دریانیوز // آیین افتتاح پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در بندرعباس برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دریا ؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، معاونین و مدیران دانشگاه، مدیرکل امور اجتماعی استانداری هرمزگان، عضو شورای شهر بندرعباس، مدیرکل روابط عمومی استانداری، روسای دانشکدهها، روسای بیمارستانها، خیرین سلامت و سایر مقامات و مسئولان استان در این افتتاحیه حضور داشتند.
دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این آیین گفت: جذب دانشجوی خارجی در دستورکار دولت جمهوری اسلامی ایران است و همه دانشگاههای کشور باید در راستای جذب دانشجوی خارجی تلاش کنند. وی افزود: ۹۷ دانشجوی خارجی دانشگاه علوم پزشکی از نیم سال دوم تحصیلی ۱۴۰۱ در این دانشگاه پذیرش شده و مشغول به تحصیل در رشته پزشکی هستند. این دانشجویان از کشورهای پاکستان و افغانستان پذیرفته شدهاند و در آینده نیز دانشجویانی از کشورهای عربی، هندوستان و چین نیز پذیرش خواهند شد.
دکتر جاودان اضافه کرد: پردیس بینالملل دانشگاه با مساحت ۴هزار مترمربع و زیربنای ۹۲۴ مترمربع بازسازی شد که شامل بخش اداری، کلاسهای آموزشی، آزمایشگاه، آکادمی زبانهای خارجه، سرای دانشجویی بینالملل پسرانه و سرای دانشجویی بینالملل دخترانه با امکانات کامل و سلف سرویس تغذیه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: جمعا ۱۴۰ میلیارد ریال برای بازسازی ساختمان پردیس و سراهای دانشجویی هزینه شده است که ۴۳ میلیارد ریال مربوط به بازسازی ساختمان و ۹۷ میلیارد ریال مربوط به تجهیز آن است.وی با اشاره به اینکه تبادلات فرهنگی، اقتصادی و دیپلماسی علمی از مواردی است که در راهاندازی پردیس بینالملل مدنظر بوده است، افزود: تبادلات علمی با کشورهای همسایه، تامین امنیت کشور را نیز به دنبال خواهد داشت.
دکتر جاودان گفت: سال گذشته راهاندازی دانشکدههای علوم پزشکی در شرق و غرب استان انجام شد و پس از استقلال این دانشکدهها، امیدواریم با استقرار آنها شاهد حضور سه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی در استان هرمزگان و ارتقای آموزش پزشکی و افزایش کیفیت خدمات بهداشتی درمانی به مردم باشیم.
این مقام مسئول ادامه داد: همچنین در سال گذشته ۱۷ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان فعال شد که شامل رشتههای تخصص و فوق تخصصی نیز میباشد.وی در پایان از مسئولان وزارت بهداشت، نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، استاندار هرمزگان، نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس، دستگاههای امنیتی و انتظامی، شورای شهر، شهرداری، خیرین سلامت و همه همکاران در حوزه معاونت آموزشی، معاونت توسعه و معاونت دانشجویی تشکر کرد.
همچنین حجتالاسلام و المسلمین سید عباس تقوی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان در این آیین گفت: افتتاح پردیس بینالملل، ظرفیتی را ایجاد میکند که با وجود تفاوتها بتوانیم یکدیگر را بیشتر بشناسیم و با فرهنگ و سنت هم آشنا شویم، در کنار هم قرار بگیریم و به یکدیگر کمک کنیم.وی افزود: در حوزه پزشکی سالها پیش ما نیازمند پزشکان کشورهای دیگر بودیم. امروز میبینیم که نظام آموزش پزشکی کشور ما را از ورطه نیاز رهانید و به استقلال و خودکفایی رساند.
حجتالاسلام تقوی اظهار کرد: مبنای نظام توحیدی عدالت، آزادی و بالاتر از آنها کرامت انسان است. در انقلاب اسلامی نیز امام (ره) برای دفاع از کرامت انسان قیام کرد.رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تاکید کرد: در جذب دانشجویان بینالملل توجه داشته باشیم که باید انسانهای قوی از نظر علمی، مهارتی، فکری و بصیرتی تربیت کنیم. هیچ کشوری دانشجوی خارجی پذیرش نمیکند جز برای اینکه آن دانشجو را مطابق فرهنگ خود تربیت کند.وی با بیان اینکه دیپلماسی علمی، بستری برای دیپلماسی اجتماعی و سیاسی است، افزود: برای دفاع از انسانیت ما باید از همه ظرفیتهایمان استفاده کنیم. بنابراین اگر دیپلماسی علمی در دستورکار ماست برای گسترش عدالت و دفاع از انسانیت نیز باید قدم برداریم.
دیپلماسی علمی از مهمترین اهداف راهاندازی پردیس بینالملل دانشگاه
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در آیین افتتاح پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: دیپلماسی علمی از مهمترین اهداف راهاندازی پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است.دکتر عبدالعظیم نجاتیزاده به بیان اهداف تاسیس پردیس بینالملل پرداخت و گفت: یکی از اهداف راهاندازی پردیس بینالملل، بینالمللی کردن آموزش است.وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف دیگر ارتقا رتبه علمی دانشگاه است، افزود: جذب دانشجوی خارجی و ارتباط علمی بین کشورها در زمینه آموزش، تحقیقات و فناوری میتواند در رتبهبندی آموزشی دانشگاهها تاثیر بسزایی داشته باشد.
رئیس دانشکده پزشکی بندرعباس اظهار کرد: یکی از اهداف مهمتر دیپلماسی علمی است. دانشجوی خارجی که در این کشور درس میخواند و پس از فارغالتحصیلی به کشور خود برمیگردد، ذهنیتی که از ایران داشته سالها در ذهنش باقی میماند و در نتیجه آن ارتباطات علمی بین کشورها گسترش پیدا میکند. بنابراین دیپلماسی علمی و ارتباط علمی بین دانشگاهها که زمینهساز ارتقا علمی است، یکی از اهداف اصلی راهاندازی پردیسهای بینالمللی است.
دکتر نجاتیزاده با اشاره به موضوع دیپلماسی سلامت گفت: در دانشگاههای پیشران سلامت مثل دانشگاه «ایران» رشته دکتری تخصصی دیپلماسی سلامت راهاندازی شده است. بنابراین دانشجوی خارجی نظام سلامت را میبیند و پیشرفته بودن نظام بهداشت و درمان ما میتواند الگویی برای دانشجوهای خارجی برای انتقال به کشور خودشان باشد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: ارزآوری در جهت توسعه زیرساختهای آموزشی دانشگاهها نیز از دیگر اهداف راه اندازی پردیس بینالملل است.وی در پایان گفت: باید برای خود چشماندازی تعریف کنیم که انشاالله در آینده بتوانیم شعبه بینالملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را در کشورهای همسایه راهاندازی کنیم.
همچنین دکتر حسینپور، معاون توسعه دانشگاه در این آیین ضمن بیان اینکه بازسازی و تجهیز ساختمان پردیس و سراهای دانشجویی، باوجود گرمای طاقتفرسای تابستان در مدت زمان کوتاهی انجام شد، از همکاران خود در حوزه پشتیبانی تشکر کرد.لازم به ذکر است؛ دکتر اقدس دهقانی، عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی طی ابلاغی ازسوی رئیس دانشکده پزشکی بهعنوان سرپرست پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان منصوب شد.
ثبت دیدگاه