حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۱۳ دی , ۱۴۰۳ Thursday, 2 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4129 تعداد نوشته های امروز : 9 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 127×
  • تقویم شمسی

    دی ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • بیمارستان کودکان پالایشگاه نفت آماده افتتاح؛ نفت ستاره سال آینده
    ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳
    شناسه : 13063
    بازدید 1646
    14
    صنایع برای تکمیل و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی مشارکت کنند دریانیوز// در حالی بیمارستان 112 تختخوابی کودکان بندرعباس که توسط پالایشگاه نفت بندرعباس احداث شده است و تا چند روز آینده توسط رئیس جمهور افتتاح می شود که بیمارستان 264 تختخوابی درحال ساخت پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس هم قرار است در اواخر سال آینده مورد بهره برداری قرار گیرد.
    ارسال توسط : نویسنده : علی زارعی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// در حالی بیمارستان ۱۱۲ تختخوابی کودکان بندرعباس که توسط پالایشگاه نفت بندرعباس احداث شده است و تا چند روز آینده توسط رئیس جمهور افتتاح می شود که بیمارستان ۲۶۴ تختخوابی درحال ساخت پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس هم قرار است در اواخر سال آینده مورد بهره برداری قرار گیرد.
    از طرفی بیمارستان های ۵۳۱تختخوابی بندرعباس و ۱۶۰ تختخوابی میناب که در حال ساخت است، نیازمند تامین اعتبار جهت تکمیل و تجهیز هستند که انتظار می رود سایر صنایع و بنگاه های اقتصادی در این بخش مشارکت داشته باشند تا این دو پروژه درمانی نیز زودتر به بهره برداری برسند.برای اتمام بخش عمرانی بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی ۸۰۰تا هزار میلیارد تومان و برای تجهیز آن هم ۱۵۰۰تا دوهزار میلیارد تومان نیاز دارد که در این بخش صنایع بایستی مشارکت کنند تا این بیمارستان و بیمارستان میناب بخاطر مشکل مالی، ساخت وتجهیزشان به تاخیر نیفتد.

    البته رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد که پیگیر اخذ مجوز ساخت بیمارستان دوم رودان هم هستند که انتظار می رود صنایع برای ساخت این بیمارستان نیز مشارکت داشته باشند تا اینکه کمبود تخت های بیمارستانی بطور کامل در استان برطرف شود. البته در حوزه بهداشت و درمان کمبودهای زیادی در حوزه تخت بیمارستانی، تجهیزات و نیروی انسانی وجود دارد که انتظار می رود در ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین کمبودهای تجهیزاتی در مراکز بهداشتی ودرمانی موجود استان ، صنایع وبنگاه های اقتصادی فعال در هرمزگان در راستای ایفای نقش مسئولیت های اجتماعی شان مشارکت بیشتری داشته باشند تاکمبودها برطرف شود. در حوزه نیروی انسانی نیز بایستی تدابیری برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز حوزه بهداشت ودرمان اندیشیده شودتا این کمبود برطرف شود.

    بیمارستان کودکان

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در خصوص طرح‌های قابل افتتاح در سفر ریاست جمهوری نیز در جمع خبرنگاران گفت: بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس یکی از طرح‌های مورد افتتاح در سفر ریاست جمهوری است که این بیمارستان در سال ۱۴۰۰ با هماهنگی و مشارکت خیرین و پالایشگاه نفت بندرعباس شروع و هم اکنون در حال بهره‌برداری است که برای ساخت این بیمارستان ۵ هزار میلیارد ریال هزینه ساخت شده ۲ هزار میلیارد هزینه تجهیزات آن شد.این بیمارستان با زیربنای ۲۵۰۰ متر در ۵ طبقه با ظرفیت ۱۱۲ تخت ساخت و تجهیز گردیده است که اکثر بخش‌های راه‌اندازی و به زودی بخش‌های آزمایشگاه و تصویربرداری نیز تکمیل و راه‌اندازی می‌گردد.

