مالاریا داشتیم. در حال حاضر پشه زیادی در استان داریم که می تواند ناقل مالاریا شود. فرشیدی اظهارداشت : مرزهای مان بسته نشده واز افغانستان، پاکستان و… افرادی وارد کشور می شوند که برخی بيمار ویا ناقل این بیماری هستند. وی تصریح کرد :در سال ۷۱ در تمام روستاهای استان پزشکان خارجی بودند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در حوزه کووید عملکرد خوبی داشتیم. فرشیدی اظهارداشت : در حوزه کنترل پشه آئدس براساس پروتکل استانی اقدام کردیم. در حوزه آئدس در بحران هستیم، اما بیمارش را نداشتیم.
وی تصریح کرد : در حوزه غذا و دارو باید گفت داروی زیادی از کشور قاچاق و خارج می شد که با واقعی شدن قیمت دارو و حذف یارانه ها، قاچاق دارو کاهش یافت. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: هفته گذشته ۱۸۳میلیارد تومان به حوزه دارو دادیم. فرشیدی اظهارداشت : در حوزه بیماران قلب نیز بخشی از تجهیزات در کشور تولید می شود. وی تصریح کرد: دانشکده دندانپزشکی کلنگ زده شد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در میناب، بندرلنگه وبستک آموزش حوزه پزشکی شروع شد. فرشیدی اظهارداشت :بیمارستان دوم میناب سال آینده به بهره برداری رسید.
وی تصریح کرد : ام آر آی بیمارستان شهید محمدی مهرماه نصب می شود. مجوز برای ام آر آی برای بستک، قشم وپارسیان اخذ شده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در تمام موج ها کمبود سرم داشتیم واز خارج سرم وارد کردیم. بندرعباس و میناب در استان بیشترین مصرف سرم را داشتند. فرشیدی اظهارداشت : سال ۹۹ تاکنون پیگیری کردیم که شرکت سرم سازی در استان سرمایه گذاری کند که سرمایه گذار نداشتیم که اگر سرمایه گذار بیاید، حمایت می شود. وی تصریح کرد : قبول داریم تجویز مازاد سرم توسط برخی پزشکان وجود دارد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: الان بحران سرم نداریم وتمام مراکز دولتی مان سرم دارند. فرشیدی اظهارداشت : مصرف سرم بالاست واز پزشکان می خواهیم که سرم را بجا تجویز کنند. وی تصریح کرد : در بیمارستان ها کمبود سرم نداریم، اما در درمانگاه ها وبخش های خصوصی کمبود سرم داریم. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در برخی بخش های غیردولتی ۸۰درصد سرم تجویز شده است.
فرشیدی اظهارداشت :کمبود پزشک داریم. پزشک عمومی بعد از اجرای طرح شان در روستا، از روستاها می روند. وی تصریح کرد : قابل قبول نیست که پزشکان کارتخوان نداشته باشد ونظام پزشکی و دانشگاه پیگیر این موضوع است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: پزشکان به بحث نسخه الکترونیکی توجه کنند تا بیماران دارو و… را آزاد دریافت نکنند. اگر بیماران سیستم ارجاع هم ندارند، نسخه الکترونیکی دهند. البته بایستی زیرساخت اینترنت و… نیز فراهم شود.
وی تصریح کرد :برخی رشته ها مانند جراح قلب کودکان در استان نداریم وبا این شرایط تا ۵سال آینده هم نداریم. با توجه به تعداد بیماران، پزشک متخصص جراح قلب باید داشته باشیم. جراح قلب و ریه هم امسال متقاضی نداشتیم. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: طب اورژانس، آزمایشگاه واطفال حتی متقاضی هم نداریم. فرشیدی اظهارداشت : فوق تخصص قلب نوزادان داریم. فوق تخصص دست،زانو و توراکس نداریم.
وی تصریح کرد : در سفر رئیس جمهور بیش از ۱۲۰۰میلیارد تومان به استان اختصاص یافت و سفرایشان سفری پرخیرو برکتی برای سلامت استان بود. رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: فاز اول بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس در دهه فجر امسال و تا تیر سال آینده بطور کامل به بهره برداری می رسد که تاکنون ۷۰درصد پیشرفت دارد.وی گفت: بیمارستان ۲۶۴ تختخوابی نفت ستاره هم امیدواریم زودتر آماده شود. از احمد مرادی هم قدردانی می کنیم که پیگیر احداث بیمارستان کودکان توسط پالایشگاه نفت بندرعباس بودند که این بیمارستان هم دهه فجر آماده می شود.وی گفت: بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی نیروی دریایی ارتش هم ساختمان آن از دهه فجر سال گذشته آماده است و فقط بایستی تجهیز شود.فرشیدی گفت: بیمارستان دیگری توسط سپاه در حال ساخت در بندرعباس است.رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با بهره برداری از این بیمارستان ها، به استانداردها نزدیک می شویم.
وی افزود: بایستی میزان تصادفات کاهش یابد تا نیاز کمتری به حضور آمبولانس اورژانس باشد.بایستی به استانداردها در این حوزه برسیم. وی گفت: به مراکز درمانی سیریک وبشاگرد سی تی اسکن می دهیم.وی تصریح کرد : سه داروخانه بدلیل تخلفاتی که داشتند، از حالت شبانه روزی خارج شده اند.وی تاکید کرد: بایستی با افزایش امکانات و درآمد پزشکان از
خروج شان جلوگیری شود. فرشیدی افزود: برخی از داروها مشمول بیمه سلامت نیست.رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: برای تربیت پزشک هزینه زیادی می شود، اما برخی می خواهند به خارج از کشور بروند.
ثبت دیدگاه