دریانیوز// در چندماه اخیر که ایست وبازرسی بعد از دانشگاه هرمزگان راه اندازی شد تا حرکت خودروهای قاچاقچیان سوخت را کندتر کند، اما این خودروهای سوختبر در خلاف مسیر جهت حرکت خودروها در جاده ها راندند که خطراتی را برای سایر رانندگان آفریدند. از طرفی دیگر در جاده بندرعباس به میناب هم در محل این ایست وبازرسی ، ترافیک سنگینی ایجاد شد و در روزهای پایان هفته و بخصوص پنجشنبه ها رانندگان ساعت ها در این ترافیک می ماندند که باعث اظهارگلایه شدید رانندگان و شهروندان شد که روزنامه دریا نیز بارها به این موضوع پرداخت.
امام جمعه بندرعباس در چند خطبه از نماز جمعه، نمایندگان مجلس و شورای شهر ، رسانه ها و… بارها نسبت به راه اندازی اینایست و بازرسی که باعث ایجاد ترافیک و حتی قفل شدن چرخ خودروهای امدادرسان در این ترافیک شده ،هشدار دادند و خواستار اتخاذ تدابیر لازم در این حوزه شدند.بطور حتم مقابله با قاچاق سوخت باید با جدیت انجام شود و همه دستگاه ها و بخش ها در این حوزه مشارکت کنند ، اما اجرای طرح های مقابله ای نیز باید بادرنظر گرفتن تمام شرایط باشد. انسداد جاده های فرعی و خاکی که قاچاقچیان سوخت از این مسیرها تردد می کردند، اقدامی مناسب است. بایستی با قاچاقچیان سازمان یافته سوخت برخورد قاطع و همه جانبه شود.
قاچاقچیانی که بنظر می رسد بدلیل ترک فعل برخی دستگاه ها در مرکز و استان روز به روز فربه تر شده اند و باید ریشه های قاچاقچیان سوخت سازمان یافته سوزانده شوند، وگرنه زدن شاخه های فرعی قاچاق سوخت، چندان گره گشا نیست و مرتب شاخه های جدید ایجاد می شود. قاچاق سوخت باید آسیب شناسی شود ؛ اینکه برخی محصلان هم درس را رها می کنند و به سمت قاچاق سوخت می روند ، هم بایستی ریشه یابی و آسیب شناسی شود. برخی هم برای امرار معاش به این سمت می روند که متاسفانه برای مردم استان اشتغالزایی مناسبی صورت نگرفته است و به همین دلیل هم هرمزگان بالاترین نرخ بیکاری را در استان دارد و این افزایش قاچاق سوخت با بیکاری مردم استان بی ارتباط نیست.
قاچاق سوخت بحرانی چندوجهی است که باید به تمام زوایای آن توجه شود. باید در ساحل اجازه ورود سوخت به دریا و شناورها داده نشود. از آن طرف باید تدابیر قانونی برای فروش سوخت شهروندان اتخاذ شود و دولت خودش سوخت مازاد شهروندان در بخش های مختلف را خریداری کند تا نیازی به وارد کردن سوخت به کشور هم نباشد.موضوع دیگر اینکه نباید به بهانه قاچاق سوخت، مردم عادی برای سوختگیری در جایگاه های سوخت با مشکل مواجه شوند و ساعت ها در صف های سوخت گیری معطل شوند.
بعد از چند هفته از گلایه های اقشار مختلف نسبت به راه اندازی ایست بازرسی در جاده بندرعباس به میناب ، این ایست بازرسی جمع آوری شد و از پنجشنبه این هفته ترافیک سنگین در این مسیر وجود نخواهد داشت . اما مقابله با قاچاقچیان سوخت با شیوه های مختلف بایستی ادامه یابد و ریشه های آن بایستی سوزانده شود. در ادامه شرح کامل خبری که از خبرگزاری فارس منتشر شد به این صورت است :
ایست و بازرسی جنجالی جاده میناب جمع شد
ایست و بازرسی جنجالی جاده بندرعباس به میناب بعد از دانشگاه هرمزگان جمع شد.ایست و بازرسی جنجالی جاده بندرعباس به میناب که چند هفتهای ایجاد و انتقادات زیادی پيرامون آن در محافل مختلف از جمله از سوی نخبگان، نمایندگان مجلس و نماینده ولی فقیه مطرح شده بود جمع آوری شد.دست اندازها و سرعت گیرهای وسط جاده نیز در محدوده این ایست و بازرسی جمع آوری شدهاند و تردد در این مسیر روان است. صف خودروهای عبوری در این مسیر بخصوص در روزهای پایانی هفته و نیز حرکت خلاف جهت خودروهای حامل سوخت قاچاق در مسیر بازگشت از میناب و تردد بی مهابای آنها در جاده سبب طرح انتقادات فراوانی شده بود.چند روز پیش رئیس کل دادگستری هرمزگان از بررسی گلایههای مردم در این باره خبر داده بود.این ایست و بازرسی اوایل مهر ماه ۱۴۰۳ ایجاد شده بود.
ثبت دیدگاه