    دکتر جاودان یادآور شد که با فعالیت ساختمان جدید بیمارستان کودکان، ساختمان بیمارستان قبلی از رده خارج نمی‌شود و در صورت نیاز از ظرفیت آن جهت پذیرش بیماران استفاده خواهد شد.لازم به ذکر است که بیمارستان قبلی کودکان ۱۳۴ تخت مصوب داشت که در فصول شلوغ سال با ۱۷۴ تخت خدمت رسانی کرده است ، اشغال تخت در بسیاری از فصول سال از جمله آذر ماه در این بیمارستان ۱۰۰ درصد بود.دکتر جاودان در خصوص بخش آنکولوژی کودکان هم گفت: در حال حاضر بخش آنکولوژی در بیمارستان کودکان فعال و ارائه خدمت می‌کند، ولیکن توسط خیرین ساختمانی جهت بیماران سرطانی به صورت اختصاصی در محوطه این بیمارستان در حال ساخت است.

    بیمارستان فارابی

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی طرح تکمیلی و توسعه بیمارستان فارابی بستک را از دیگر پروژه‌های قابل افتتاح در سفر ریاست جمهور اعلام نمود و گفت: بیمارستان فارابی بستک با مشارکت خیرین از سال ۹۷ با ۷۸ تخت شروع شد که ۵۰ درصد اعتبار آن توسط خیرین پرداخت شده است.بالاترین مقام دانشگاه افزود: طرح توسعه این بیمارستان ۴ هزار و ۲۶۳ متر مربع زیر بنا داشته و با اعتباری هزار میلیارد ریال با مشارکت دانشگاه و خیرین انجام و به بهربرداری رسید.

    از دیگر پروژه های افتتاحیه پروژه مرکز خدمات جامع سلامت جزیره هرمز است که ساخت این مرکز در سال ۱۴۰۱ با زیربنای ۱۰۰۰ متر مربع آغاز شد. با شروع دولت سیزدهم و تاکیدات رئیس جمهور در راستای توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی ساخت این مرکز با جدیت پیگیری شد. همچنین مرکز خدمات جامع سلامت با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال زیربنای ۱۰۰۰ متر مربع در دو طبقه آماده بهره‌برداری است. در این مرکز تسهیلات زایمانی برای رفع نیازهای مردم شهید پرور جزیره هرمز پیش بینی شده است.رئیس دانشگاه همچنین یادآور شد که مرکز آموزشی مهارت‌های بالینی نیز در سفر ریاست جمهوری افتتاح خواهد شد که عملیات اجرایی مرکز مهارت‌های بالینی در سال ۱۳۹۸ و در زمینی به مساحت ۳۷۰۰ مترمربع آغاز شد و تا سال ۱۴۰۰، ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.

    با شروع دولت سیزدهم و تاکیدات رئیس جمهور مبنی بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، ساخت این مرکز با جدیت پیگیری شد و اکنون آماده بهره‌برداری است.مرکز آموزشی مهارت‌های بالینی با ارزش ۸۰۰ میلیارد ریال، زیربنای ۳۷۰۰ مترمربع و در ۳ طبقه آماده بهره‌برداری است.این مرکز آموزشی شامل: کلاس‌های ۳۲ نفره، کلاس‌های ۲۴ نفره، کلاس‌های ۱۸ نفره،آزمایشگاه ، کارگاه رایانه، کتابخانه و بخش اداری و مدیریتی می‌باشد.

    بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی

    دکتر غلامعلی جاودان سایر پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی را کلان بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس برشمرد که عملیات اجرایی این بیمارستان از سال ۱۳۹۰ و با زیربنای ۵۴۰۰۰ مترمربع آغاز شده است.این کلان بیمارستان ۸ طبقه با ظرفیت ۵۳۱ تخت تا سال ۱۴۰۰، ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.از سال ۱۴۰۰ و با عزم جدی دولت سیزدهم در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام تاکنون ۸۳درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.از مهم‌ترین بخش‌های کلان بیمارستان بندرعباس می‌توان به کلینیک تخصصی، بخش آنژیوگرافی و قلب، بخش زنان و اتاق‌های زایمان، بخش اطفال و نوزادان، بخش مراقبت‌های ویژه ICU_CCU، آزمایشگاه‌ها، تصویربرداری و بخش آموزش اشاره کرد.

    بیمارستان نفت ستاره

    بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس از دیگر پروژه های عمرانی در دست اجراست که عملیات اجرایی این بیمارستان از سال ۱۳۹۷ و با زیربنای ۲۷۵۰۰ مترمربع در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس آغاز شده است.این بیمارستان ۷ طبقه با ظرفیت ۲۶۴تخت تا سال ۱۴۰۰، ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.از سال ۱۴۰۰ و با عزم جدی دولت سیزدهم در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام تاکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. از مهم‌ترین بخش‌های بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس می‌توان به اتاق‌های عمل، بخش اندوسکوپی و کولونوسکوپی، بخش عفونی، بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان NICU، بخش مراقبت‌های ویژه ICU_CCU، بخش VIP، تصویربرداری و سی‌تی اسکن اشاره کرد.

