دریا نیوز







خطرات مصرف نان

، 23:52   /   کد خبر: 2320   /   تعداد بازدید: 464


  دريانيوز : بر اساس مطالعه دانشمندان، رژيم غذايي مملو از غلات تصفيه شده و به ويژه نان با افزايش خطر ابتلا به يك نوع سرطان كليه كه شايع‌ترين سرطان كليه است ارتباط دارد.
آنها مي‌گويند تصور مي‌شود رژيم غذايي و تغذيه در ابتلا به سرطان رنال سل كارسينوما نقش دارند، اما در مورد تأثير گروه‌هاي خاص غذايي در بروز اين سرطان اختلاف نظرهايي وجود دارد.
در بررسي رژيم‌غذايي 767بيمار مبتلا به سرطان كليه طي دو سال پيش از تشخيص اين بيماري و هزار و 534 بيمار در گروه شاهد كه به دليل اختلالات حاد غيرسرطاني در همان بيمارستان‌ها بستري شده‌ بودند، محققان دريافتند مصرف نان در افرادي كه بيشترين مصرف را داشتند خطر ابتلا به سرطان كليه را تا 94 درصد، ماكاروني و برنج تا 29درصد و شير و ماست تا 27 درصد افزايش مي‌دهد.
بر عكس، به نظر مي‌رسيد مصرف زياد گوشت، ماكيان، گوشت فراوري شده و سبزيجات اين خطر را به ترتيب به 36، 26 و 35 درصد كاهش مي‌دهد.
يافته‌هاي اين مطالعه تأييد مي‌كند: «مصرف كم غلات و زياد سبزيجات ممكن است تأثير مفيدي در مقابله با اين سرطان داشته باشد.»
اين مطالعه در شماره اكتبر 2006 «مجله بين‌المللي سرطان» در اينترنت منتشر شده است.