دریانیوز//جمعه شب گذشته جشن بزرگ مادرانه در مسجد جامع بندرعباس همزمان با خجسته میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) با استقبال مردم این شهر و در هوای سرد زمستانی با ویژه برنامه هایی از جمله مداحی، آزادی زندانیان غیرعمد، اهدای جهیزیه، حضور دو برادر جوان حافظ نابغه قرآنی و دکتر سید محمود انوشه روانشناس و مشاور خانواده برگزار شد و جای قدردانی از دفتر نماینده ولی فقیه در استان دارد که این برنامه زیبا را برگزار کردند.
در اینجا دو نکته را لازم می دانم متذکر شوم. اولا در حوزه قرآنی در استان هرمزگان همچنان برای آموزش قرآن مشکل داریم. علیرغم اینکه سال ها پیش رهبر معظم انقلاب بر تربیت ده میلیون حافظ قرآن کریم در کشور تاکید فرمودند و سهمیه استانی آن مشخص شد و انتظار میرفت در هرمزگان نیز تحولاتی در حوزه آموزش قرآن صورت پذیرد که متاسفانه اینگونه نشد و آموزش قرآن بر دوش موسسات غیردولتی قرآنی قرار گرفت که هیچگونه حمایتی از آنها صورت نمی گرفت و بخشی از آنها تعطیل شدند و بخشی دیگر نتوانستند به آموزش باکیفیت بپردازند و ما نیز در دهه نود بارها در گزارش هایی به این موضوع بخصوص در ماههای رمضان پرداختیم و اقدامی صورت نگرفت و بسیاری از خانواده ها که تمایل داشتند فرزندانشان را قرآنی تربیت کنند و خانواده هایی قرآنی داشته باشند، در این حوزه نتوانستند موفقیت لازم را کسب کنند.
موضوع دیگر در سخنرانی دکتر انوشه که ایشان بصورت تیتروار به مهارتهای زندگی و ارتباطات همسران و فرزندان پرداختند و نکات بسیار مهم و کاربردی را به خانواده ها متذکر شدند که اولا جای چنین سخنرانیها و آموزشهایی در استان خالی است و ثانیا مشاهده میشود که خانواده های زیادی با مشکلاتی در ارتباطات همسران وفرزندان و تربیت فرزندان مواجهند و به دلیل عدم آموزش مهارت های زندگی، دچار تلاطمهای زیادی می شوند و به طلاق عاطفی ویا پایان خط زندگی مشترک می رسند که روزبه روز درحال افزایش است و ضرورت دارد توسط نهادهای مختلف، آموزشهای لازم به خانوادهها در خصوص ارتباط با همدیگر و همسرداری، فرزندپروری و… برگزار شود که در این حوزه نیز خلاء بزرگی در استان داریم.
در این حوزه انتظار می رود دفتر نماینده ولیفقیه در استان برنامه ریزی نمایند واز دستگاههای متولی فرهنگی و مرتبط با خانواده و اداره کل اموربانوان و خانواده استانداری و… بخواهند که دوره های آموزشی مهارت های زندگی در سطوح و مناطق مختلف باحضور روانشناسان و مشاوران خانواده برگزار شده تا از تنش های خانوادگی کاسته شود و مشکلات خانواده ها و همسران و فرزندان کمتر شود و وقوع جرم و آسیب های اجتماعی نیز کاهش یابد.
اگر که در این حوزه اقدام شود، حتی از تشکیل پرونده های قضایی و… نیز کاسته می شود که معاونت پیشگیری از جرم قوه قضاییه و دادگستری هرمزگان نیز می تواند در این حوزه برنامهریزی و پیگیری لازم داشته باشد تا خانوادهها ارتباط شان با روانشناسان و مشاوران خانواده افزایش یافته و آنها به میان خانواده ها رفته و ارائه مشاوره داشته باشند وهمچنین جلسات عمومی و خصوصی در این حوزه ها افزایش یابد. مردم بایستی راحت بتوانند به مشاوران خانواده دسترسی داشته باشند و بخشی از مشکلات خانوادگیشان را با مشاوره برطرف نمایند.
ثبت دیدگاه