    بیمارستان میناب

    وی گفت:از دیگر پروژه های عمرانی دانشگاه، بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب است. رئیس دانشگاه گفت: شهرستان میناب به عنوان قطب درمانی شرق استان، ۶۰۰هزار نفر را از استان‌های هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان تحت پوشش قرار می‌دهد که باتوجه به قدیمی بودن ساختمان و تجهیزات بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب، تصمیم به ساخت یک بیمارستان جدید گرفته شد.عملیات اجرایی بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب از سال ۱۳۹۷ و با زیربنای ۱۸۳۵۹ مترمربع آغاز شد و تا سال ۱۴۰۰، ۲۵درصد پیشرفت فیزیکی داشت.

    از سال ۱۴۰۰ و با عزم جدی دولت سیزدهم در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، این بیمارستان ۵طبقه تاکنون پیشرفتی ۶۶درصدی داشته است.از مهم‌ترین بخش‌های بیمارستان میناب می‌توان به کلینیک تخصصی، بخش‌های بستری، بخش آنژیوگرافی، بخش اورژانس، بخش مراقبت‌های ویژه ICU_CCU و آزمایشگاه اشاره کرد.پیش‌بینی می‌شود که با تامین اعتبار لازم، بیمارستان میناب تا پایان سال ۱۴۰۳ آماده خدمت‌رسانی به هم‌استانی‌ها و هم‌وطنان عزیزمان باشد.جاودان افزود:دانشکده دندانپزشکی یکی دیگر از پروژ های عمرانی در دست اجراست.

    وی با بیان اینکه هرمزگان، اولین استان کشور است که دانشجوی دندانپزشکی بومی را در دانشکده‌های خود پذیرش کرده است و این دانشجویان در نقاط دوردست استان نیز مشغول خدمت‌رسانی به مردم می باشند، افزود: در همین راستا و برای ارتقا زیرساخت‌های آموزشی، ساخت دانشکده دندانپزشکی از سال ۱۴۰۱ و با زیربنای ۱۳۶۰۰مترمربع آغاز شد.این دانشکده در ۵ طبقه در حال ساخت است و تاکنون ۳۲درصد پیشرفت داشته است. باتوجه به سیاست‌های دولت سیزدهم در جهت توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی، پیش بینی می‌شود که با تامین اعتبار لازم، این دانشکده تا پایان سال ۱۴۰۳ قابل بهره‌برداری باشد.

    جاودان در این نشست در خصوص اورژانس هوایی گفت:استان هرمزگان تنها استانی است که ۱۴ جزیره را تحت پوشش دارد؛ بنابراین مشکلات عدیده‌ای در تردد وجود دارد و برخلاف سایر استان‌ها نیاز است که خدمت‌رسانی هوایی و دریایی نیز داشته باشیم. باتوجه به وسعت استان دستیابی به این امکانات بسیار هزینه‌بر است و نیاز به توجه ویژه دارد.رئیس دانشگاه در خصوص تجهیزات درمانی گفت:۵ دستگاه دیالیز برای بیمارستان شهید محمدی خریداری و تحویل شد.

    بخش ام آر آی بیمارستان شهید محمدی فعال گردید. ام آر آی پارسیان و قشم در حال نصب می‌باشد و پیگیر تامین ام آر آی برای حاجی آباد، رودان، بستک و جاسک هستیم که امید است با همکاری وزارت بهداشت به انجام رسد.وی در این نشست یادآور شد که از ۱۷۹ پروژه دانشگاه ۴۰ پروژه بهداشتی و درمانی خاتمه یافته و قابل بهره برداریست و بقیه در حال انجام است که در مجموع پروژه‌ ها پیشرفت ۷۰ درصدی دارند.وی در خاتمه یادآور شد که دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ۱۱۶۶۴ پرسنل دارد که در سه شیفت ارائه خدمت می‌کند. این دانشگاه در استان دارای ۱۳ شبکه بهداشت ۱۵ بیمارستان ۱۳ پایگاه سلامت ۹ دانشکده ۱۰ مرکز تحقیقاتی و ۱۳ خوابگاه دانشجویی است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.