حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4178 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 129×
  • تقویم شمسی

    دی ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • بیماران هرمزگان به دنبال عدالت درمانی
    ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۶:۵۷
    شناسه : 22482
    بازدید 173
    5
    دریانیوز// کمبود پزشک، پرستار، تخت آی‌سی‌یو، ام‌آر‌آی، تجهیزات درمانی و... در هرمزگان همچنان بیماران را رنج می‌دهد.
    ارسال توسط : نویسنده : علی زارعی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// کمبود پزشک، پرستار، تخت آی‌سی‌یو، ام‌آر‌آی، تجهیزات درمانی و… در هرمزگان همچنان بیماران را رنج می‌دهد. هرمزگان با کمبود جدی پزشک، پرستار و تجهیزات درمانی مانند تخت آی‌سی‌یو و دستگاه‌های ام‌آر‌آی مواجه است. بسیاری از بیماران مجبور به سفر به استان‌های دیگر برای دریافت درمان می‌شوند، در حالی که برخی در استان می‌مانند و با رنج و درد دست و پنجه نرم می‌کنند. کمبود پزشکان متخصص و فوق تخصص باعث شده برخی پزشکان به جای طبابت، تجارت کنند و زیرمیزی‌ها به امری عادی تبدیل شده است. نظارت‌ها ضعیف است و بسیاری از بیماران حتی با دریافت نوبت اینترنتی، با لغو ویزیت‌ها و عدم حضور پزشک مواجه می‌شوند. نوبت‌دهی برای برخی پزشکان چندین هفته و برای ام‌آر‌آی چندین ماه طول می‌کشد.

    رهبر معظم انقلاب تاکید داشته‌اند که بیمار نباید غیر از رنج بیماری، رنج دیگری داشته باشد. اما در هرمزگان، عدم دسترسی به پزشک، هزینه‌های سنگین دارو و درمان بر رنج‌های بیماران افزوده است. کمبود پزشکان و پرستاران باعث نشده تا مسئولین مربوطه دانش‌آموزان را به تحصیل در رشته‌های مورد نیاز بهداشت و درمان تشویق کنند. وضعیت آموزشی استان نیز ضعیف است و دانش‌آموزان به راحتی در رشته‌های موردنیاز استان و در دانشگاه‌های درجه یک کشور قبول نمی‌شوند. بسیاری از دانش‌آموزان ترک تحصیل می‌کنند، از تحصیل بازمانده و یا با افت شدید تحصیلی مواجه هستند. تاوان کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه بهداشت و درمان را بیماران می‌دهند. اقدامات صورت گرفته در سال‌های اخیر بسیار اندک بوده و نتوانسته کمبودها و چالش‌های حوزه سلامت استان را برطرف کند.

    هیچ مسئولی نیز خود را در این بخش مسئول نمی‌داند. از طرفی دیگر، فقر اقتصادی باعث سوءتغذیه و افزایش انواع بیماری‌ها شده است. فاضلاب‌های روان در محلات و سطح پایین بهداشت در این مناطق منجر به شیوع بیماری‌های پوستی، گوارشی و تنفسی شده است. صنایع آلاینده نیز سرطان‌های مختلفی برای همسایگان خود به ارمغان آورده‌اند. افزایش بیماری‌ها در استان مشهود است اما اقدامات پیشگیرانه و درمانی بسیار محدود بوده است. از استاندار جدید هرمزگان که بیش از دو دهه تجربه نمایندگی مجلس را نیزدارد، انتظار می‌رود نسخه درمانگری برای حوزه سلامت استان پیچیده و از ظرفیت صنایع در راستای ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی برای تأمین تجهیزات درمانی و آموزشی و تربیت نیروی انسانی استفاده کند. همچنین بایستی حمایت خیرین، نهادهای انقلابی و اعتبارات دولتی را برای رفع چالش‌های حوزه سلامت و آموزش ،بیشتر جلب نماید.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.