دریا نیوز: رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس با تأکید بر اینکه سخت است که یک ورزشکار افتخارآفرین جهانی هر روز برای تمرین و آمادهسازی از میناب به بندرعباس بیاید، گفت: ایکاش امکانات ورزشی در شهرستانها فراهم شود تا فردای عمر اداریمان افسوس نخوریم که میتوانستیم کاری انجام دهیم اما نشد!
به گزارش ایسنا منطقه خلیجفارس، آئین تجلیل و بدرقه دو هرمزگانی اعزامی به مسابقات پاراآسیایی جاکارتا صبح امروز باحضور احمد مرادی(رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس)، غلامحسین رنجبر(مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان)، غلامعلی دانشور(مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان) و جمعی از علاقهمندان به ورزش در سالن بهزیستی استان هرمزگان برگزار شد.
در این مراسم رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس با بیان اینکه ورزشکاران جانبازان و معلولین با کمترین ادعا بیشترین افتخارات را نصیب استان هرمزگان کردهاند، افزود: در حوزهای خدمت میکنیم که جامعه هدف ما افراد معلول هستند و این باعث افتخار است و به همین لحاظ نمیتوانیم با بخشنامه و فشار به دستگاه اجرایی الزام به حمایت کنیم بلکه هر کس با دید باز و توفیق الهی به حمایت از ورزشکاران میپردازد.
وی اظهار کرد: نگاه نباید ترحمآمیز باشد بلکه باید وجدانی و اخلاقی و وظیفهای باشد و خداوند به دنبال امتحان و آزمایش ما بوده که مسئولیت خود برابر معلولین را چگونه انجام میدهیم.
رئیس هیئت ورزشهای جانبازان و معلولین استان هرمزگان اضافه کرد: اگر این نگاه در جامعه جاری شود، بعید میدانم درخواستی از سوی هیئت ورزشهای جانبازان و معلولین شود و کسی موافق نباشد.
مرادی با اشاره به اینکه همیشه گفتهام که معلولیت سبب محدودیت نمیشود و امروز این افتخارآفرینان نشان دادند با کمبود امکانات توانستهاند بیشترین افتخارات را رقم بزنند، تصریح کرد: باید تلاشهای مربیان این عرصه را قدر بدانیم و یادمان نرود پتانسیل ورزشکارانمان بالاتر از این وضعیت موجود است و باید تلاش کنیم، نقایص را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: سه درصد از مجموعه اداری کشور باید به جامعه معلولین اختصاص یابد که متأسفانه بسیاری از دستگاهها این وظایف قانونیشان را انجام نمیدهند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: کار بزرگی ما مسئولین انجام ندادیم بلکه این ورزشکارانی هستند که نام کشور و هرمزگان را در عرصه بینالمللی برافراشتند و به سایر معلولین نشان دادند که با تلاش و پشتکار میتوان موفق بود.
مرادی افزود: زمانی که تصدی هیئت را در سال 91 پذیرفتم ورزشکاران زیادی در این رشته نبودند اما امروز 10 نفر ورزشکار به بالای 500 نفر رسید و این کار بزرگی است که ناشی از همدلی و تلاش تمامی ورزشکاران این عرصه است.
وی با بیان اینکه دست مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان و مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان با قانونگذاریهای صورت گرفته باز است، اظهار کرد: اعتبار لازم گرفتیم تا سالن ویژه معلولین در میناب به اتمام برسد اما باید آگاه باشیم این کاری است که باید مدیرکل ورزش و جوانان انجام دهد.
مرادی اضافه کرد: 27 صدم درصد ارزشافزوده به ورزش تعلق دارد و باید مدیرکل ورزش و جوانان استان پیگیر وصول آن باشد و دیگر قابلتحمل نیست این مصوبه باشد و هرمزگان از کمبود سالن رنج ببرد و این نیاز به نگاه بهتر و بیشتر مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان دارد.
وی با اشاره به اینکه سخت است که یک ورزشکار برای تمرین از میناب هر روز به بندرعباس بیاید و ایکاش امکانات در شهرستانها فراهم شود تا فردای عمر اداریمان افسوس نخوریم که میتوانستیم کاری انجام دهیم اما نشد، اظهار کرد: اگر این مراسم برگزار شد به مدد و تلاش آقای کامجو بود و باید تقدیر کرد و اصحاب رسانه بیادعا میآیند و بدون دریافت هزینه کار انجام میدهند و همه دنبال موفقیت و رشد ورزش استان هستند.
رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس در پایان گفت: از رتبه 27 کشور به رتبه نهم رسیدهایم و اگر کمی حمایت شویم به رتبه سوم خواهیم رسید و باید شعار ما میتوانیم را همچنان عملی کنیم و تعداد ورزشکاران معلول استان را به دو هزار برسانیم و تعداد ورزشکاران اعزامی به المپیک پاراآسیایی در چهار سال آینده را به شش نفر برسانیم.