حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۵ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 25 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4078 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 127×
  • تقویم شمسی

    آذر ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • بندرعباس ، میزبان اولین مانور منطقه ای جنوب کشور در حوزه آب و برق
    ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۸:۳۴
    شناسه : 20034
    بازدید 189
    5
    دریانیوز// مانور منطقه‌ای آب و برق به مجموعه‌ای از تمرینات و فعالیت‌ها اطلاق می‌شود که با هدف ارزیابی و بهبود عملکرد سیستم‌های تأمین آب و برق در شرایط بحرانی و اضطراری برگزار می‌شود.
    ارسال توسط : نویسنده : سمیه هاشمی پور منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// مانور منطقه‌ای آب و برق به مجموعه‌ای از تمرینات و فعالیت‌ها اطلاق می‌شود که با هدف ارزیابی و بهبود عملکرد سیستم‌های تأمین آب و برق در شرایط بحرانی و اضطراری برگزار می‌شود.

    این مانورها به شبیه‌سازی وضعیت‌های واقعی و بحرانی می‌پردازند تا نهادها و سازمان‌های مرتبط بتوانند توانایی‌های خود را در مدیریت بحران‌ها آزمایش کنند. هدف اصلی این مانورها، افزایش آمادگی نهادهای مختلف در برابر بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه مانند زلزله، سیل، طوفان و دیگر حوادث طبیعی است.

    این مانورها به کارکنان و مسئولان کمک می‌کنند تا با روش‌های مدیریت بحران آشنا شوند و مهارت‌های لازم را کسب کنند و همچنین تقویت همکاری و هماهنگی بین نهادهای مختلف دولتی و خصوصی در حوزه آب و برق از دیگر اهداف این مانورهاست. معمولا برای برگزاری این مانورها یک سری اقداماتی صورت می گیرد که اولین مورد آن برنامه‌ریزی است ،مرحله دوم انتخاب یک سناریوی واقعی که نمایانگر یک بحران باشد؛ این سناریو می‌تواند شامل قطع برق، آلودگی آب، یا آسیب به زیرساخت‌ها باشد.

    مرحله سوم تعیین شرکت‌کنندگان است ، شناسایی نهادهای مختلف شامل شرکت‌های آب و برق، سازمان‌های امدادی، پلیس، آتش‌نشانی و نهادهای دولتی و در آخر تدوین برنامه که شامل طراحی مراحل مانور و زمان‌بندی فعالیت‌ها. اقدام بعدی، شبیه‌سازی شرایط بحرانی است در این مرحله، شرکت‌کنندگان به شبیه‌سازی شرایط بحرانی پرداخته و نحوه پاسخ‌دهی خود را ارزیابی می‌کنندو نهادها باید به طور هماهنگ عمل کنند و راهکارهای لازم را برای مدیریت بحران ارائه دهند.پس از پایان مانور، جلسه‌ای برای بررسی نقاط قوت و ضعف برگزار می‌شود.

    مزایای مانور منطقه‌ای به شرح ذیل می باشد :

    – افزایش آمادگی: این مانورها به نهادها کمک می‌کنند تا در شرایط بحرانی بهتر عمل کنند.

    – تقویت همکاری: همکاری بین نهادهای مختلف در زمان بحران‌ها افزایش می‌یابد.

    – آموزش کارکنان: کارکنان با چالش‌های واقعی مواجه می‌شوند و مهارت‌های لازم را کسب می‌کنند.

    مانور منطقه‌ای آب و برق به عنوان ابزاری کلیدی برای افزایش آمادگی در برابر بحران‌ها و بهبود عملکرد سیستم‌ها شناخته می‌شود. این مانورها نه تنها به شناسایی نقاط ضعف کمک می‌کنند، بلکه زمینه‌ساز همکاری‌های مؤثر بین نهادهای مختلف نیز هستند.

    در نهایت ذکر این نکته مهم است که برگزاری منظم این مانورها می‌تواند به بهبود زیرساخت‌های آب و برق و افزایش تاب‌آوری جامعه در برابر بحران‌ها منجر شود.

    بندرعباس ، میزبان اولین مانور منطقه ای جنوب کشور در حوزه آب و برق

    در خبری که به تازگی از سایت استانداری هرمزگان منتشر شد؛ با این خبر خوب مواجه شدیم که بندرعباس محل برگزاری اولین مانور منطقه ای جنوب کشور در حوزه آب و برق در آذرماه می باشد. در این مورد مدیر کل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، بندرعباس را محل برگزاری اولین مانور منطقه ای جنوب کشور در حوزه آب و برق اعلام کرد که در ارتقاء سطح آمادگی استان تأثیر بسزایی دارد.

    مهرداد حسن زاده مدیر کل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در نشست هماهنگی برگزاری اولین مانور منطقه‌ای کشور در حوزه آب و برق، گفت: این مانور در راستای اجرای قانون مدیریت بحران کشور و گام چهارم از برنامه استانی آمادگی پاسخ به بحران برنامه ریزی شده است.حسن زاده از مشارکت استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان جنوبی در این مانور خبرداد و افزود: بندرعباس بعنوان برگزار کننده اولین مانور منطقه‌ای و موضوعی کشور انتخاب شده که در ارتقاء سطح آمادگی سیستم های واکنش سریع استان بسیار تأثیرگذار خواهدبود.

    حسن زاده اهداف برگزاری این مانور را ویژه دانست و ادامه داد: ویژگی این مانور اختصاصی بودن آموزش ها، عمل ها و عکس العمل ها در شرایط بحران براساس سناریوی نزدیک به واقعیت در حوزه آب و برق است که برنامه ریزی برای شرایط اضطرار، سنجش آمادگی سازمان های مجری و چگونگی به کارگیری تجهیزات و امکانات دستگاه‌ها به هنگام بروز حوادث و بحران ها از مهمترین دستاوردهای آن خواهد بود.

    وی در خصوص زمان برگزاری و شرکت کنندگان این مانور گفت: ۷ آذرماه تمامی شرکت های دولتی و خصوصی حوزه آب و برق همچنین متولیان بخش امداد و نجات، امنیت و انتظامی در این مانور مشارکت خواهند کرد.حسن زاده در پایان یادآور شد که تعداد ۴۲ مانور استانی و ۲۲۷ مانور شهرستانی، شامل مانور عملیاتی و دور میزی می باشد در سال ۱۴۰۲ در سطح استان هرمزگان برگزار شده است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.