دریانیوز// این روزها افراد زیادی را می بینیم که به دنبال موفقیت هستند و برای دست یافتن به آن در جستجوی سمینارهای موفقیت می باشند و از سمیناری به سمینار دیگری حضور پیدا می کنند. شاید این کارها برای برخی دیگر جای تعجب و شگفتی داشته باشد و از آن جالب تر افرادی هستند که این سمینارها را برگزار می کنند، البته افرادی باهوش و ذکاوت که می دانند چطور و چگونه از ترس و غفلت مردم پول تولید کنند.
غافل از اینکه موفقیت چیزی و یا جایی درون انسان است و اگر با عوامل بیرونی سنجیده شود کاملا نسبی است.مهمترین درس از زندگی را تجربه به انسان می دهد و خود فرد باید در جستجوی راهی و روشی برای درست زیستن باشد. داشتن نگرش و تفکرات مثبت و واقعبینانه به موضوعات و افراد دنیای پیرامون از ویژگیهای کسانی است که از سلامت کامل روحی و روانی برخوردارند. اما در مقابل افرادی که موضوعات را با قالب ذهنی خود ادراک میکنند و میخواهند بهزور آن را به شکل ترسها، نیازها و ارزشهای خود درآورند بهنوعی منفینگر هستند.
تجربه نشان داده است بزرگ ترین ترس انسان،خیالات منفی و باطلیست که از ذهن و ناخودآگاه او عبور می کند. البته باید این را بپذیریم که همیشه جنگی سهمگین بین تفکرات مثبت و منفی در ما وجود داشته و اکثر اوقات این نیروهای منفی هستند که حکمفرما میشوند گویا همیشه تفکرات منفی انرژی غالب بر تفکرات مثبت دارند.
بسیاری از بزرگان دینی و علمی به ما توصیه کرده اند که در همه چیز حد اعتدال را رعایت کنیم. در برنامه ریزی و آینده نگری هم لازم است که هم مثبتاندیش باشیم و هم واقعیتها را در نظر بگیریم. تفکر واقعگرایانه به این معنی است که با ذهنی باز و نگرشی مثبت، موقعیتهای مختلف را دقیقا همانگونه که هستند ببینیم و بررسی کنیم. واقعبینی باعث میشود که نه بهطور کامل ناامید شوید ونه خود را با رویاپردازی فریب دهیم.
باید همیشه در جنگ و جدال با منفی گرایی بود روی به سمت مثبتاندیشی آورد اما، مثبت اندیشی واقع گرایانه، چراکه مثبت اندیشی رویایی و به دور از برنامه ریزی و واقع گرایانه خود سمی خواهد بود و عواقبی به دنبال خواهد داشت.همه ما می دانیم که با ترویج روانشناسی زرد و جملات انگیزشی که این روزها بیشتر در فضای مجازی بهخصوص اینستاگرام و بیشتر برای جذب دنبالکننده و گرفتن تبلیغات از زبان افراد مختلف با هر درجه تحصیلی مرتبط یا غیرمرتبط انجام میشود، در میان افراد شاهد شکلگیری نوعی مثبتاندیشی سمی هستیم.
مثبتاندیشی سمی نوعی اعتقاد مخرب است که به افراد القا میشود در تمام شرایط، حتی شرایط ناخوشایند و سخت و دشوار احساسات منفی خود را کتمان کنید و مثبتاندیشی خود را حفظ کرده و به ابراز احساسات مثبت بپردازید. که عملا اگر فردی کاملا در تعادل روحی به سر ببرد به نیکی میداند که باید در شرایط مختلف و عواطف و احساسات منطقی و مناسب شرایط را بروز دهد در غیر اینصور حتما دچار ضربه روحی خواهد شد. پس اعتدال و آگاهی در برنامه ریزی صحیح برای زندگانی بسیار دارای اهمیت می باشد.
ثبت دیدگاه