دریا نیوز







مقابله پياز و سير با سرطان

، 03:16   /   کد خبر: 1968   /   تعداد بازدید: 537


 

دريانيوز : يك مطالعه جديد نشان مي‌دهد خوردن مقادير زياد پياز و سير در جلوگيري از سرطان نقش دارد.
به گزارش سي.بي.اس نيوز محققان ايتاليايي دريافته‌اند احتمالا ابتلا به انواع سرطان در افرادي كه رژيم غذايي‌شان سرشار از پياز و سير است كمتر است.
قرن‌هاست فوايد پياز و سير بر سلامت مطرح شده اما مطالعات كمي اين فوايد را ثابت كرده‌اند.
در اين مطالعه محققان ارتباط بين مصرف پياز و سير و ابتلا به سرطان‌هاي مختلف شامل دهان، حلق، مري، كولون، پستان، تخمدان و كليه را بررسي كرده و دريافته‌اند مصرف متوسط پياز از خطر سرطان‌هاي كولون، حلق، تخمدان و پروستات مي‌كاهد.
اين اثر حفاظت‌بخش حتي در ميان كساني كه بالاترين مصرف را داشتند بيشتر بود.
ارتباط مصرف متعادل سير و خطر ابتلا به سرطان كولوركتال و كليه نيز مشخص شد.
محققان مي‌گويند مصرف پياز و سير را مي‌توان به عنوان شاخص شيوه زندگي سالم‌تر و بهره‌مندي از رژيم غذايي داراي انواع تركيبات گياهي ضدسرطان در نظر گرفت.