دریا نیوز







مدیرکل دامپزشکی هرمزگان:هیچ گوشت منجمد وارداتی در بندرعباس متوقف نکرده‌ایم

دریا نیوز: مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: از سوی دامپزشکی هیچگونه گوشت منجمد وارداتی متوقف نشده‌است

، 09:42   /   کد خبر: 33526   /   تعداد بازدید: 2158


دریا نیوز: مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: از سوی دامپزشکی هیچگونه گوشت منجمد وارداتی متوقف نشده‌است.

دکتر محمد جانباز در گفتگوی اختصاصی با روزنامه دریا افزود : طی ماه های آبان، آذر و پانزده روز از دی ماه مقدار چهار هزار و چهارصد تن گوشت منجمد وارداتی به اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان اظهار شده‌است است که آزمایشات لازم بر روی آنها انجام گرفته‌است.

جانباز با بیان اینکه این گوشت ها از نظر بهداشتی مشکلی نداشتند اظهارداشت : از نظر ما این گوشت ها ترخیص هستند و باید شرکت‌های واردکننده با ارائه مدارک لازم به گمرک گوشت های وارداتی را ترخیص نمایند.

وی درباره تاخیر در ترخیص نیز عنوان کرد : اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان بعد از وارد شدن گوشت به استان طی یک هفته آزمایشات لازم را بر روی گوشت ها انجام و جواب آنها را داده‌است و شرکت‌های واردکننده باید مدارک را به گمرک ارائه نموده تا این گوشت ها ترخیص شوند که دل این بین اگر مشکلات ارزی وجود دارد بهتر است این مشکل نیز از سوی مسوولان ذیربط برطرف شود.

جانباز خاطرنشان کرد: در آبان ماه بیش از هزار و پانصد تن، در آذر ماه نیز بیش از ۵۶۳تن و در پانزده روز دی ماه نیز ۲هزار و ۲۲۸تن واردات گوشت به اداره کل دامپزشکی هرمزگان اظهار شده‌است که آزمایشات گوشت های وارد شده در ماه های آبان و آذر انجام شده و آزمایشات مقداری از گوشت های دی ماه نیز در حال انجام است.

وی با رد این موضوع که گفته می شود این گوشت ها چهار ماه در بندرعباس متوقف است تصریح کرد : این گوشت ها مدت دو ماه و نیم است که در بندرعباس می باشد و توقف آنها هیچ ارتباطی به دامپزشکی ندارد زیرا ما به وظیفه خود در زمان مقرر عمل کرده‌ایم.

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان عنوان کرد : اگر گوشت ها از نظر بهداشتی مشکلی داشته ‌باشند ما اجازه ترخیص به آنها نمی دهیم زیرا سلامت کشور به خطر می افتد.

وی در پایان درباره مدت زمان مصرف این گوشت ها نیز اظهارداشت : گوشت های منجمد وارداتی از زمان تولید به مدت یک سال قابلیت استفاده را دارا می باشند و این گوشت ها از زمان حرکت از کشور مبدا تا زمان ترخیص در شرایط کاملا بهداشتی و در دمای بین ۱۲- تا ۱۸- درجه سانتیگراد نگهداری می شوند.