دریا نیوز







پياز و سير ، ابتلا به سرطان را كاهش مي دهند

، 03:09   /   کد خبر: 1964   /   تعداد بازدید: 442


 


دريانيوز : تحقيق نشان داد خوردن پياز و سير در ضمن غذا ، باعث كاهش قابل توجه ميانگين ابتلا به انواع مختلف سرطان مي شود. به گزارش پايگاه اينترنتي الجزيره، محققان پس از بررسي هشت تحقيق انجام شده در ايتاليا و سوييس به اين نتيجه رسيدند افرادي كه مقدار قابل توجهي سير و پياز مي خوردند كمتر به سرطان هاي بيضه ، حلق و روده مبتلا مي شوند.
گروه تحقيق به سرپرسيتي كرالوتا گليون معتقدند مردان و زناني كه در هفته ، بيش از هفت بار سير و پياز مي خورند خطر ابتلا به سرطان روده را به نصف كاهش مي دهند.
اين دو نوع سبزي همچنين در كاهش ابتلا به سرطان هاي دهان و كليه نيز موثر هستند.
كارشناسان بهداشت توصيه مي كنند از خوردن ميوه وسبزي روزانه غفلت نكنيد.