Site icon روزنامه دریا

تداوم تعطیلی بزرگترین بندر مسافری کشور در بندرعباس / کسب اطلاع از وضعیت ترددهای مسافری، از طریق سامانه 3111

دریانیوز//رئیس بندر مسافری شهید حقانی بندرعباس گفت: کلیه ترددهای مسافری این بندر مسافری برای دومین روز متوالی به علت شرایط نا مساعد جوی لغو شده است.

علی ادیمی با اعلام این خبر اظهار کرد: این شرایط با توجه به بدی آب و هوا به وجود آمده و تا اطلاع ثانوی نیز ادامه می‌یابد.
وی با بیان اینکه کلیه ترددهای خروجی و ورودی بندر شهید حقانی با وجود شرایط نامناسب جوی از روز گذشته لغو شده و همچنان نیز ادامه دارد، افزود: به محض مساعد شدن شرایط تردد، کار جابجایی مسافران از این بندر مجددا آغاز می‌شود.
رئیس بزرگترین بندر مسافری کشور ادامه داد: بر اساس تقسیم‌بندی صورت گرفته، شناورهای مسافری فعال در مسیرهای بندر شهید حقانی به جزیره هرمز و جزیره قشم، به سه بخش تقسیم شده‌اند که هر دسته می‌توانند در شرایط مشخصی تردد کنند.
ادیمی با اشاره به اینکه سه فاکتور مهم میدان دید افقی، سرعت باد و ارتفاع موج در تصمیم‌گیری برای تردد شناورهای کلاس مختلف تاثیرگذار است، اضافه کرد: شناورهای کلاس A+ قادر هستند در شرایطی که حداکثر سرعت باد 22 نات و ارتفاع موج 3.5 پا باشد، تردد کنند و این میزان برای شناورهای کلاس A، حداکثر سرعت 20 نات و ارتفاع موج سه پا است.
رئیس بندر شهید حقانی بندرعباس خاطرنشان کرد: شناورهای کلاس B نیز قادر به دریاروی و تردد در شرایطی که سرعت باد 18 نات و ارتفاع موج دو پا باشد را دارند.
گفتنی است، شهروندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از وضعیت تردد شناورهای مسافری با سامانه 3111 تماس حاصل نمایند.

Exit mobile version