حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۲۳ فروردین , ۱۴۰۴ Saturday, 12 April , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4608 تعداد نوشته های امروز : 11 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 145×
  • تقویم شمسی

    فروردین ۱۴۰۴
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
    ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱  
  • تحلیل وضعیت تخت‌های بیمارستانی  و کادر درمان در  هرمزگان
    ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۷:۲۹
    شناسه : 26798
    بازدید 147
    2
    دریانیوز// در حال حاضر، استان هرمزگان با کمبود قابل توجه تخت‌های بیمارستانی مواجه است. تعداد تخت‌های موجود در این استان بسیار کمتر از استانداردهای ملی و بین‌المللی است. این کمبود باعث شده است که بیماران با مشکلات متعددی از جمله انتظار طولانی برای دریافت خدمات درمانی مواجه شوند.
    ارسال توسط : نویسنده : معصومه زارعی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// ۱. وضعیت فعلی تخت‌های بیمارستانی:

    در حال حاضر، استان هرمزگان با کمبود قابل توجه تخت‌های بیمارستانی مواجه است. تعداد تخت‌های موجود در این استان بسیار کمتر از استانداردهای ملی و بین‌المللی است. این کمبود باعث شده است که بیماران با مشکلات متعددی از جمله انتظار طولانی برای دریافت خدمات درمانی مواجه شوند.

    ۲. پروژه‌های در دست ساخت:

    با این حال، پروژه‌های مهمی در حال ساخت هستند که انتظار می‌رود این وضعیت را بهبود بخشند. از جمله این پروژه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    – بیمارستان ۲۶۴ تختخوابی نفت ستاره

    – بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس

    – بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب

    این پروژه‌ها پس از تکمیل، تعداد تخت‌های بیمارستانی استان را به میزان قابل توجهی افزایش خواهند داد و به استانداردهای مورد نظر نزدیک‌تر خواهند شد.

    ۳. کمبود نیروی انسانی:

    با وجود افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی، کمبود نیروی انسانی در استان هرمزگان همچنان یک چالش بزرگ است. در حال حاضر، استان با کمبود حدود ۵۰۰ پرستار و تعداد قابل توجهی پزشک و کادر درمانی مواجه است. این کمبود می‌تواند باعث کاهش کیفیت خدمات درمانی و افزایش فشار بر پرسنل موجود شود.

    ۴. نیاز به جذب و تربیت نیروی انسانی:

    برای مقابله با این چالش، اقدامات زیر ضروری است:

    – جذب نیروی انسانی جدید: با ساخت بیمارستان‌های جدید، نیاز به جذب چندین هزار نفر نیروی انسانی جدید از جمله پرستار، پزشک و کادر درمانی وجود دارد.

    – تربیت نیروی انسانی: بخشی از این نیروها باید در داخل استان تربیت شوند. این امر مستلزم تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته‌های حوزه بهداشت و درمان است.

    – برنامه‌ریزی بلندمدت: باید از هم اکنون برنامه‌ریزی‌های لازم برای جذب و تربیت نیروی انسانی انجام شود تا قبل از افتتاح بیمارستان‌های جدید، نیروی انسانی مورد نیاز تامین گردد.

    ۵. راهکارهای پیشنهادی:

    برای بهبود وضعیت نیروی انسانی در استان هرمزگان، راهکارهای زیر پیشنهاد می‌شود:

    – تشویق دانش‌آموزان: ایجاد برنامه‌های تشویقی برای دانش‌آموزان جهت تحصیل در رشته‌های پزشکی و پرستاری.

    – همکاری با دانشگاه‌ها: افزایش همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی برای تربیت نیروی انسانی متخصص.

    – جذب نیرو از سایر استان‌ها: ایجاد برنامه‌های جذاب برای جذب نیروی انسانی(بخصوص پزشک متخصص و فوق تخصص و پرستار) از سایر استان‌ها به هرمزگان.

    – افزایش حقوق و مزایا: بهبود شرایط کاری و افزایش حقوق و مزایای پرسنل درمانی برای کاهش مهاجرت نیروها به سایر استان‌ها.

    کمبود نیروی انسانی

    با توجه به پروژه‌های در دست ساخت و نیاز به افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی، استان هرمزگان در آستانه بهبود وضعیت خدمات درمانی قرار دارد. اما کمبود نیروی انسانی همچنان یک چالش بزرگ است که نیاز به برنامه‌ریزی و اقدامات فوری دارد. با جذب و تربیت نیروی انسانی متخصص، می‌توان به بهبود کیفیت خدمات درمانی و رفع کمبودها در این استان امیدوار بود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.