حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳ Thursday, 26 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4085 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد اعضا : 13 تعداد دیدگاهها : 127×
  • تقویم شمسی

    آذر ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
        فروردین »
     123456789101112131415161718192021222324252627282930  
  • اجرای حسابرسی توسط تامین‌اجتماعی به منظور  جلوگیری از تضییع حقوق کارگران
    ۲۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
    شناسه : 9110
    بازدید 1538
    31
    مدیرکل تأمین‌اجتماعی هرمزگان در بازدید از کارگاه‌های فعال عنوان کرد دریانیوز// به مناسبت هفته تامین‌اجتماعی از کارگاه‌های تولیدی فعال استان هرمزگان بازدید شد.
    ارسال توسط : نویسنده : امین زارعی منبع : روزنامه دریا
    پ
    پ

    دریانیوز// به مناسبت هفته تامین‌اجتماعی از کارگاه‌های تولیدی فعال استان هرمزگان بازدید شد.
    با حضور عباس اکبری مدیرکل تأمین‌اجتماعی هرمزگان، دکتر غلامعباس مومنی مدیر درمان تامین‌اجتماعی هرمزگان، سیدامیر امیری‌زاد مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان و جمعی از معاونین تامین‌اجتماعی هرمزگان از چهار کارگاه فعال تولیدی استان بازدید شد. مدیرکل تأمین‌اجتماعی هرمزگان در این بازدیدها گفت: کارفرمایان و کارگاه‌های فعال از شرکای اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی هستند. عباس اکبری اظهارداشت: سازمان تأمین‌اجتماعی با سه‌جانبه‌گرایی بین کارفرمایان، کارگران و دولت فعالیت می‌کند. اکبری عنوان کرد: کارفرمایان به عنوان شرکای اصلی سازمان، باعث می‌شوند که سازمان تأمین‌اجتماعی بتواند به تعهدات خود عمل کند. وی افزود: زمانی که کارگاه‌ها فعال بوده و کسب و کار داشته‌باشند، می‌توانند با پرداخت حق بیمه، به سازمان برای انجام تعهدات کمک کنند.
    اکبری بیان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۱ بیش از یک میلیون و ۱۳ هزار و ۷۰۷ نفر در استان هرمزگان تحت پوشش سازمان تامین‌اجتماعی قرار داشته‌اند که نیمی از جمعیت استان را شامل می‌شود. وی به کارگاه‌های فعال در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بیش از سی هزار کارگاه فعال در سطح استان در حال فعالیت هستند که حق بیمه پرداخت می‌کنند.اکبری ادامه‌داد: از این تعداد کارگاه، یازده هزار کارگاه از معافیت بیمه‌ای برخوردار هستند و تنها حق بیمه سهم کارگر را پرداخت می‌کنند.
    مدیرکل تأمین‌اجتماعی هرمزگان خاطرنشان کرد: عمده منابعی که سازمان تأمین‌اجتماعی برای پرداخت تعهدات خود نیاز دارد از محل پرداخت حق بیمه از سوی کارگاه‌ها تامین می‌شود.
    وی با بیان اینکه تاخیر در پرداخت حق بیمه کارگران جرایمی را برای کارفرما به همراه دارد اظهارداشت: این جرایم به این دلیل است که باید بین کارگاه‌هایی که حق بیمه را به موقع پرداخت می‌کنند و آنهایی که با تاخیر پرداخت می‌کنند باید تفاوتی باشد و این جرایم نیز به صورت قانون توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده و سازمان تأمین‌اجتماعی در این موضوع تصرفی ندارد.
    اکبری به اجرای طرح بخشودگی جرایم بیمه‌ای اشاره و عنوان کرد: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۲ به عنوان سال مهار تورم و رشد تولید از سوی مقام معظم رهبری و به منظور حمایت از تولید، حفظ و افزایش اشتغال برای بنگاه‌های کوچک و متوسط زیر ۱۰۰ نفر، بخشنامه بخشودگی جرایم از طریق سازمان تامین اجتماعی صادر و در حال اجرا است.
