حجتالاسلام محمدحسن فروزاننژاد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بندرعباس، ضمن تسلیت شهادت امام موسی کاظم(ع) اظهار داشت: هفتمین پیشوای امامت و ولایت سختترین دوران امامت را گذراند و دشمنان فشارهای سنگینی را بر آن حضرت برای جلوگیری از تبلیغ دین به وی وارد میکردند.
وی در ادامه افزود: امام موسی کاظم(ع) در زمان دودمانی قرار گرفته بود که دشمنان با شعار دروغین مردمی، ائمه اطهار(ع) را پسر عم خطاب میکردند.
امام جمعه موقت بندرعباس تصریح کرد: هارونالرشید و پسرش مامون نیز از شعارهای فریبنده و دروغین مردمی استفاده کردند به گونهای که مامون، امام رضا(ع) را به عنوان ولیعهد خود انتخاب کرد، ظلمی که اینان به امام موسی کاظم(ع) روا داشتند بنیامیه به ائمه اطهار(ع) نکردند.
حجتالاسلام فروزاننژاد ادامه داد: امام موسی کاظم(ع) به مدت چهارده سال از عمر با برکت خود را در زندانهای مختلف بسر برد تا در محدودیت قرار گیرد و ارتباط چندانی با مردم نداشته باشد، حاکم مستبد آن دوران حتی در زندان نیز امام(ع) را به شدت مورد آزار و اذیت قرار میداد.
وی افزود: دشمنان از رابطه مردم با ائمه اطهار(ع) وحشت داشتند و سعی میکردند با به زندان انداختن امامان معصوم، این رابطه را محدود کنند تا به خیال خام خود از توسعه و گسترش دین مبین اسلام ممانعت بعمل آورند.
فروزاننژاد با اشاره به مدت زمان امامت امام موسی کاظم(ع) ادامه داد: زمان امامت آن امام همام از زمان شهادت پدرش، امام جعفر صادق علیه السلام، در شوال ۱۴۸ هجرى آغاز و تا رجب سال ۱۸۳ هجرى ادامه داشت.
وی بیان داشت: حضرت امام موسی کاظم(ع) در سن 20 سالگى به امامت رسید و امامت وی به مدت ۳۵ سال بود.
امام جمعه موقت بندرعباس گفت: امام موسی کاظم(ع) دارای 18 پسر و 19 دختر بودند که بارگاه ملکوتی برخی از این بزرگواران از قداست خاصی در نزد مردم برخوردارند.
فروزاننژاد ادامه داد: اماکن متبرکه و امامزادگان منتسب به امام موسی کاظم(ع) به عنوان پایگاه فرهنگی برکات معنوی و علمی بسیاری را برای مردم به همراه دارند، این بزرگواران حتی آینده را نیز تحت تاثیر قرار دادهاند.
وی تاکید کرد: بسیاری از فرهنگهایی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر مبنای آن تشکیل شده، برگرفته از فرهنگ فرزندان و نوادگان امام موسی کاظم(ع) است.
امام جمعه موقت بندرعباس با تاکید بر بهرهمندی از مناسبتهای مختلف مذهبی گفت: مجموعه دعاهای صحیفه کاظمیه به عنوان ادعیه ارزشمندی است که از امام موسی کاظم(ع) به یادگار مانده است که باید به خوبی از آن بهره برد.
فروزاننژاد با اشاره به حدیثی از امام موسی کاظم(ع) ابراز داشت: به فرموده آن امام همام باید در دین تفقه کرد و دین را شناخت، چرا که شناخت دین سبب مصونیت افراد از گمراهی و ضلالت خواهد شد.