حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3911 تعداد نوشته های امروز : 14 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 127×
  • تقویم شمسی

    آبان ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
    ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰  
  • بحران کمبود پرستار در هرمزگان
    ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۴:۱۷
    شناسه : 21141
    بازدید 1153
    3
    دریانیوز// در حالی موضوع افزایش اضافه کار پرستاران به ساعتی ۸۰ هزار تومان مطرح شده که گویا تصمیم گیران در این جامعه زندگی نمی کنند که با منت گذاشتن بر سر این‌قشر ایثارگر عرصه سلامت کشور ، چنین مبلغی را اعلام می‌کنند.
    ارسال توسط : نویسنده : علی زارعی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// در حالی موضوع افزایش اضافه کار پرستاران به ساعتی ۸۰ هزار تومان مطرح شده که گویا تصمیم گیران در این جامعه زندگی نمی کنند که با منت گذاشتن بر سر این‌قشر ایثارگر عرصه سلامت کشور ، چنین مبلغی را اعلام می‌کنند.هرساله با فرارسیدن روز پرستار وعده هایی برای رفع مشکلات‌پرستاران داده‌ می شود و پس از آن به فراموشی سپرده می شود‌ .

    بی توجهی به پرستاران باعث شده از یک طرف کمبود پرستار در سیستم بهداشت ودرمان داشته باشیم و از طرفی دیگر سالانه بخشی از پرستاران شاغل در مراکز درمانی مهاجرت می کنند واز سیستم کشور جدا می شوند.در استانی مانند هرمزگان که کمبود پرستاران بیشتر است و حداقل به اندازه تعداد فعلی پرستاران شاغل در استان بایستی استخدام شوند تا به استاندارد برسیم .

    متاسفانه کمبود شدید پرستار در هرمزگان باعث شده فشار بیشتری به پرستاران شاغل در مراکز درمانی استان وارد شود و برخی به بیماری های جسمی و روحی مبتلا شوند و حتی نتوانند به امورات خانوادگی شان بطور کامل برسند. در حوزه پرستاری از یک طرف بایستی پرستار مورد نیاز در استان و کشور استخدام شود و از طرفی تعرفه گذاری، قانون ارتقای بهره‌وری و فوق العاده خاص و… بصورت قانونی و منطقی برای پرستاران اجرا واز آن طرف قانون مشاغل سخت و زیان آور برایشان اجرایی شود.

    در استان هرمزگان که کمبود پرستار داریم و از آن طرف پرستار بومی کمی داریم ، بایستی برای تربیت پرستار بومی سهمیه های دانشگاه ها افزایش یابد و سهمیه منطقه محروم داشته باشیم‌ واز آن طرف مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به مدارس بروند و دانش آموزان را ترغیب کنند تا رشته پرستاری و رشته های حوزه بهداشت و درمان را انتخاب کنند و در این رشته ها تحصیل کنند.

    همچنین بایستی ورود دانش آموزان کنکوری به رشته های موردنیاز استان تسهیل شده و سهمیه هایی به استان داده شود و دانش آموزان هرمزگانی را در باتلاق تبعیض آمیز کنکور در رقابت با دانش آموزان مناطق دیگر که کیفیت آموزشی بالاتری نسبت به هرمزگان دارند، قرار ندهند که نمی توانند رقابت عادلانه ای داشته باشند. از طرفی دیگر بایستی پرستاران شاغل مورد حمایت های لازم قرار گرفته و تسهیلات و مشوق هایی برای شان درنظرگرفته شود.

    در حوزه مسکن پرستاران که قرار بود در طرح نهضت ملی مسکن به آنها امتیاز ویژه ای داده شود که متاسفانه اینگونه نشد و مانند سایر اقشار بایستی در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام می کردند و شرایط افراد عادی را می داشتند و درواقع امتیاز ویژه ای به آنها داده نشد که در این بخش انتظار می رود راه وشهرسازی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و نظام پرستاری قطعات زمین جهت ساخت مسکن ویلایی را به پرستاران واگذار نماید تا با تسهیلات بانکی بتوانند برای خودشان مسکن مناسب بسازند و امتیازات ویژه ای را برای پرستاران استان قائل شوند که با شرایط کمبود پرستار وامکانات و گرمای هوا همچنان به خدمترسانی به بیماران مشغول هستند و کمتر به مهاجرت می اندیشند.

    اگر که این پرستاران نیز بخاطر مشکلات معیشتی ، مسکن و… از استان خارج شوند و مهاجرت به سایر استان ها و کشورها داشته باشند ، بحران کمبود پرستار در هرمزگان بیشتر خواهد شد. شرایط فعالیت پرستاران در استان استاندارد نیست و پرستاران از شرایط موجود رضایت چندانی ندارند و بایستی به این قشر توجه بیشتری شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.