    وی افزود: کلیه کارفرمایان یا همان صاحبان این بنگاه‌ها می‌توانند به شعب سازمان تامین اجتماعی در سراسر استان هرمزگان مراجعه و نسبت به پرداخت بدهی‌های خود به صورت یکجا و در صورت عدم توانایی پرداخت نقدی، نسبت به تقسیط بدهی اقدام نمایند. این مسئول بیان کرد: مشمولین این بخشنامه کلیه کارفرمایان کارگاه‌های تولیدی، صنعتی، معدنی، کشاورزی، خدماتی، اصناف و شرکت‌های دانش‌بنیان که حداقل به مدت یک سال از زمان تقسیط بدهی نسبت به حفظ یا افزایش اشتغال نموده و در حال حاضر فعال هستند شامل می‌شود.وی خاطرنشان کرد: طرح بخشودگی جرایم به این دلیل است که مشکلات حوزه‌های تولیدی و کارگاه‌ها برطرف شود و رونق تولید و اشتغال پایدار به وجود بیاید.
    مدیرکل تأمین‌اجتماعی هرمزگان در خصوص انجام حسابرسی توسط سازمان تامین‌اجتماعی از کارگاه‌های فعال عنوان کرد: این حسابرسی‌ها براساس قانون انجام می‌شود تا از تضییع حقوق کارگران جلوگیری شود.
    اکبری درباره خدمات غیرحضوری این سازمان گفت: سازمان تامین‌اجتماعی به منظور در دسترس بودن خدمات در هر زمان و مکان، اقدام به راه‌اندازی سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان و نرم‌افزار تامین من نموده‌است که این امر باعث کاهش مراجعات به شعب تامین‌اجتماعی شده‌است.
    در ادامه مدیر درمان تامین‌اجتماعی هرمزگان اظهارداشت: یکی از خدمات سازمان تأمین‌اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر کشور، خدمات درمانی است که این خدمات به دو صورت درمان مستقیم و درمان غیرمستقیم ارائه می‌شود.
    دکتر غلامعباس مومنی ادامه‌داد: در درمان مستقیم خدمات درمانی از طریق مراکز ملکی سازمان به جامعه هدف ارائه می‌شود و در درمان غیر مستقیم نیز از طریق انعقاد قرارداد با سایر بخش‌های درمانی در کشور به صورت خرید خدمت، خدمات به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران ارائه می‌شود. مومنی خاطرنشان کرد: در درمان مستقیم ارائه خدمات ما در استان توسط یک بیمارستان و نه مرکز درمانی با ۱۹۳ تخت فعال ارائه می‌شود.
    وی اضافه کرد: در حال حاضر ده درصد از تخت‌های درمانی استان در بیمارستان خلیج‌فارس قرار دارد که سی درصد از خدمات درمانی استان را ارائه می‌کند. مومنی بیان کرد: علی‌رغم مشکلاتی که در حوزه درمان در استان هرمزگان وجود دارد، مراکز درمانی سازمان در استان بهترین امکانات درمانی از جمله سی‌تی‌اسکن، ام‌آرآی و آزمایشگاه برای ارائه خدمت داریم اما برای جمعیت استان کم است.
    وی گفت: تمام تلاش ما این است که بتوانیم بهترین خدمات درمانی را به مراجعه‌کنندگان ارائه کنیم و از رفتن هم‌استانی‌هایمان برای درمان به دیگر استان‌ها جلوگیری نماییم.
    در ادامه مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان عنوان کرد: در حال حاضر بیش از هزار و ۲۹۰ قرارداد اجرای طرح با سرمایه‌گذاران منعقد شده‌است که ۵۳۲ طرح به مرحله اجرا درآمده و باعث اشتغال بیش از هفت هزار نفر در استان شده‌است.سیدامیر امیری‌زاد بیان کرد: با اجرای باقی‌مانده طرح‌های منعقد شده، بیش از شانزده هزار نفر می‌توانند مشغول به کار شوند.قابل ذکراست؛ با حضور مسئولان از شرکت تولیدی آرد مروارید، شرکت تولیدی روغن حیات، شرکت مبنا برق بندر و شرکت بیتا برق بازدید و مشکلات بیمه‌ای این کارگاه‌ها توسط مدیرکل و معاونین تامین‌اجتماعی هرمزگان مورد بررسی قرار گرفت.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.